KELLER Premium: bespaar 10% korting* & geen verzend- en retourkosten bij elke bestelling Meer informatie
De kortingscode is naar het klembord gekopieerd.
274, 288, 292

Tennisschoenen voor dames

Of je nou je hobby beoefent, een recreatief balletje slaat of een meer prestatiegericht bent, je voeten en enkels staan onder grote druk tijdens een tenniswedstrijd. Daarom is het belangrijk om goed gedempte tennisschoenen te hebben. Verder zijn fantastische grip, goede stabiliteit en duurzaamheid zeker vereisten voor de perfecte tennisschoen. Wat natuurlijk ook niet geheel onbelangrijk is voor vrouwen is de manier waarop ze voor de dag komen. Ze zijn op zoek naar een moderne, trendy outfit die bij de juiste schoenen past, of natuurlijk andersom. Keller Sports voldoet graag aan die behoeften. In de online winkel van Keller Sports kunnen vrouwen een uitgebreid aanbod van verschillende soorten tennisschoenen vinden. Of je nou schoenen hebt in glanzend wit, effen schoenen of meer kleurrijke: in onze online shop hebben we de juiste schoen voor elke tennissende vrouw, aangepast aan jouw persoonlijke voorkeur.

Tennisschoenen voor elke ondergrond

Elke tennisser zou op z'n minst twee paar tennisschoenen in zijn/haar kast moeten hebben: indoorschoenen voor de wintermaanden en outdoorschoenen voor de rest van het jaar. Vrouwen die indoor tennissen op langzame ondergronden als tapijt, zijn het beste af met een schoen met een platte, zuivere zool. Daarentegen adviseren we een zool met een goed profiel voor snelle banen, zoals gravel. Aan de ene kant bieden ze genoeg grip, aan de andere kant blijft er niet teveel gravel onder de schoen plakken, waardoor je geen grip verliest. Vrouwen die voornamelijk op harde ondergronden als hardcourt banen spelen, wordt geadviseerd om met schoenen te spelen die geen strepen achterlaten. Verder is demping erg belangrijk, zodat je gewrichten worden ontlast. Als je op gras speelt zijn normale gravelschoenen met een gemiddeld profiel, voldoende.

Extra service bij Keller Sports

Om ervoor te zorgen dat jij aan alle details van je sportprestatie kan werken, hebben we bij Keller Sports een zoekmachine ontwikkeld zodat je niet teveel tijd hoeft te besteden aan het kiezen van de juiste producten voor jou. De KSPME® (Keller Sports Product Matching Engine) helpt je om gericht te zoeken naar producten die voor jou geschikt zijn. Vul simpelweg je eisen in en de producten die aan jouw richtlijnen voldoen, zullen op je scherm verschijnen. Op deze manier heb je binnen een paar klikken de juiste producten voor je neus!

MIS HET NIET!

MIS HET NIET!

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang een kortingsbon van €10*, en ontvang regelmatig e-mails van ons met exclusieve aanbiedingen en pre-sales.

Voornaam (optioneel)
Achternaam (optioneel)

Dank u!

Activeer je abonnement door op de link in de e-mail die we je zojuist hebben toegestuurd te klikken.