De kortingscode is naar het klembord gekopieerd.

TENNIS UITVERKOOP: AANBIEDINGEN VOOR GOEDKOPE TENNISKLEDING

Of het nu Nike, adidas of Lacoste is, in de Tennis Outlet kun je goedkope tenniskleding van grote merken krijgen. Aantrekkelijke tennisjurken of tennisrokjes kleden de dame even goed als sportieve tennis shorts. Trouwens, je kunt het bijpassende shirt ook vinden in de Tennis Outlet. Natuurlijk, mannen kleden zich ook volledig in de uitverkoop. Of een tennisbroek lang of kort is, is een kwestie van het seizoen en persoonlijke smaak. Met een gereduceerd tennisshirt of sweatshirt heb je de perfecte tussenlaag en onder je nieuwe tennisjack. Neem een kijkje in onze tennis outlet en kies uw favoriete stukken uit de tenniskleding aanbiedingen. Zo kun je tegen leuke prijzen een nieuwe outfit voor tennis samenstellen.

TENNIS OUTLET: VERLAAGDE TENNISSCHOENEN - BINNEN & BUITEN

Het belangrijkste criterium bij de keuze van tennisschoenen is de zool. Afhankelijk van of je je wedstrijd buiten op de gravelbaan speelt of binnen in de zaal, heb je verschillende schoenen nodig. Binnenshuis zijn kleurloze zolen voordelig omdat zij geen strepen achterlaten. Op tapijtbanen moet de zool zo glad mogelijk zijn, zodat je snel naar de bal kunt rennen of glijden. Op gravel heb je veel grip nodig. Je tennisschoenen moeten tegen meer bestand zijn en daarom moeten ze steviger zijn. Het gebruikelijke visgraatprofiel is de norm geworden. Als je zowel binnen als buiten speelt, zijn all-court tennisschoenen de juiste keuze voor jou. Merkschoenen van ASICS, HEAD of K-Swiss zijn in onze tennisuitverkoop tegen gereduceerde prijzen verkrijgbaar, net als comfortabele tennissokken.

IN DE TENNISVERKOOP: TENNISRACKETS, SNAREN, BALLEN

Tenniskledingaanbiedingen en verlaagde tennisschoenen vormen het grootste deel van uw tennisuitrusting. Een goede prestatie kunt u echter alleen leveren met het juiste tennisracket. Als beginner zal een racket met een grote kop uw spel vergemakkelijken omdat u de bal gemakkelijker zult raken. Een zacht frame biedt goede demping en is gemakkelijk voor uw polsen. Een ervaren speler zal de voorkeur geven aan een kleiner model, omdat dit meer controle en druk geeft. Samen met een hard frame, zul je in staat zijn om de bal met een uiterste precisie te plaatsen. Uitgebalanceerde all-round tennisrackets hebben hun zwaartepunt in het midden, waardoor ze ideaal zijn voor alle spelers. In onze tennis outlet kunt u zowel grip-zware als head-zware rackets krijgen die uw speelstijl perfect ondersteunen. Koop reeds bespannen tennisrackets in onze tennis uitverkoop of kies voor een on bespannen model. Dan kunt u in de Tennis Sale voordelig snaren kopen en uw tennisracket aan uw wensen aanpassen. Hoogwaardige gripbanden als goedkope tennisaccessoires zorgen ervoor dat uw tennisracket altijd goed in de hand ligt.

GOEDKOPE TENNISUITRUSTING - BEKENDE MERKEN

In de Tennis Outlet kunt u tennisuitrusting van hoge kwaliteit krijgen voor een goede prijs. Koop functionele tenniskleding, comfortabele tennisschoenen of het perfecte tennisracket tegen gereduceerde prijzen. In de bijpassende tennistassen of rugzakken kunt u uw nieuwe tennisuitrusting veilig naar elke wedstrijd vervoeren. Laat u inspireren door de geweldige aanbiedingen in de tennis outlet en rust uzelf opnieuw uit.

Goed om te weten: Onze Tennis Outlet prijzen zijn cumuleerbaar met andere kortingen, tenzij beperkt. Onze gebruikelijke retourperiodes zijn van toepassing op Tennis Outlet koopwaar & Tennis Sale aanbiedingen.

MIS HET NIET!

MIS HET NIET!

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang een kortingsbon van €10*, en ontvang regelmatig e-mails van ons met exclusieve aanbiedingen en pre-sales.

Voornaam (optioneel)
Achternaam (optioneel)

Dank u!

Activeer je abonnement door op de link in de e-mail die we je zojuist hebben toegestuurd te klikken.