De kortingscode is naar het klembord gekopieerd.

WAHOO PRODUCTEN: TOPPRESTATIES EN INNOVATIEVE TECHNOLOGIEËN ONTMOETEN ELKAAR IN TOPPRESTATIES

Het jonge bedrijf Wahoo ontwikkelt al enkele jaren draagbare elektronica zoals hartslagmeters, maar ook speciale GPS-fietscomputers, fietssensoren en indoor fietsopleidingsapparatuur. Oprichter Chip Hawkins had een bedrijf voor ogen dat actief is op het snijvlak van sport en technologie. En hij zou moeten slagen: Wahoo producten worden nu verkocht in meer dan 50 landen wereldwijd. Het aantal medewerkers is in enkele jaren tijd meer dan verdubbeld. In 2018 sloot de gerenommeerde Amerikaanse investeerder Norwest Equity Partners (NEP) zich aan bij Wahoo om het bedrijf nog internationaler te maken. "Het succesverhaal van het merk is nog maar net begonnen", zegt NEP-manager Mark Thom.

DE HUIDIGE PRESTATIESTATUS OPNEMEN MET DE WAHOO TICKR

Het basisidee van Wahoo is eenvoudig en ingenieus tegelijk: Alle producten van het in Atlanta gevestigde bedrijf kunnen via Bluetooth- en ANT dual-bandtechnologie met de smartphone van de sporter worden verbonden en vervolgens worden geëvalueerd met behulp van verschillende apps. Elk individueel apparaat kan worden geïntegreerd in een uitgebreide, genetwerkte trainingsomgeving voor zowel toegewijde recreatieve als professionele sporters. Wahoo hecht bijzonder veel belang aan een duidelijke en intuïtieve bediening. Met de hartslagmonitor TICKR kunnen atleten hun bewegingen en intensiteit gemakkelijk en nauwkeurig registreren.

Het huidige prestatieniveau kan op elk moment worden weergegeven en kan ook gemakkelijk worden overgezet naar andere smartphones, zoals het apparaat van de trainer. Naast de trainingskilometers die zijn afgelegd, worden ook de hartslag en het calorieverbruik in verschillende stresssituaties geregistreerd. De gegevens van de Wahoo artikelen kunnen worden geëvalueerd in bijna alle gangbare fitnessapps, waaronder Nike Running, Runkeeper, Strava en MapMyFitness. Gebruikers kunnen hun Apple Watch ook rechtstreeks aansluiten om hun hartslag vast te leggen met bijvoorbeeld de Apple Workout-app.

BIJ EEN GLANCE

  • Oprichtingsjaar: 2010
  • Grondleggers: chip Hawkins
  • Vennootschappelijk Zeeat: Atlanta, Verenigde Staten
  • Aantal Medewerkers: Meer Dan 100
  • Jaaromzet: 75 miljoen US dollars
  • Website: wahoofitness.com
  • Sporten: Fiets

3 GOEDE REDENEN VOOR WAHOO

  • Techniek: Met de hartslagmonitor TICKR kunnen atleten hun bewegingen en intensiteit registreren.
  • Professionele Input: De raceteams Bora-Hansgrohe, Team Ineos en Katusha Alpecin vertrouwen op Wahoo apparatuur.
  • Voor Hobby & Professionele Sporten: Elk Wahoo apparaat kan worden geïntegreerd in een trainingsomgeving voor recreatieve sporters en professionals.

DE WAHOO WINKEL BIJ KELLER SPORTS...

Naast de TICKR hartslagmeter en andere innovatieve Wahoo artikelen, bieden wij u ook de Elemnt Roam GPS fietscomputer aan in de Wahoo Shop van Keller Sports. Wahoo presenteerde dit begin 2019 als de derde fietscomputer van het merk. Voor het eerst integreerden de Amerikanen een 2,7-inch kleurenscherm en uitgebreide Smart Navigation-functies in een fietsterminal met een batterijlevensduur tot 17 uur. Met de Elemnt Roam biedt Wahoo zijn gebruikers met name grindreizen aan.

"Steeds meer fietsers gebruiken hun fiets tegenwoordig om zich te verplaatsen op minder bezochte wegen of om nieuwe wegen, paden en paden te verkennen. Dat is precies de reden waarom we de Roam hebben ontwikkeld - een fietscomputer die voldoet aan de sportieve behoeften van de internationale fietsgemeenschap en de toegenomen navigatiebehoeften van fietsers", aldus Chip Hawkins, oprichter en CEO van Wahoo. De nieuwe slimme navigatiefuncties zoals "Back On Track", "Route To Start" of "Retrace Route" leiden de chauffeur bij het verlaten van de koers terug naar de geplande route, berekenen een nieuwe route of helpen hem om zo snel mogelijk thuis te komen.

TOUR DE FRANCE RACE STALLEN VERTROUWEN IN WAHOO FIETSCOMPUTER

Deze functies worden al door veel professionele fietsers gebruikt. De raceteams Bora-Hansgrohe, Team Ineos of Katusha Alpecin - alle deelnemers aan de Tour de France - gebruiken Wahoo apparatuur voor hun atleten. "Wahoo produceert de hoogste kwaliteit fietscomputers op de markt. De configuratie en het gebruik van de Elemnt apparaten is uiterst eenvoudig. Ze hebben een prachtig design, een aerodynamische vorm en een bovengemiddelde levensduur van de batterij. Onze coureurs en coaches gebruikten het voor het eerst in ons trainingskamp op Mallorca en waren er allemaal meteen erg enthousiast over", bevestigt José Azevedo, General Manager van Team Katusha-Alpecin. Uiteraard vloeit de ervaring van de professionals ook in de ontwikkeling van nieuwe, innovatieve Wahoo producten. Vroeg of laat zullen deze ook beschikbaar zijn in onze Wahoo Shop en zijn vaak tegen aantrekkelijke prijzen verkrijgbaar in de Wahoo Sale.

MEEST BEROEMDE WAHOOLIGAN: IRONMAN-KAMPIOEN JAN FRODENO....

Jan Frodeno gaat nog een stap verder. De drievoudig Ironman-kampioen is de officiële merkambassadeur van het bedrijf - een "Wahooligan", zoals invloedrijke leden van de Wahoo gemeenschap worden genoemd. Frodeno vertrouwt zowel op de hartslagmonitor als op de GPS-fietscomputer en het fietsopleidingsapparaat voor binnengebruik. "Door middel van Wahoo artikelen ben ik erin geslaagd om mijn training nog effectiever te maken", zegt Frodeno. Dankzij Wahoo staat deze mogelijkheid niet alleen open voor de beste triatleten, maar ook voor atleten van alle leeftijden en capaciteiten.

MIS HET NIET!

MIS HET NIET!

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang een kortingsbon van 10 €*, en ontvang regelmatig e-mails van ons met exclusieve aanbiedingen en pre-sales.

Voornaam (optioneel)
Achternaam (optioneel)

Dank u!

Activeer je abonnement door op de link in de e-mail die we je zojuist hebben toegestuurd te klikken.