Close
273, 281 0
Close

Filter

Hardloopschoenen

Sorteer naar:

1267 Aanbevelingen

 • «
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • ...
 • 16
 • 17
 • »
Sorteer naar: 

75 Aanbevelingen

 • «
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • ...
 • 16
 • 17
 • »

JOUW INDIVIDUELE HARDLOOPSCHOEN AANBIEDING - BESTEL NU HARDLOOPSCHOENEN ONLINE!

Hardlopen - marathon, jogging of sprinten is vandaag de dag een van de meest populaire disciplines op het gebied van amateursport. Competitie hardlopen heeft z´n roots in het oude Griekenland en bestaat heden ten dage nog steeds. Een belangrijk verschil tussen nu en toen is de schoen. Trailrunning, cross-country, nordic walking, jogging of sprinten ? elk van deze types hardlopen heeft z´n eigen aanbod van passende schoenen die je online kan bestellen in onze webshop. Het kiezen van de juiste discipline is essentieel om een goede hardloper te zijn en daarom kan je wel wat advies gebruiken denken wij. Stabiele hardloopschoenen worden gebruikt door amateurs en professionals met dezelfde doeleinden, om de hak te stabiliseren en om goed te dempen. Hardlopen op je voorvoet is de meest natuurlijke manier van rennen; dit houdt in dat je op je middenvoet rolt tijdens middellange afstanden. Diegene die cross-country beoefenen of sprinten weten dat de juiste stabiliserende eigenschappen komen met de juiste schoen. Natuurlijk is het keyword hier. De schoenen voor natural running worden gekarakteriseerd door een gebrek aan demping en een lage hak. Het kan verrassend zijn, maar deze factoren zijn slechts een klein voorbeeld van alle factoren die overwogen moeten worden bij het aanschaffen van een nieuw paar schoenen.

DE PERFECTE HARDLOOPSCHOEN - MET ONS ADVIES GA JE HEM VINDEN!

Met onze speciaal ontwikkelde KSPME ® (Keller Sports Product Matching Engine) kun je nu nog makkelijker de juiste hardloopschoenen vinden in onze online shop. Na slechts een paar muisklikken zul je een lijst met schoenen vinden die je individuele behoeften vervullen. Om dit allemaal te kunnen doen, is het alleen nodig om je geslacht en de vereiste eigenschappen van de schoen te selecteren, allemaal in de running afdeling van onze shop. Je kan je schoenencategorie makkelijk kiezen: blote voetengevoel, neutraal met goede demping, met voetsteun aan de zijkant of voor wedstrijden en dan kan je selecteren voor welke ondergrond, zoals onverhard terrein voor cross-country running. Nadat je je lichaamsgewicht, schoenmaat en gewenste kleur hebt ingevoerd, staat niets je nog in de weg bij het kopen van de perfecte hardloopschoen. Als alternatief op de KSPME, bieden we je ook de mogelijkheid om direct met één van onze experts te chatten. Zij zullen je specifieke en gedetailleerde informatie geven over de beste schoen voor jou.

EEN HARDLOOPSCHOEN IS NIET ZOMAAR EEN HARDLOOPSCHOEN - WAAR JE NAAR MOET KIJKEN BIJ HET KOPEN VAN EEN NIEUW PAAR

Om de perfecte hardloopschoen te vinden, zullen onze consultants een paar factoren met je doornemen om zo snel mogelijk te kunnen bepalen welke eigenschappen het beste bij jouw lichaam en prestatiebehoeften passen. Je eigen lichaamsgewicht kennen is cruciaal om de optimale dempingeigenschappen vast te kunnen stellen voor jouw hardloopschoenen. Er zijn bijvoorbeeld vier verschillende soorten voeten ? als je weet wat voor type voet jij hebt zal dit je ook helpen om de juiste schoen uit onze webshop te kiezen. Dit zijn de volgende types: platte voeten, neutrale/normale voeten, knikvoet en een pronerende(over-of onderpronatie) voet. We zijn blij om je uit te leggen hoe je jouw voettype kan bepalen en je daarna te helpen met het kiezen van het juiste type schoen. Met de hulp van een paar simpele objecten in je woonkamer kun je makkelijk uitvinden wat voor soort voet je hebt. Of je op je voorvoet, middenvoet of hak landt tijdens het rennen zal ook in overweging genomen worden bij het kiezen van een hardloopschoen. Een ander criterium is of je O-benen, X-benen of neutrale benen hebt. We zullen de statische en dynamische uitlijning van je benen bespreken en of je enkelpezen korter zijn dan normaal of een gemiddelde lengte hebben. Als je dit allemaal weet kunnen we je helpen om de absoluut perfecte keuze te maken bij het kopen van jouw hardloopschoen, die aan jouw specifieke fysieke behoeften voldoet, in onze online shop.

KIES HARDLOOPSCHOENEN AFHANGEND VAN DE ONDERGROND NAAR KEUZE

Je gebruikelijke ondergrond is een kritisch punt bij het kopen van hardloopschoenen. Des te harder die is, des te meer demping zouden de schoenen moeten bieden. Schoenen voor sprintraces hebben amper demping of pronatie ondersteunnig bijvoorbeeld. Daar tegenover staat de bewegingscontrolerende hardloopschoen die vaste ondersteuning hebben die de afrolbeweging van de voet aanpassen tijdens de beweging. Dit is vooral geschikt voor hardlopers met een sterke pronatie.

EEN ONWIJS GROOT AANBOD VAN HARDLOOPSCHOENEN MET EEN IDEALE PRIJS/KWALITEIT VERHOUDING MET ENORM SNELLE VERZENDING

Nike, Adidas, Mizuno en Puma zijn slechts een greep uit ons aanbod van merken in de webshop. Nu kan je niet alleen je perfecte hardloopschoen vinden voor je fysieke behoeftes, maar ook nog eens van je favoriete merk. In onze webshop vindt je schoenen voor fantastische prijzen met snelle verzending ? met een lage minimale bestelwaarde. Dankzij dit alles kan je snel je nieuwe hardloopschoenen testen die je bij Keller Sports hebt gekocht.