1546 0
Close

Filter

Sorteer naar:

Bionik neemt de natuur als voorbeeld en zet die om in innovatieve technologieën. De sportkleding van het Zwitserse bedrijf X-BIONIC® is efficiënt, op de toekomst gericht, innovatief en stelt nieuwe normen op het gebied van functionele kleding. Je kunt onder andere uitkijken naar de slimme X-BIONIC® Bike Collection die vele functionele eigenschappen verenigd en grandioze bike-ervaringen garandeert. Bij het hardlopen kun je jouw prestatievermogen helemaal opnieuw ontdekken en van een compleet nieuw levensgevoel bij het bergbeklimmen genieten. Het innovatieve ski-ondergoed houd je op de piste warm en droog. De compromisloze producten van X-BIONIC® nemen je mee naar de wereld van de topatleten.

Klik hier voor meer informatie!

18 Aanbevelingen

Selected:

X-BIONIC
Sorteer naar: 

18 Aanbevelingen

X-Bionic


De perfecte fusie van natuur en techniek.

Sinds meer dan 20 jaar gebruiken ingenieurs van X-BIONIC® innovatieve materialen en hightech onderzoek om jou unieke en perfecte producten te bieden. Hier komen hoogste kwaliteit, voortreffelijk draagcomfort en modieus design samen in functionele sportkleding, die jou in elke situatie optimaal ondersteunt. Fiets- en hardloopkleding van X-BIONIC® is de betrouwbare sportkleding voor al jouw tochten.

De geschiedenis van X-BIONIC®

De Duitse professor Bodo W. Lambertz richhte in 1997 de X-Technology Swiss Research & Development N.V. op. Het eerste product was de X-sok die voor een droog gevoel zorgde alsof je op blote voeten liep. Het concept van de sportkleding van X-BIONIC® heeft later een radicale verandering in de markt teweeggebracht. Het bedrijf bezit meer dan 400 onderscheidingen voor kwaliteit en innovatie. Al voor de zesde keer won de X-Technology Swiss Research & Development N.V. de Plus X-Award voor sport, technologie en lifestyle.

Wat maakt de producten van X-BIONIC® zo bijzonder?

De innovatieve technologie van X-BIONIC® zet vraagtekens bij het concept van de traditionele sportkleding. Bij de hardloop- en fietskleding van het Zwitserse merk wordt het lichaamszweet effectief benut in plaats van afgevoerd. Het 3D Bionic Sphere-systeem op de rug en borst verkoelt de huid met een dun laagje zweet. De driedimensionale structuren slaan ondertussen warme lucht op en verwarmen je als je het koud hebt. Met de producten van X-BIONIC® past het menselijk lichaam zich beter aan externe omstandigheden aan en wordt daardoor gevoeliger, beter en vooral concurrerender. Het bedrijf bezit wereldwijd meer dan 800 patenten.

Slimme technologieën die inspireren

Het Air-Conditioning Channel verwijdert door een permanente luchtbeweging de vochtigheid van de zweetzones, zodat jouw lichaam ook bij de grootste inspanningen niet oververhit kan raken. De functionele materialen van X-BIONIC® garanderen beweeglijkheid van 360 graden en onverslaanbaar draagcomfort dankzij 6-dimensionale elasticiteit. Bij al jouw outdooractiviteiten kun je onbelemmerd bewegen. De sportsokken zijn onder andere van een achillespeesbeschermer voorzien. Het innovatieve materiaal is schokabsorberend, zeer slijtvast en beschermt jouw achillespezen tegen schaafwonden en drukplekken. Neem je altijd je rugzak mee als je gaat sporten? De shirts van X-BIONIC® zorgen voor uniek draagcomfort zonder drukplekken en overmatig zweten. De AirDuct pads op de rug zijn driedimensionaal gebreide kussentjes die de druk van de rugzak over grote vlakken verdelen en het gedeelte van de rug ventileren waar zweet zich verzamelt.


Met de unieke producten van X-BIONIC® uit de Keller Sports onlineshop krijg je een compleet nieuw sportgevoel. Laat je inspireren door betere prestaties, een huid die aangenaam aanvoelt en vooral door meer plezier in het sporten.