774, 800 0
Close

Filter

Wintersport uitrusting

Sorteer naar:

104 Aanbevelingen

  • «
  • 1
  • 2
  • »
Sorteer naar: 

75 Aanbevelingen

  • «
  • 1
  • 2
  • »

Geniet nog meer tijdens het skiën en snowboarden met de juiste uitrusting!

Het komt niet alleen neer op optimale kleding voor een uitstekende atletische prestatie en maximaal plezier op de piste. In deze categorie hebben we een groot aanbod aanvullende wintersportuitrusting om veiligheid te combineren met geweldige designs als het aankomt op skibrillen- en helmen.Dit alles is natuurlijk verkrijgbaar tegen mooie prijzen bij Keller Sports!

Vind de geschikte wintersportuitrusting die past bij jouw sportieve voorkeur!

Naast de juiste kleding, zijn modieuze skihelmen- en brillen ook een essentieel onderdeel geworden van de wintersportuitrusting. Bij snelle afdalingen is het belangrijk om goed beschermd te zijn, dit geldt ook voor je hoofd, die goede bescherming is gegarandeerd als je de uitrusting draagt van de topmerken die te vinden zijn in de online winkel bij Keller Sports. Merken als Uvec en Carrera staan al tientallen jaren bekend om de hoogste veiligheid, vooral in sporten waarbij snelheid en dynamiek de sleutel tot succes zijn. We waarderen de kwaliteit van deze merken en hebben, naast ski-helmen en brillen, de juiste snowboardhelmen en andere geschikte uitrusting voor andere wintersporten.

Unieke designs en veiliger op wintersport

Moderne synthetische materialen en verwisselbare glazen zorgen ervoor dat je optimaal zicht hebt met de hoogwaardige skibrillen, die je ook gegarandeerd beschermen tegen UV-stralen. Ski- en snowboardhelmen beschermen je hele hoofd zonder je te snel te laten zweten dankzij goedgeplaatste ventilatieschachten en een goed functionerend ventilatiesysteem.

Extra service bij Keller Sports

Om ervoor te zorgen dat jij aan alle details van je sportprestatie kan werken, hebben we bij Keller Sports een zoekmachine ontwikkeld zodat je niet teveel tijd hoeft te besteden aan het kiezen van de juiste producten voor jou. De KSPME® (Keller Sports Product Matching Engine) helpt je om gericht te zoeken naar producten die voor jou geschikt zijn. Vul simpelweg je eisen in en de producten die aan jouw richtlijnen voldoen, zullen op je scherm verschijnen. Op deze manier heb je binnen een paar klikken de juiste producten voor je neus!