274, 293 0
Close

Filter

Tennis voor kinderen

Sorteer naar:

50 Aanbevelingen

Sorteer naar: 

50 Aanbevelingen

geschikt voor kinderen

Tennisproducten voor kinderen

Net als in elke andere sport geldt hetzelfde voor tennis: iedereen die succesvol wil zijn, begint op jonge leeftijd met het beoefenen van de sport en oefent zoveel mogelijk. Bij Keller Sports vind je een grote selectie aan fantastische producten die je kind ondersteunen bij het leren spelen van tennis. Van speciale tennisrackets en ballen tot een complete toernooi uitrusting voor jonge talenten: in onze webshop bieden we een reuze groot aanbod van tennisproducten voor alle leeftijden.

Beste diversiteit aan merken, vooral voor tennissende kinderen

Natuurlijk net als hun ouders hechten kinderen een grote waarde aan coole tenniskleding van merkkwaliteit. Met kleding van wereldbekende fabrikanten zijn jongens en meisjes goed uitgerust vanaf het begin. Een hoge mate van ademing is net als een goed comfort erg belangrijk, naast de coole pasvormen en de trendy kleuren en patronen. Om ervoor te zorgen dat zweet snel van je lichaam wordt weggevoerd zijn de meeste shirts, jurkjes en broeken ontworpen met het sneldrogende Dri-Fit materiaal of de zogenaamde ClimaCool® vezels. De designs zijn op maat gemaakt voor de behoeften van jonge tennissers.

Tennisschoenen voor kinderen

De perfecte trainingsschoenen beschermen de voeten van kinderen tegen druk en onjuiste spanningen. Ze helpen blessures te voorkomen en zijn vooral robuust en hebben een aantrekkelijk voorkomen. Terwijl je door het uitgebreide aanbod van tennisproducten voor kinderen en volwassenen zoekt, vindt je er naast dit ook een grote selectie aan merkschoenen in elke kindermaat.

Junior tennisrackets

Tennisrackets voor kinderen zijn zeer verschillend in maat en balans vergeleken met rackets voor volwassenen. De lengte van het kind is zeer cruciaal bij het kiezen van het juiste tennisracket. Heb je hier vragen over of heb je hulp nodig, neem dan contact op met ons personeel of de klantenservice.

Bestel tennisproducten van de grote merken online bij Keller Sports

Als experts werken we het hele jaar door nauw samen met alle welbekende fabrikanten van tennisproducten om je altijd de laatste mode te kunnen bieden tegen de scherpste prijzen. Kinderen groeien snel op en hebben daarom regelmatig nieuwe, passende kleding nodig, net als tennisschoenen, rackets etc. Hier hebben we ons aanbod op aangepast. In onze huidige collectie en vooral tijdens onze uitverkopen hebben we altijd de scherpste prijzen en in prijs verlaagde aanbiedingen die je zeker niet zult vinden in een andere online shop.