2039 0
Close

Filter

Sorteer naar:

Het echte leven vindt buiten plaats. Trouw aan dit motto creëert Timberland stevige schoenen voor dagelijkse outdooractiviteiten. Met alle aandacht voor functionaliteit worden de optische aspecten echter niet vergeten: veterschoenen, bootschoenen en laarzen van Timberland zijn echte lifestyle-schoenen die iets speciaals hebben. Overtuig jezelf van de kwaliteit van het schoeisel van het gerenommeerde Amerikaanse merk!

Klik hier voor meer informatie!

40 Aanbevelingen

Selected:

TIMBERLAND
Sorteer naar: 

40 Aanbevelingen

Timberland


Schoenen van Timberland: creaties met pretenties

Bij de schoenen van Timberland is hoge kwaliteit koning Het bedrijf dat gevestigd is in Stratham, New Hampshire, met een geschiedenis die tot 1952 teruggaat, laat bij het maken van zijn schoenen niets aan het toeval over. De veterschoenen, bootschoenen en laarzen voor heren en dames moeten robuust zijn, lang mee gaan en de stilistische vormgeving moet ook nog overtuigen. Anders haalt ze het assortiment van het schoenenmerk niet. Timberland is een bedrijf dat extreem hoge eisen aan zichzelf en de eigen producten stelt.

Met stevige leren schoenen kom je de dag door

In 1973 kwam de legendarische €žYellow Boot voor heren op de markt. Hiermee maakte Timberland onmiddellijk een klapper. Tegenwoordig zijn er stugge, comfortabele en nonchalante laarzen in talrijke kleuren en modellen, van licht tot donker en van laag tot hoog. Het opvallende kenmerk van deze bootschoenen van Timberland is echter de waterafstotende schacht. De laatste is volgens een speciale, door de schoenenfabrikant zelf ontwikkelde methode aan de zool gelast. Zodat er geen water tussen de zool en de schacht kan doordringen. Dit is de reden waarom dit soort schoenen van het bedrijf in Duitsland als waterdicht verkocht mogen worden.
De Amerikaanse fabrikant is in de eerste plaats bekend vanwege zijn stevige veterlaarzen, mocassins en bootschoenen, die altijd van echt leer gemaakt zijn. Alle schoenen van Timberland kun je elke dag dragen en ook tijdens sportieve activiteiten zoals lange wandelingen en trektochten, zelfs op moeilijk terrein. Dat is niet in de laatste plaats te danken aan de rubberen zool met profiel die alle bootschoenen en laarzen van het merk bezitten. Het is interessant dat de schoenen van Timberland bij de meest uiteenlopende groepen personen grote waardering genieten: ze passen net zo goed bij een kantooroutfit als overalls, bij rockers en hiphoppers. À propos...

Funny facts over het Amerikaanse merk

Wist jij dat? Het is geen toeval is dat de beroemde rapper en producent Timbaland heet. Hij heeft zijn naam ontleend aan het merk Timberland. Het wordt nog leuker: de eerste schoenen die in de jaren '70 op de markt kwamen, werden in een toilet getest. Zo wist de baas van de firma zeker dat de laarzen van Timberland 100% waterdicht waren. En zoals je weet is dat nu nog zo.

Veterschoenen of bootschoenen van Timberland: welk model en waarvoor?

Of je nu kiest voor veterschoenen of bootschoenen: je bent in ieder geval gegarandeerd van uitstekende kwaliteit. Maar welke schoen is nu waarvoor geschikt?
De veterschoenen zijn echte allrounders. Je kunt ze aantrekken voor wandeltochten door de bergen en voor ongeveer elke dagelijkse vrijetijdsbesteding. Dankzij de meest klassieke kleuren zoals beige, bruin, zwart of donkerblauw passen ze goed bij de meest uiteenlopende outfits: van de ongedwongen combinatie jeans-poloshirt-leren jack tot een elegant pak. Ze zijn perfect voor de lente, zomer en herfst.
De bootschoenen van Timberland kun je echter het beste in het koude seizoen dragen. Ze doorstaan een ijzige ondergrond net zo goed als natte velden of modderige bodems. Met de laarzen ben je op elke outdoor-uitdaging voorbereid.

Premiumschoenen van Timberland bij Keller Sports

Bij ons vind je een uitgebreide keuze aan schoenen van Timberland voor dames en heren. Bekijk de premiummodellen die afwisselend en altijd een eersteklas afwerking hebben en ga je eigen weg met kwaliteit aan je voeten!

THE KELLER SPORTS GUIDE

Posts and sports products for a healthy, sporty lifestyle.