De kortingscode is naar het klembord gekopieerd.

SKIKLEDING - WARM, WATERAFSTOTEND & WINDDICHT

Skikleding van hoge kwaliteit is de sleutel om zich comfortabel te voelen tijdens de wintersportactiviteiten in de bergen en ook om een beroep te kunnen doen op de eigen prestaties. Het meerlagenprincipe ("ui-principe"), d.w.z. de samenstelling van skikleding uit verschillende lagen, heeft zich universeel bewezen:

  • Baselayer (basislaag)
  • Middenlaag (tussenlaag)
  • Outer Layer (buitenste laag van kleding)

De eerste laag kleding bestaat uit nauwsluitend thermisch ondergoed - het functionele ondergoed moet ademend en vochtregulerend zijn. Naast de zuivere thermoregulerende functie bevordert het klassieke skiondergoed, dat ook tijdens het fietsen of hardlopen kan worden gedragen, door de nauwsluitende snit ook de doorbloeding van de plaatselijke spieren, zodat deze ook in de winter optimaal kunnen werken. Even belangrijk zijn precies passende skisokken, omdat alleen op die manier een optimale pasvorm van de skischoen kan worden gegarandeerd, wat de veiligheid op de piste aanzienlijk verhoogt.

Functioneel ondergoed als baselayer, dat bijzonder comfortabel, ademend en sneldrogend is. Truien, hoodies of vesten dienen als verwarmende tussenlaag. De buitenste laag is van cruciaal belang, d.w.z. ski-jacks en skibroeken van hoge kwaliteit. De modellen van vandaag laten nauwelijks iets te wensen over. Slimme snitten worden hier gecombineerd met hightech materialen, slimme uitrustingsdetails en stijlvol design. Met een goede jas en bijpassende skibroek wordt niet alleen skiën, maar wintersport in het algemeen een plezier.

SKIPAK OF SKI OVERALL?

Naast het ui-principe hebben skipakken of ski-overalls zich ook gevestigd als professionele skikleding. Afhankelijk van het type skipak kan de verwarmende tussenlaag hier achterwege blijven, aangezien de meeste skipakken een zeer functionele thermische isolatie hebben.

SKIKLEDING: NUTTIGE KENMERKEN

Goede ski-jacks zijn uitgerust met een sneeuwvanger. Dit is een extra laag aan het eind van de zoom, die goed sluit met klittenband of knopen. Sneeuwvangers zijn ook verkrijgbaar voor skibroeken. Dankzij de uitneembare sneeuwvangers kan de ski-jas als een gewone outdoorjas worden gebruikt. De naden van de meeste ski-jacks en skibroeken zijn gelast - zodat er geen water van buitenaf kan binnendringen. Veel ski-jacks kunnen worden gecombineerd met de bijpassende skibroek. Dit biedt een nog betere bescherming dan een sneeuwvanger. Aparte jassen en broeken bieden daarentegen meer flexibiliteit en een betere ventilatie. De techniek van het in kaart brengen van het lichaam is interessant: de fabrikanten van moderne skikleding hebben nagedacht over welk materiaal ideaal is voor welke lichaamszones. Stretch wordt gebruikt waar je mobiliteit nodig hebt. De waterdichtheid overheerst in strategisch belangrijke zones, terwijl de wintersportjas in andere zones speciaal is geoptimaliseerd om zweet af te voeren. Op die manier biedt een kwaliteitsjack een perfect compromis tussen bescherming en mobiliteit, en tussen vochtbescherming en ademend vermogen. Met verschillende ventilatieritsen kunt u het klimaat individueel regelen. Zo kunt u zweterige inspanning en verkoelende rustfasen optimaal afwisselen. Hoogwaardige ski-jacks voor de wintersport bieden een keur aan slim geplaatste zakken. Zorg ervoor dat deze overeenkomen met uw persoonlijke voorkeuren - het is de moeite waard! Bij bepaalde modellen bieden afneembare kappen en sneeuwkragen een hoge mate van flexibiliteit, zodat u de jas snel anders kunt configureren, afhankelijk van de activiteit en de weersomstandigheden.

FUNCTIONELE SKIMODE BIJ KELLER SPORTS

Ook op het gebied van skibroeken en -jacks laat onze online shop niets te wensen over, want voor elk budget en doel is er het juiste product te vinden. Ons ruime assortiment omvat ook skitextiel van hoge kwaliteit van verschillende bekende fabrikanten, dat geschikt is voor de meest uiteenlopende klimatologische omstandigheden en bovendien gekenmerkt wordt door het feit dat het flexibel kan worden gebruikt en gecombineerd naar gelang van de externe omstandigheden. In overeenstemming met onze bedrijfsfilosofie vindt u in onze onlineshop producten die door onze Sport Pro's als goed zijn bevonden, die niet in de laatste plaats door hun materiaaleigenschappen overtuigen en die bijgevolg het hoogste niveau van kwaliteit en functionaliteit garanderen tegen een betaalbare prijs.

MIS HET NIET!

MIS HET NIET!

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang een kortingsbon van 10 €*, en ontvang regelmatig e-mails van ons met exclusieve aanbiedingen en pre-sales.

Voornaam (optioneel)
Achternaam (optioneel)

Dank u!

Activeer je abonnement door op de link in de e-mail die we je zojuist hebben toegestuurd te klikken.