De kortingscode is naar het klembord gekopieerd.

UVEX - EEN FRANKISCH SUCCESVERHAAL

Prestaties, efficiëntie, precisie, bescherming - op het werk of in de sport. Tegen deze achtergrond ontwikkelt UVEX al meer dan 90 jaar innovatieve technologieën. Deze moeten mensen in de eerste plaats beschermen, maar ook topsporters door de plus in vertrouwen verbeteren. Inmiddels is UVEX uitgegroeid tot een van 's werelds meest vooraanstaande experts op het gebied van beschermingsmiddelen en biedt ook een steeds groter wordend assortiment aan producten voor sporters.

De eerste steen van dit Frankische succesverhaal werd in 1926 gelegd. In die tijd richtte Philipp Winter de "Optische-Industrie-Anstalt Philipp M. Winter" op en maakte aanvankelijk allerlei soorten veiligheidsbrillen. De definitieve naamsverandering van het merk in UVEX en de toenemende aandacht voor de sportsector werd echter alleen bereikt door Winterse zoon Rainer. Hij had het bedrijf in 1962 overgenomen en ontwikkelde de merknaam van de kwaliteitsfunctie voor zonnebrillen "exclusief ultraviolet".

BESCHERMING VAN MENSEN - BESCHERMING VAN MENSEN - BESCHERMING VAN MENSEN

Het familiebedrijf is nu in de derde generatie en verenigt drie internationaal actieve bedrijven onder één dak: de UVEX-veiligheidsgroep, de UVEX-sportgroep (UVEX sport en Alpina) en de Filtral-groep (Filtral en Primetta). Naast technologisch volwassen ski- en fietshelmen, stijlvolle skibrillen en andere sportbrillen voor een perfect zicht op de fiets of in een stedelijke omgeving, blijft UVEX zich specialiseren in arbeidsveiligheid.

Persoonlijke beschermingsmiddelen - van helmen tot veiligheidsschoenen - maken 60 procent van de totale omzet en zelfs het leeuwendeel van de Fürthers uit. De UVEX-sport- en UVEX-veiligheidsdivisies vullen elkaar perfect aan op het gebied van productontwikkeling. De bevindingen van beide gebieden vloeien in alle producten van het Frankische bedrijf over. Van sportbril tot skibril, van fietshelm tot skihelm - met UVEX rijdt u ook veiliger.

BIJ EEN GLANCE

  • Oprichtingsjaar: 1926
  • Grondleggers: Philipp M. Winter
  • Vennootschappelijk Zeeat: Fuerth
  • Aantal Medewerkers: 2700
  • Jaaromzet: ongeveer 400 miljoen euro
  • Website: uvex-sports.com
  • Sporten: Wintersport, Fiets

3 GOEDE REDENEN VOOR UVEX

  • Techniek: De ontwikkeling van onze eigen veiligheidsnormen heeft de basis gelegd voor het succes van UVEX.
  • Professionele Input: UVEX rust talloze professionals uit met apparatuur en gebruikt hun expertise voor verdere innovaties.
  • Billijkheid: UVEX produceert voornamelijk in Duitsland - ongeveer 70 procent van de medewerkers is hier werkzaam.

DE TOEKOMST VOOR JE OGEN...

Bij Keller Sports zorgen we er niet alleen voor dat u uw favoriete sport zo stijlvol mogelijk kunt beoefenen, zowel in de zomer als in de winter en zowel binnen als buiten. Wij doen ook alles voor uw veiligheid! Daarom mogen de veiligheidsrelevante producten van UVEX niet ontbreken in onze winkel. Van sport en zonnebril met een stedelijke stijlfactor, tot skibril en helmen, tot fietshelmen, waarvoor UVEX toch al marktleider is in Duitsland. We hebben dit alles van UVEX in onze winkel, wat uw veiligheid verhoogt zonder dat dit ten koste gaat van uw comfort.

UVEX PRODUCTEN BIJ KELLER SPORTS

In de loop van de decennia heeft UVEX zijn productportfolio gestaag uitgebreid en heeft het bedrijf herhaaldelijk de aandacht getrokken met baanbrekende innovaties. Of het nu gaat om het Octo-systeem voor de perfecte pasvorm van een skihelm of de UVEX-variotronische technologie, waarbij de sportbril met een druk op de knop van kleur verandert dankzij de LCD-technologie. UVEX is altijd aan de hartslag van de tijd. Voor skiërs met een bril heeft het bedrijf zich nu ook gespecialiseerd in skihelmen met vizier en zet daarmee een nieuwe trend. Niet alleen past de UVEX variomatic®-coating het vizier automatisch aan de lichtomstandigheden aan, maar UVEX combineert op unieke wijze een stijlvol uiterlijk met zeer functionele eigenschappen en een anatomische pasvorm.

BETER ZIEN EN WINNEN

Felix Neureuther, Natalie Geisenberger, Dominik Paris, Eric Frenzel en Vicky Rebensburg zijn slechts enkele van de topsporters die UVEX voor hun titeljacht uitrusten. Daarnaast zijn dergelijke succesvolle professionals ook betrokken bij productontwikkeling. Ze testen de UVEX-producten op hun grenzen en verbeteren ze vervolgens met de ingenieurs van het bedrijf. Het spreekt voor zich dat UVEX voor sommige sporten, zoals rodelen, speciale producten produceert die niet geschikt zijn voor de massa. Maar alleen de namen en het grote aantal atleten dat vertrouwen heeft in UVEX-producten spreken voor zich. Vandaag de dag onderzoekt en werkt het traditionele merk op alle niveaus zodat amateursporters op de weg en op de piste ook uitgerust zijn met de hoogste veiligheidsnormen.

MIS HET NIET!

MIS HET NIET!

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang een kortingsbon van 10 €*, en ontvang regelmatig e-mails van ons met exclusieve aanbiedingen en pre-sales.

Voornaam (optioneel)
Achternaam (optioneel)

Dank u!

Activeer je abonnement door op de link in de e-mail die we je zojuist hebben toegestuurd te klikken.