Word nu een premium-lid en bespaar 10% op elke aankoop* Meer informatie

 • 10% op alle artikelen in de winkel*
 • Premium-aanbiedingen en reguliere voorverkoop
 • Members Only: Toegang tot exclusieve producten
 • 12 maanden voor 9,99 €*

KELLER

Premium-Membership Heren Dames Kinderen

incl. BTW

BELANGRIJKE FEITEN

 • Productgegevens img

  Art.Nr.:

  UZUKS031001

Met ons premiumlidmaatschap willen we sport- en lifestyle-liefhebbers ondersteunen bij het snel en eenvoudig vinden van de perfecte producten voor een actief leven. Premiumleden ontvangen exclusieve prijzen op alle artikelen* in onze onlineshops Keller Sports en Keller x en hebben ook toegang tot beperkte producten die slechts bij zeer weinig verkopers verkrijgbaar zijn. MORITZ KELLER - CO-FOUNDER

10% KORTING OP ALLE ARTIKELEN

Het maakt niet uit of u op zoek bent naar high-performance sportproducten of een geschikte sneaker voor uw levensstijl: Met het Premiumlidmaatschap profiteert u van elke aankoop en bespaart u 10% op alle artikelen* in onze online shops. Uitgesloten van de premiekorting zijn de artikelen die gemarkeerd zijn met "Members Only" en "Beperkt".

Word lid &bespaar direct

LOG IN EN BESPAAR

Uw premiumprijzen worden direct na het inloggen op uw klantaccount weergegeven - zodat u eenvoudig kunt winkelen en besparen bij Keller Sports en Keller x. Premium leden hebben ook toegang tot exclusieve producten die slechts bij enkele retailers verkrijgbaar zijn. Krijg speciale samenwerkingen, speciale ontwerpen en beperkte oplages.

12 MAANDEN VOOR 9,99 €*

Voor slechts € 9.99 krijgt u de voordelen van het Premiumlidmaatschap voor 12 maanden. U kunt uw bestellingen en uw besparingen direct bekijken in 'Mijn account'. Bovendien ontvangt u regelmatig exclusieve premiumaanbiedingen en voorverkopen.

Premiumvoorverkopen
 • 10%
  korting
 • Premium
  lidmaatschap
 • 12
  maanden
 • 9.99€
  per jaar
 • Makkelijk
  annulieren

MAKKELIJK ANNULEREN

Als u ervan wilt blijven profiteren, hoeft u niets te doen. Uw lidmaatschap wordt automatisch verlengd voor nog eens 12 maanden - voor een bedrag van € 9.99. Als u uw lidmaatschap na 12 maanden niet wilt verlengen, kunt u het eenvoudigweg opzeggen onder 'Mijn account' tot 14 dagen voor het reguliere einde van de lidmaatschapsperiode.

Kan worden opgezegd in Mijn Account

MIS HET NIET!

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang een kortingsbon van €10*, en ontvang regelmatig e-mails van ons met exclusieve aanbiedingen en pre-sales.

Voornaam (optioneel)
Achternaam (optioneel)

Dank u!

Activeer je abonnement door op de link in de e-mail die we je zojuist hebben toegestuurd te klikken.