• 10% op alle artikelen in de winkel*
  • Elke bestelling zonder verzendkosten en retourkosten
  • Gratis retourzending
  • 12 maanden voor 9,99 €*
De kortingscode is naar het klembord gekopieerd.

Outdoorkleding voor dames - stijl en functionaliteit in jouw outfit

Vrouwen die hun vrije tijd graag doorbrengen met het doen van outdoor activiteiten, moeten kunnen vertrouwen op de juiste outdoorkleding. In de Keller Sport online winkel kunnen vrouwen de meest geschikte outfit vinden voor hun volgende avontuur in de open lucht. Van een lichte hoodie tot een fantastisch donsjack, bij Keller Sports hebben we een groot aanbod aan beschermende outdoorkleding voor jou. Als je niet helemaal zeker bent of je de juiste keuze maakt, dan zijn er onze onafhankelijke productexperts om je uit de brand te helpen met fantastische tips - Zij weten alles van hun sporten!

Beste outdoorbescherming in alle omstandigheden

Bij outdoorkleding komt het allemaal neer op kwaliteit en comfort. Onze producten zijn ideaal geschikt voor het dragen van verschillende lage: met Keller Sports kan je verschillende kledinglagen over elkaar dragen, ze zullen je uitstekend beschermen tegen slecht weer! De eerste laag op je lichaam zou ademend moeten zijn, dat de lichaamstemperatuur goed regelt en eventueel zweet van je lichaam afvoert. Daaroverheen een functionele jas die volledig waterdicht is. Met ventilatie in de kleding voorkom je dat je te snel gaat zweten. Je kunt de meest geschikte outfits gemakkelijk en tegen lage prijzen vinden bij Keller Sports.

Extra service bij Keller Sports

Om ervoor te zorgen dat jij aan alle details van je sportprestatie kan werken, hebben we bij Keller Sports een zoekmachine ontwikkeld zodat je niet teveel tijd hoeft te besteden aan het kiezen van de juiste producten voor jou. De KSPME® (Keller Sports Product Matching Engine) helpt je om gericht te zoeken naar producten die voor jou geschikt zijn. Vul simpelweg je eisen in en de producten die aan jouw richtlijnen voldoen, zullen op je scherm verschijnen. Op deze manier heb je binnen een paar klikken de juiste producten voor je neus!

MIS HET NIET!

MIS HET NIET!

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang een kortingsbon van 10 €*, en ontvang regelmatig e-mails van ons met exclusieve aanbiedingen en pre-sales.

Voornaam (optioneel)
Achternaam (optioneel)

Dank u!

Activeer je abonnement door op de link in de e-mail die we je zojuist hebben toegestuurd te klikken.