De kortingscode is naar het klembord gekopieerd.

De perfecte tennis outfit bij Keller Sport

Ondanks de eeuwenoude spelregels is tennis nu een van de meest populaire sporten ter wereld . In 1988 werd tennis zelfs een Olympische spel. Tennis is een lange tijd beschouwd als een exclusieve sport waarin de spelers voornamelijk in het wit gekleed waren. Tegenwoordig is de tennismode een stuk kleurrijker. Zelfs op het traditionele Wimbledon toernooi beginnen spelers te pronken met meer kleur. Ontwerpers ontwerpen samen met spelers hun eigen mode trends en voegen kleur en variatie toe aan de tennisbaan.

Bestel de perfecte tennis-apparatuur bij Keller Sports

Bij Keller Sports kun je goedkoop tennis benodigdheden online bestellen. Wij zien onszelf niet alleen als een low-cost online shop , maar ook als een shop met deskundig gericht advies. Door gebruik te maken van de Keller Sports Product Matching Engine KSPME ® vind je producten die passen bij je stijl en individuele behoeften. Experts zijn beschikbaar via chat om uw vragen over tennis en tennis artikelen in onze winkel te beantwoorden. Je krijgt niet alleen eerste klas advies bij Keller Sport, maar ook top deals. Krijg duizenden producten tegen lagere prijzen of in de uitverkoop direct bij je thuis voor een geweldige prijs.

In bezit komen van de nieuwste tennis mode online

Toptennissers verschijnen vaak in verschillende toernooien, maar je hoeft niet te wachten totdat Rafael Nadal of Serena Williams op de tennisbaan hun nieuwste mode showt. Je kunt ze nu tegen scherpe prijzen in onze winkel krijgen. Artikelen zoals petten, sokken, handdoeken of hoofdbanden zijn slechts enkele van de producten die wij te bieden hebben. Professional of beginner? In de shop vindt je het perfecte product. Met Keller Sport bent je goed op weg om volledig voorbereid op de tennisbaan te staan. In onze shop kunnen mannen, vrouwen en kinderen een groot aanbod aan modieuze tenniskleding en uitrusting vinden tegen een scherpen prijs. Onze experts adviseren u graag over welke artikelen niet mogen ontbreken in uw tennistas. Als u het beste uit uw training wilt halen of je tegenstander verslaan op de tennisbaan is het vinden van de perfecte tennisschoenen essentieel. Dit komt omdat elk type baan variërende druk op je voeten en knieën uitoefent. Met gratis verzendkosten bij bestellingen boven 59? kan je bij ons de meest comfortabele tennisschoenen en modieuze kleding online bestellen en om te zorgen dat u het perfecte product in huis heeft zullen onze experts jou hiermee helpen.

Maak de perfecte racket met hulp van onze experts

Tennisrackets zijn uiteraard van essentieel belang in het tennis. Volgens de Middeleeuwse traditie moesten spelers de bal met hun handen slaan, wat resulteerde in de eerste naam die wordt gebruikt voor het spel : "Jeu de Paume" , spel van de handpalm. Rackets werden pas gebruikt in het tennis aan het einde van de 15e eeuw . De huidige naam ' tennis ' is afgeleid van het franse woord " TENEZ ", dat onderscheppen betekent. Vandaag de dag is een racket perfect afgestemd op de gebruiker en zorgt voor een optimale slag en met de hulp van onze experts ,kan je precies dat bereiken. Wij kunnen u adviseren over het kiezen van een grip,grootte en snaren. In ons assortiment hebben we rackets voor iedere doelgroep: beginners , toernooispelers , kinderen en professionals.

Geniet van je overwinning met apparatuur van Keller Sports

Met modieuze en comfortabele producten van Keller Sports ben je altijd volledig aangekleed. Veel andere tennis producten in onze winkel kunnen je helpen het spel te winnen: van overgrips en dempers tot flessen en handdoeken - Keller Sports heeft een toonaangevende reeks van nuttige accessoires. In onze winkel kunt u alle tennis-apparatuur die u nodig hebt voor uw volgende training of tenniswedstrijd vinden tegen de scherpste prijzen.

.

MIS HET NIET!

MIS HET NIET!

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang een kortingsbon van 10 €*, en ontvang regelmatig e-mails van ons met exclusieve aanbiedingen en pre-sales.

Voornaam (optioneel)
Achternaam (optioneel)

Dank u!

Activeer je abonnement door op de link in de e-mail die we je zojuist hebben toegestuurd te klikken.