274, 288, 293 0
Close

Filter

Tennisschoenen kinderen

Sorteer naar:

20 Aanbevelingen

Sorteer naar: 

20 Aanbevelingen

geschikt voor kinderen

Tennisschoenen voor kinderen - een fantastische verschijning

Tijdens het tennissen hebben kindervoeten optimale stabiliteit nodig, zodat zelfs kleine spelertjes de meest moeilijke slagen onder controle kunnen krijgen. Goedzittende tennisschoenen zijn een must voor alle kinderen op de baan. In onze online shop kan je deze schoenen bestellen tegen fantastische prijzen. Op deze manier profiteer je niet alleen van de tips van onze onafhankelijke experts, maar krijg je ook snelle (en gratis boven een bepaald bestelbedrag) thuisbezorging.

Het komt neer op de zool

Welbekende producenten hebben zich gespecialiseerd in de ontwikkeling van de nieuwste en beste technologieën. Bij tennis komt het niet alleen neer op een goedzittende schoen, maar ook perfecte demping en stabiliteit zijn vereisten voor de ideale wedstrijd. In onze webshop vindt je schoenen die aan alle eisen voldoen om jou je wedstrijd te laten winnen. Ons uitgebreide aanbod is perfect geschikt voor elke kindervoet. Eenieder die op gravel speelt, heeft schoenen met een diep profiel nodig, dat voorkomt dat je uitglijdt op de ondergrond. Op synthetische ondergronden hebben kinderen schoenen nodig met minder profiel, een té diep profiel kan er voor zorgen dat je vertraagd wordt in je beweging, en in het ergste geval zelfs kan leiden tot een blessure, terwijl een synthetische ondergrond juist sneller is dan gravel.

Ideale combinatie tussen kwaliteit en design

Zelfs als de kindervoet niet volledig gestabiliseerd wordt door de schoen, zullen kinderen blij zijn met lichtgewicht schoenen zodat ze compleet vrij kunnen spelen op de baan! De meeste modellen hebben een vervangbare binnenzool, zodat ze hun zool kunnen verwisselen als ze teveel zweten tijdens de zoveelste veeleisende wedstrijd. Een goede demping in de hak en optimale stabiliteit van de middenvoet maken de schoen nog comfortabeler. Daarnaast is een modieus design natuurlijk ook erg belangrijk voor de sterren van de toekomst! Dit alles vindt je gecombineerd bij Keller Sports.

Extra service bij Keller Sports

Om ervoor te zorgen dat jij aan alle details van je sportprestatie kan werken, hebben we bij Keller Sports een zoekmachine ontwikkeld zodat je niet teveel tijd hoeft te besteden aan het kiezen van de juiste producten voor jou. De KSPME® (Keller Sports Product Matching Engine) helpt je om gericht te zoeken naar producten die voor jou geschikt zijn. Vul simpelweg je eisen in en de producten die aan jouw richtlijnen voldoen, zullen op je scherm verschijnen. Op deze manier heb je binnen een paar klikken de juiste producten voor je neus!