KELLER Premium: bespaar 10% korting* & geen verzend- en retourkosten bij elke bestelling Meer informatie
De kortingscode is naar het klembord gekopieerd.
335

WILSON'S AFKOMSTIG ZIJN UIT DE SLACHTHUIZEN, CHICAGOS VAN DE SLACHTHUIZEN

Wilson is ontstaan in de slachthuizen van Chicago aan het begin van de 20e eeuw. 1914 stichtte de vleesverwerkingsgroep Sulzberger de volgende groepering: Sulzberger.

In de jaren daarna ontwikkelde Wilson revolutionaire honkbalhandschoenen en de eerste lederen voetbal met luchtklep. De grootste commerciële doorbraak kwam echter met Wilson's golfuitrusting. De Wilson-fabriek in Humbolt, Tennessee, produceerde alleen al op haar bruiloften 45.000 golfballen per dag. Wilson maakt sinds 1989 deel uit van de Finse Amer Sports groep, die ook andere gerenommeerde sportmerken als Salomon, Atomic en Arcteryx omvat.

WILSON STORE: KLANTEN UIT MEER DAN 100 LANDEN

Wilson is vandaag de dag 's werelds grootste fabrikant van balsportartikelen. Het bedrijf heeft 1.600 mensen in dienst. Klanten uit meer dan 100 landen vertrouwen op de expertise van het Amerikaanse bedrijf. Wilson is met name gewijd aan tennis, golf, American football, badminton, basketbal en honkbal. Maar de Amerikaanse fabrikant van sportartikelen is ook betrokken bij voetbal, squash en volleybal. Niet alleen rackets en ballen voor hobby en professionele spelers worden geproduceerd, maar ook hoogwaardige accessoires.

Het gaat hierbij bijvoorbeeld om sporttassen, tassen, touwtjes, grijpbanden, maar ook om kleding en schoenen voor diverse sporten, zoals tennis. In 2016 ontwikkelde Wilson het eerste genetwerkte basketbalspel ter wereld, dat al tijdens een wedstrijd live statistieken en analyses kan produceren.

BIJ EEN GLANCE

  • Oprichtingsjaar: 1913
  • Grondleggers: Thomas E. Wilson
  • Vennootschappelijk Zeeat: Chicago, Verenigde Staten
  • Aantal Medewerkers: 1600
  • Jaaromzet: 930 miljoen dollar (2010)
  • Website: wilson.com
  • Sporten: Tennis

3 GOEDE REDENEN VOOR WILSON

  • Professionele Input: Wilson ontwikkelde samen met Roger Federer en Serena Williams Signature raketten.
  • Techniek: Wilson ontwikkelde 's werelds eerste genetwerkte basketbal dat live statistieken kan produceren.
  • Voor Hobby & Professionele Sporten: Van de beginner tot de center court professional, Wilson heeft de juiste clubs voor iedereen.

WILSON ONLINE BIJ KELLER SPORTS

Bij KELLER SPORTS richten wij ons op het gehele Wilson assortiment in de tennissport: van rackets, tassen en ballen tot accessoires, schoenen en kleding. Een bekende klassieker is de tennisschoenenserie "Rush", het nieuwste hoogtepunt is het huidige Wilson Clash 100 racket, waar drie jaar ontwikkelingswerk achter schuilgaat. Het doel was om een revolutionair racket te creëren dat flexibeler en stabieler was dan welk tennisracket dan ook. Dankzij de gepatenteerde carbon mapping en frameconstructie heeft Wilson dit doel bereikt: de Clash 100 is een zeer efficiënt en flexibel prestatie-racesysteem met maximale flexibiliteit zonder aan stabiliteit in te boeten.

Wilson biedt ook zijn modieuze "Competition"-shirts met de modernste materiaalverwerkingstechnologie en een naadloos ontwerp voor optimaal draagcomfort. Een gaasventilatiesysteem zorgt voor een eersteklas ademend vermogen, waardoor uw lichaam zelfs bij langdurig zonlicht op een optimale temperatuur blijft. In de Wilson Sale bij Keller Sports vindt u zeker uw nieuwe favoriete racket en nog veel meer Wilson aanbiedingen.

WILSON AANBIEDINGEN: TENNIS, VOETBAL, BALSPORTEN, BALSPORTEN

Met zoveel enthousiasme voor innovatie is het niet verwonderlijk dat Wilson al tientallen jaren samenwerkt met topsporters in basketbal, golf, honkbal, American football en tennis. Michael Jordan, misschien wel de beste basketbalspeler aller tijden, werkte samen met Wilson aan de ontwikkeling van een bal die zo succesvol was dat het meer dan een miljoen exemplaren per jaar gedurende 14 opeenvolgende jaren verkocht. Het Amerikaanse bedrijf levert sinds 1941 ook het officiële NFL-voetbal van elk seizoen. En natuurlijk is Wilson ook een integraal onderdeel van 's werelds centrum rechtbanken: Roger Federer en Serena Williams, bijvoorbeeld, wonnen hun talrijke Grand Slam-titels en -platen uitsluitend met raketten waarop een grote rechtopstaande W is gedrukt.

WILSON PRODUCTEN - DE BEKENDSTE VOLLEYBAL TER WERELD

De talrijke samenwerkingsverbanden met de wereldmerken uit de sportwereld hebben Wilson een hoge mate van herkenning gebracht, die tot in Hollywood terug te vinden is. In de film "Cast Away" uit het jaar 2000 speelt naast Tom Hanks een Wilson-product een hoofdrol. Gestrand op een verlaten eiland wordt een volleybal van het Amerikaanse bedrijf, waarop Tom Hanks een gezicht schildert, de stille vriend van de hoofdpersoon - en helpt de gestrande man door de eenzame jaren op het eiland. Wilson lanceerde een getrouwe kopie van de film, die tot op de dag van vandaag een bestseller is.

MIS HET NIET!

MIS HET NIET!

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang een kortingsbon van €10*, en ontvang regelmatig e-mails van ons met exclusieve aanbiedingen en pre-sales.

Voornaam (optioneel)
Achternaam (optioneel)

Dank u!

Activeer je abonnement door op de link in de e-mail die we je zojuist hebben toegestuurd te klikken.