335, 274, 287 0
Close

Filter

Wilson tennisrackets

Sorteer naar:

32 Aanbevelingen

Selected:

WILSON
Sorteer naar: 

32 Aanbevelingen

geschikt voor tennis
tennisracket
merk: Wilson

WILSON TENNISRACKETS DIE JE LATEN SPELEN ALS EEN PRO

Wilson tennisrackets zijn een garantie voor perfect high-tech equipment tijdens het hele seizoen. In de online winkel bij Keller Sports kun je professionele rackets kpoen als je je tennis ambities wilt verwezenlijken. Je zult op twee manieren als winnaar uit de bus komen: je kan een Wilson racket kopen voor een mooie prijs en jezelf garanderen om op een onverslaanbaar niveau te geraken tijdens training en wedstrijden.

KELLER SPORTS GARANDEERT JE TOP ADVIES VOOR WILSON TENNISRACKETS

Het aanbod van Wilson tennisrackets in de online winkel van Keller Sports is net zo divers als de verschillende spelstijlen die tennisatleten beheersen op de baan, en om deze reden hebben we een tennis adviesservice opgezet, voor jou. Ons team zal al jouw specifieke vragen professioneel en onafhankelijk beantwoorden. Hierdoor zal je keuze altijd vergezeld gaan met een hoop informatie.

STIJL EN TECHNISCH ADVIES ALLEMAAL OP 1 PLEK

De basics van het kiezen van een nieuw racket bevatten ongetwijfeld vragen over de maat van het grip en gewicht als het frametype en de balans. Met het grip is het belangrijk dat je hand bijna volledig om het racket grijpt. Gripmaten die te groot zijn leiden tot overbelasting en te kleine gripmaten kunnen de richting van de bal beïnvloeden. De grootte van het blad is ook zeer belangrijk, tijdens toernooien zijn spelers makkelijker af met een kleiner blad die gemakkelijk de druk op de bal kan vergroten. Voor beginners die willen focussen op techniek en die niet van plan zijn op de korte termijn een toernooi te gaan spelen is een groter blad aanbevolen. De modellen met gemiddeld grote bladen zijn goed geschikt voor recreatieve spelers die een rustige wedstrijd willen spelen van tijd tot tijd. Je moet ook aandacht besteden aan de balans: of je een topzwaar, gripzwaar of een uitgebalanceerd Wilson tennisracket wilt. Deze beslissing laat meteen resultaat zien tijdens de wedstrijd. Als je een uitgebreid transitie wilt tijdens aanvallend spel, kies dan voor gripzware rackets, de topzware rackets zijn goed als je kiest voor het momentum en een goede keuze voor beginners en spelers die vaak met spin spelen. Als je slechts af en toe op de tennisbaan komt is het geadviseerd om een uitgebalanceerd Wilson tennisracket te kopen voor je vrijetijdsactiviteiten. Je zou ook moeten focussen op het doel van het racket, ben je op zoek naar een all-round racket of een racket voor een specifiek, belangrijk toernooi? Bij Keller Sports vindt je de meest geschikte tennisrackets voor jou!