274, 284 0
Close

Filter

Tennisballen

Sorteer naar:

24 Aanbevelingen

Sorteer naar: 

24 Aanbevelingen

Wedstrijdballen voor jou! Groot aanbod bij Keller Sports

We hebben een groot aanbod van tennisballen in onze online shop bij Keller Sports. Van ballen waarmee gespeeld wordt op ATP en WTA Tour toernooien tot DTB ballen, trainingsballen en methodieke ballen voor kinderen. De tennisballen uit de Keller Sports shop zijn de beste bron voor elke wedstrijd of training. Daarnaast kun je scherp geprijsde items bij ons kopen en daarbij profiteren van onze wereldklasse aanbiedingen. Het aanbod bij Keller Sports bestaat uit alle leidende merken op het vlak van tennisballen met een uitgebreide beschrijving van het desbetreffende product. Of het nou om Dunlop, Babolat, Wilson of Head gaat - ons team van tennisconsultants legt je graag uit wat het verschil is en welke tennisbal het beste is voor jou. Je kunt ze bereiken via chat, e-mail of telefoon.

Van het toernooi naar recreatief - tennisballen tegen lage prijzen op keller-sports.nl

De ballen voor jouw favoriete sport bieden zeer verschillende functies. Ze zijn excellent op cruciale punten in de wedstrijd, omdat je er zeer snel mee kan slaan en de stuiterkwaliteiten geniaal zijn. Dit komt dor het gas waarmee de ballen gevuld zijn en het verzekert je van een constante druk. Voor je recreatieve wedstrijden kun je bijvoorbeeld ballen gebruiken met minder druk. Die zijn ontworpen om duurzamer te zijn, er zal een kleine verandering zijn in de speeleigenschappen van deze ballen vergeleken met toernooiballen. Voor een training of een ontspannen potje tennis op een zomerse avond zijn ze perfect geschikt, omdat ze iets minder snel spelen als de ballen op volle druk. Dit betekent dat je veel meer controle zal hebben over de hoogte en snelheid van de bal. Daarnaast zouden ze gokozen moeten worden voor een specifieke ondergrond. Op snelle banen komen langzame ballen totaal niet tot hun recht, terwijl snelle ballen wel geschikt zijn voor langzame banen. Als beginner is het aangeraden om met een zachte bal te beginnen, zodat je kan wennen.

Extra service bij Keller Sports

Om ervoor te zorgen dat jij aan alle details van je sportprestatie kan werken, hebben we bij Keller Sports een zoekmachine ontwikkeld zodat je niet teveel tijd hoeft te besteden aan het kiezen van de juiste producten voor jou. De KSPME® (Keller Sports Product Matching Engine) helpt je om gericht te zoeken naar producten die voor jou geschikt zijn. Vul simpelweg je eisen in en de producten die aan jouw richtlijnen voldoen, zullen op je scherm verschijnen. Op deze manier heb je binnen een paar klikken de juiste producten voor je neus!