De kortingscode is naar het klembord gekopieerd.

BEACH HUIS, HUIS OP DE BERG

Douglas Tompkins was een fervent bergbeklimmer uit Californië, de staat die eigenlijk voor palmen, strand en Surfin 'USA. Zoals geluk zou hebben, Tompkins maakte zijn eerste ondernemende stappen als een winkelier voor bergbeklimmen apparatuur berekend op het noordelijke strand van San Francisco. In 1966, ontgroeide hij zijn kleine winkel en verhuisde naar Berkeley, waar hij richtte The North Face. Vertaald, de bedrijfsnaam "The North Face", beter bekend als de meest veeleisende kant van een berg en bergbeklimmers gelijk en gevreesd. Als inspiratie voor de inmiddels wereldberoemde logo, het silhouet van Half Dome geserveerd, een legendarische berg klimmers in Yosemite National Park.

MOET IN PLAATS VAN DE LUXE

Tompkins was een pragmaticus, geloofde niet in "technische gimmicks en gadgets" andere sportartikelen bedrijf, zoals hij zelf zei. Hij wilde producten die men vooral te maken: functioneel. Zijn belofte: "Ik bied passende en praktische kleren alle bergsporters." Naarmate mensen meer en meer vluchtten naar de ongerepte plekken een steeds geïndustrialiseerde wereld, Tompkins ontmoet dan een zenuw. De bovenkleding, zoals jassen, truien of broeken genoot grote populariteit snel. Synthetische vezels verschiedenster types geholpen met de ontwikkeling en uitbreiding van hoogwaardige bereik waarop nu ook schoenen, tenten, slaapzakken en rugzakken.

BIJ EEN GLANCE

  • Oprichtingsjaar: 1966

  • Grondleggers: Douglas Tompkins

  • Vennootschappelijk Zeeat: Alameda (Kalifornien), USA

  • Aantal Medewerkers: 70.000 (VF Corporate)

  • Jaaromzet: 10 Mill. EUR (VF Corporate)

  • Website: thenorthface.de

  • Sporten: Outdoor, Training, Wintersport

GOEDE REDENEN VOOR THE NORTH FACE

  • Billijkheid: Met een non-profit organisatie "Tompkins Conservation" oprichter Douglas Tompkins beschermt een gebied in Chili, zo groot als Zwitserland.

  • Onderscheidingen: The North Face won de Outdoor Industry Award, onder anderen voor de invoering van een verantwoorde Omlaag Standaard (RDS), die het welzijn van de vogels zorgt.

  • Techniek: The North Face (TNF) uitgevonden met thermische isolatie bal een nieuwe technologie voor efficiënte warmteopslag.

THE NORTH FACE - HET BELANGGRIJKSTE BUITEN

Een lichte softshell jas voor wandelingen langs het meer in de herfst of warme, waterdichte jassen die je te beschermen op de berg bij extreme wandelen of skiën voor het invriezen - The North Face biedt alles voor het hart van de outdoor sporter. Waar: Stilstand is achteruitgang. Samen met Primaloft The North Face ontwikkelde een alternatief voor de traditionele neer dat de bescherming van de drager droog en warm mogelijk te maken. De thermo-ball technologie zorgt ervoor dat de warmte die door het lichaam wordt opgeslagen in kleine zakken van de lucht en niet naar buiten lekken. Dus blijf je - in de trant van "er is geen slecht weer, alleen slechte kleding - op uw expedities altijd droog en kunt u zich concentreren op de essentie: Het ontdekken Omdat u het weer onder controle!

ONTDEKKINGEN IN DE VOET VAN DE BERG

Je bent op zoek naar het avontuur in plaats van op straat of zweten over de sportschool om stalen uw lichaam passie? Geen probleem, want hier bent u met The North Face aan het juiste adres. Het grootste outdoor bedrijf in de wereld heeft de tekenen van de tijd herkend en rust je uit je training met functionele shirts, tops, truien en tops. Natuurlijk, met de meest geavanceerde materialen zijn te vinden op het gebied van sportkleding.