De kortingscode is naar het klembord gekopieerd.

TRIPLE2 - VORM EN FUNCTIE VERENIGD DOOR EEN SPOOR

Het spoor. De hoogte. Het baggy T-shirt aan de knip. Het totaalconcept was klaar toen Matthias Dreuw en een paar vrienden in 1994 op het punt stonden hun nieuwe lievelingsroute te leren kennen. Enkele plaatselijke bewoners hadden hen gewezen op een alpenweide in de buurt van het Gardameer, aan het eind waarvan de zachte grond door een klein bos slingert. Ik heb het geprobeerd. Geliefd. Trail nummer 222 had nieuwe trailers gevonden - wat tegelijkertijd een klein minpuntje was. Want als het om outfits gaat, volgt de vorm niet noodzakelijkerwijs de functie in het werk van Matthias Dreuw en collega's. In 1994 was het voor motorrijders bijna onmogelijk om beide te combineren.

De enige oplossingen waren persoonlijk initiatief en geduld. Want het duurde even voordat Matthias Dreuw en zijn vrienden zijn zeer persoonlijke eerbetoon aan de natuur, de fiets en zijn nieuwe trailfavoriet presenteerden. 2010 was de tijd. Stijl ontmoet functie en de fietswereld kreeg een unieke uitrusting. Met een duidelijke boodschap. Omdat de nieuwe brand direct het jaar 1994 bereikte, aan het Gardameer. Driedubbel 2. Drie keer het tweede spoor nummer 222. Het uitzicht op de plek waar het allemaal begon, diende vanaf nu als een...

TRIPLE2 PRODUCTEN: DUURZAAM. EERLIJK.

Enerzijds worden Triple2 producten beïnvloed door de stad. De shorts, shirts en tops van het merk moeten passen bij de stedelijke stijl, maar ook bij het parcours en de natuur - de tweede, beslissende pijler voor de Triple2 Sale. Want wie van de natuur wil genieten, moet zich er ook voor inzetten. Zo ziet Triple2 de dingen en handelt ernaar. Het merk maakt gebruik van duurzame, gerecyclede materialen, maar ook van hernieuwbare grondstoffen uit Europa en houdt de afstanden kort. Daarom vindt de productie van Triple2 artikelen plaats op het oude continent.

De logistiek wordt gecoördineerd in München, het sterven gebeurt in Italië en de productie vindt plaats in Kroatië. Naast duurzame productie is een eerlijke behandeling van alle medewerkers van cruciaal belang. Daarnaast natuurlijk de optimale kwaliteit en de best mogelijke functie. Triple2 kleedt zijn kenmerkende ontwerpen met alleen de beste materialen die beschikbaar zijn in het materiaal bazaar, zodat stijl en functie uiteindelijk samenkomen op het parcours.

BIJ EEN GLANCE

  • Oprichtingsjaar: 2010
  • Grondleggers: Matthias Dreuw
  • Vennootschappelijk Zeeat: München, Duitsland
  • Aantal Medewerkers: Rond 10
  • Jaaromzet: K.A.
  • Website: triple2.de
  • Sporten: Fiets

3 GOEDE REDENEN VOOR TRIPLE2

  • Billijkheid: Om eerlijke werkomstandigheden te garanderen, produceert Triple2 volledig in Europa.
  • Milieuzorg: Triple2 maakt gebruik van gerecyclede materialen, zoals gerecyclede visnetten voor het nylon garen.
  • Ontwerp: Triple2 items zijn ontworpen om zowel op de fiets als in de stad te werken.

MILIEUVRIENDELIJKE FIETSSTIJLEN IN DE TRIPLE2 SHOP VAN KELLER SPORTS

Merino is niet alleen natuurlijk, het materiaal droogt ook snel en voorkomt de vorming van geuren. Optimaal voor de excursie op het parcours. Daarom maakt Triple2 zijn kleding deels uit merinomateriaal en versiert hij zijn shirts met praktische zakken voor de smartphone, mesh inserts en ritsen. De Brandbike shorts zijn gemaakt van Schoeller-denim, wat een verhoogde elasticiteit betekent en dankzij ecorepel® bescherming tegen water en vuil, inclusief intensieve milieuzorg.

Als Triple2 dealer bieden we ook praktische zakken en reflecterende elementen aan die u zichtbaar maken op de fiets in de schemering of in het donker. Pontetorto Tecnowool, Polygiene en Sympatex bevatten ook Triple2 in hun stijlen. Dit alles, Triple2 producten online, is te vinden bij Keller Sports. In onze Triple2 Store kunt u kiezen voor een fietsshirt met korte of lange broek; misschien wel de bijpassende top, maar ook functioneel ondergoed, warmhoudjassen en truien; natuurlijk voor zowel vrouwen als mannen.

TRIPLE2-ITEM: PREMIUM PRODUCTEN DOOR ERVARING

De bedoeling is duidelijk. In de natuur, op het spoor. Triple2 artikelen zijn ontworpen met het oog op de omgeving en ondersteunen u op de best mogelijke manier op uw reizen naar de hoogte, naar beneden of op de uitgebreide tour. Dat de oprichters van het merk zelf eerst op de fiets hebben gezeten en pas daarna, met behulp van hun ervaring, het maatwerk hebben aangepakt, merk je bij elke stap die je zet. De weg uit de ontwikkeling en op het spoor is dus kort. De Triple2 producten zijn dan ook direct afgestemd op de behoeften van uw fiets.

FIETSKLEDING GEMAAKT VAN HENNEP EN GERECYCLEDE VISNETTEN

Gerecycleerde, milieuvriendelijke materialen spelen een doorslaggevende rol. Voor elk artikel dat zijn weg vindt naar onze Triple2 Shop. Daarom is het merk zelf actief op zoek naar manieren om middelen gewetensvol in te zetten en kwam zo op hennep terecht. De grondstof groeit snel terug, is uitstekend geschikt voor de productie van kleding en dient zo als basis voor diverse Triple2 producten. Voor licht en elastisch en toch robuust materiaal gebruikt Brand ook een nylon garen gemaakt van gerecyclede visnetten.

MIS HET NIET!

MIS HET NIET!

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang een kortingsbon van 10 €*, en ontvang regelmatig e-mails van ons met exclusieve aanbiedingen en pre-sales.

Voornaam (optioneel)
Achternaam (optioneel)

Dank u!

Activeer je abonnement door op de link in de e-mail die we je zojuist hebben toegestuurd te klikken.