De kortingscode is naar het klembord gekopieerd.

Outdoorkleding voor mannen - ideale keuze bij wind en regen

Of het voor een veeleisende expeditie is of voor een activiteit in je vrije tijd, alle mannen die fan zijn van outdoor hebben moderne kleding nodig die hen beschermt tegen alle weersomstandigheden. In de webshop van Keller Sports kun je zien hoe je zowel praktisch als modieus voor de dag kan komen met al onze outdoorkleding van bekende merken, tegen fantastische prijzen.

Wees optimaal gekleed voor jouw outdoor avontuur

Lange expedities, bergwandelingen en vergelijkbare activiteiten zijn fysiek veeleisend en zoeken je grenzen op. Als je meerdere dagen achtereen buiten bent, betekent dat dat je je moet voorbereiden op extreme hitte, stormen, hevige regenval of temperaturen onder het vriespunt. De keuze voor de juiste kleding hangt af van het type activiteit dat je gepland hebt en de verwachte weersomstandigheden. Dankzij innovatieve materialen, die zijn toegepast op de moderne outdoorkleding, zul je voorbereid zijn op alle verwachte gebeurtenissen, met slechts 1 kledingstuk.

Geniet optimaal met moderne outdoorkleding

Het aanbod van kleding bij Keller Sports begint bij de basis: vocht afvoeren van het lichaam met onderlagen en shirts. Hemden en jassen beschermen je tegen de wind, kou en nattigheid zonder zware materialen te gebruiken die je snel laten zweten. Je zult ook profiteren van doordachte jaszakken, waarin je al je uitrusting kunt meenemen voor jouw outdoortocht. Met merken als Jack Wolfskin, CMP en The North Face biedt onze webshop outdoorkleding ,voor mannen, van merken die wereldwijd bekend staan om hun kwaliteit en duurzaamheid.

Extra service bij Keller Sports

Om ervoor te zorgen dat jij aan alle details van je outdoorprestatie kan werken, hebben we bij Keller Sports een zoekmachine ontwikkeld zodat je niet teveel tijd hoeft te besteden aan het kiezen van de juiste producten voor jou. De KSPME® (Keller Sports Product Matching Engine) helpt je om gericht te zoeken naar producten die voor jou geschikt zijn. Vul simpelweg je eisen in en de producten die aan jouw richtlijnen voldoen, zullen op je scherm verschijnen. Op deze manier heb je binnen een paar klikken de juiste producten voor je neus!

MIS HET NIET!

MIS HET NIET!

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang een kortingsbon van 10 €*, en ontvang regelmatig e-mails van ons met exclusieve aanbiedingen en pre-sales.

Voornaam (optioneel)
Achternaam (optioneel)

Dank u!

Activeer je abonnement door op de link in de e-mail die we je zojuist hebben toegestuurd te klikken.