De kortingscode is naar het klembord gekopieerd.

UYN - BETROUWBARE INNOVATIE VOLGENS DE FAMILIETRADITIE

Op de achtergrond blijven was ooit achterhaald. Decennialang heeft het bedrijf Treré ervaring opgedaan, de textieltechnische productie en de distributie voor andere sportmerken overgenomen. Men zocht altijd naar eigen hightech oplossingen. Ze waren betrouwbaar en innovatief. Net zoals de Redini-familie het predikte en implementeerde sinds de oprichting van het bedrijf. Het begon allemaal met de productie van sokken, ging later over in de sportartikelenindustrie en produceerde uiteindelijk high-tech mode - en daarna onder een andere vlag. Het is voorbij. In 2018 stapte Treré uit de schaduw en lanceerde hij zijn eigen merk van innovatief high-tech functioneel ondergoed.

UYN kwam het podium op. Uitgerust met de opdracht om de traditie van het moederbedrijf doelgericht voort te zetten. In de afgelopen decennia hebben de innovaties van Treré ongeveer 560 prijzen en testoverwinningen gewonnen. Om hiervoor de volledige verantwoordelijkheid te kunnen nemen, is nu een groot onderzoekscentrum met moderne productie en laboratoria gevestigd op het hoofdkantoor van het bedrijf in Italië. Dit maakt het op zijn beurt weer gemakkelijker voor UYN om haar missie te vervullen. De uitrusting moet betrouwbaar warm blijven, het lichaam van de fiets, de piste, de piste en de piste optimaal ondersteunen en voortdurend nieuwe innovaties leveren. Dit alles in de geest van de familietraditie.

UYN PRODUCTEN: WETENSCHAP EN HOGE PRESTATIES KOMEN SAMEN IN DE WETENSCHAP

Laat je natuur los. Drie woorden. Drie letters. Een doelwit. UYN-artikelen willen u graag ondersteunen bij het steeds weer opvoeren van uw beste prestaties. In ruil daarvoor biedt het merk het hoogste niveau van functie, plus een zelden ervaren draagcomfort. UYN producten zijn altijd gebaseerd op speciale natuurlijke vezels, die het merk combineert tot een textielkunstwerk volgens de nieuwste wetenschappelijke methoden. De garens passen zich aan uw bewegingen aan, nestelen zich comfortabel rond uw bovenlichaam en rond uw benen.

Draagcomfort en maximale prestaties gaan hand in hand. Om dit te waarborgen, brengt UYN experts uit de mode-industrie samen met experts uit de textiel- en sportsector. Dit zorgt ervoor dat het functionele ondergoed werkelijk elk aspect dekt. Tegelijkertijd wordt er onderzoek gedaan. Nieuwe materialen, nieuwe productiemethoden. Zo kunnen UYN-dealers zelfs Kasjmir met Primaloft-garen in de UYN-artikelen voor de winter 19/20 aanbieden. Het doel is altijd premium producten, de best mogelijke uitrusting voor uw excursies in de bergen, op de trail, op de fiets.

BIJ EEN GLANCE

  • Oprichtingsjaar: 2018
  • Grondleggers: Trere (oudergroep)
  • Vennootschappelijk Zeeat: Asola, Italië
  • Aantal Medewerkers: 750 (Oudergroep Trere)
  • Jaaromzet: ongeveer 66 miljoen euro (moedermaatschappij trere)
  • Website: uynsports.com/
  • Sporten: Wintersport, Outdoor, Running

3 GOEDE REDENEN VOOR UYN

  • Techniek: UYN gebruikt Treré's eigen klimatologische windtunnel om nieuwe producten onder extreme omstandigheden te testen.
  • Milieuzorg: UYN-producten dragen het SteP-certificaat voor duurzame productie en arbeidsomstandigheden.
  • Voor Hobby & Professionele Sporten: UYN rust een aantal van de beste skiteams ter wereld en hobbysporters uit met functioneel ondergoed.

UYN BIJ KELLER SPORTS...

Functioneel ondergoed moet aan meerdere eisen tegelijk voldoen. Het wordt verondersteld om zweet te absorberen, vocht naar buiten te geleiden en de lichaamstemperatuur te regelen. Functie beslist, maar niet alleen. Shirts en panty's moeten ook goed aanvoelen. Dit is waar UYN een rol speelt. De innovatieve garens van het Italiaanse merk combineren al deze aspecten, hebben een extra antibacteriële werking en voorkomen wrijving. de hoogste discipline. Keller Sports biedt u als UYN dealer de beste producten van UYN online. Hier het functionele shirt, daar de functionele broek, plus sokken. Uiteraard altijd in het discrete maar onmiskenbare design van het merk - in de UYN Sale ook tegen bijzonder aantrekkelijke prijzen.

HET HOOGSTE VERTROUWEN UIT DE TOP VAN DE SKIWERELD

Baanbrekende innovatie blijft niet lang onontdekt. UYN-artikelen vonden al snel hun plaats in de professionele sportwereld. Alleen op de markt sinds 2018, het merk al uitgerust de nationale ski-teams van Frankrijk, Italië, Slovenië, Noorwegen en Oostenrijk. Het Duitse team zal er ook bij zijn en de Zwitserse skilegende Didier Cuche zal de succesvolle merkambassadeur zijn. Elk land heeft het onmiskenbare ontwerp van UYN over het hoofd gezien, maar dat betekent niet dat ze alleen blijven in de wintersport. U kunt de functionele onderdelen van UYN ook dragen tijdens het trainen, fietsen of hardlopen.

EERST ALLES GEZIEN, DAN NAAR DE UYN DEALER....

Wetenschap en onderzoek spelen een cruciale rol in de ontwikkeling van de stoffen en snitten voor de UYN Sale. Weinig ruimte wordt daarentegen aan het toeval gegeven. UYN test nieuwe producten in Treré's eigen klimatologische windtunnel, waarbij extreme omstandigheden, temperaturen van 45 of -30 ºC en vochtigheidsniveaus worden gesimuleerd waarbij zelfs Zuidoost-Azië zich collectief zou buigen. Zelfs sneeuwstormen trotseren UYN-artikelen voordat ze er zelfs maar aan denken om hun weg naar de dealer te vinden. U kunt er dus vanuit gaan dat uw UYN functioneel shirt niet door een echte weersverandering van het concept moet worden meegenomen.

MIS HET NIET!

MIS HET NIET!

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang een kortingsbon van 10 €*, en ontvang regelmatig e-mails van ons met exclusieve aanbiedingen en pre-sales.

Voornaam (optioneel)
Achternaam (optioneel)

Dank u!

Activeer je abonnement door op de link in de e-mail die we je zojuist hebben toegestuurd te klikken.