De kortingscode is naar het klembord gekopieerd.

MARCEL HIRSCHER STEUNT DE BERG STUDIO

De jaren van Marcel Hirscher in de wereldbeker skiën werden gekenmerkt door materiaal, want de Oostenrijker schaafde zijn uitrusting tot in de puntjes bij. Dit gaf hem het beslissende voordeel op belangrijke momenten. Wil je bewijs? Hirscher won acht keer de wereldbeker, olympische gouden medailles, wereldkampioenschappen. Altijd bij hem: perfect afgestemd materiaal. Heel veel. En Hirscher zal zo doorgaan nadat zijn carrière voorbij is, als hij nu alleen nog maar aangetrokken wordt door de bergen. "Koop iets goeds één keer," vertelde hij eens aan een tijdschrift, "en je hebt het voor altijd." Om dat voor nog meer atleten mogelijk te maken, ging Hirscher samenwerken met een team van oprichters. Samen lanceerden ze The Mountain Studio. Onder hen: Stefan Ekström, die al andere topmerken naar de top van de outdoor- en lifestylewereld heeft geleid. Het doel: een kleine collectie met een grote waarde voor elke outdoor fan. In elke situatie. Op de piste. Op de berg. In de stad. The Mountain Studio wil je die ene jas geven die je altijd hebt. Dat je nooit vervangt. Het merk werkt hier al aan sinds het werd opgericht in het legendarische Zwitserse skioord Zermatt. Altijd met Hirscher. Want in de eerste plaats is hij bijna altijd buiten: "Hoe meer slecht weer, hoe beter", zoals hij zelf zegt. Ten tweede weet de skilegende hoe belangrijk het is om materiaal te hebben dat tot in het kleinste detail geoptimaliseerd is voor succesvolle dagen in de bergen.

VAN PRAKTIJK NAAR LABORATORIUM NAAR NATUUR

Een hele regio als testlaboratorium. Vanuit zijn basis in Zermatt is The Mountain Studio aangetrokken tot de hele Alpenwereld. Het merk put zijn ideeën uit praktische ervaring. Omdat The Mountain Studio niet alleen vertrouwt op de expertise van Hirscher. Diversiteit van perspectief bepaalt het ontwikkelingsproces. Het team bestaat dan ook uit verschillende specialisten, skiërs, alpinisten, fotografen en ontwerpers - en zij allen laten hun zeer persoonlijke ervaringen en ideeën stromen in de productontwikkeling. Kennis uit de eerste hand. De hoogste normen voor de meest extreme omstandigheden. Zo ontstaat outdoorkleding die bestand is tegen alle elementen die de bergen te bieden hebben. Voeg daarbij Hirschers voorliefde voor perfectionisme, de drang om zelfs naden en ritsen aan te passen tot het tijdelijke optimum is gevonden.

DE PRODUCTEN VAN THE MOUNTAIN STUDIO

Jassen: The Mountain Studio produceert fleecejassen, hardshelljassen, donsjassen en ski-jassen. Broeken: In het assortiment van het merk: skibroeken (stretch en hardshell) en Primaloft skitourbroeken. Jumpers: Naast skitruien produceert The Mountain Studio ook skitruien en hoodies van biologisch katoen. Accessoires: het merk heeft onlangs ook skihandschoenen van hoge kwaliteit aan zijn assortiment toegevoegd

ONVERMOEIBAAR TOT HET UITERSTE

Het is beter gedurende langere tijd aan de functie te werken dan het risico te lopen dat deze te snel verslijt. Het is beter om de setup aan steeds meer tests te onderwerpen dan later te moeten vaststellen dat hij alleen geschikt is voor de piste. De Mountain Studio investeert veel in het optimaliseren van kleine details. De collectie moet overzichtelijk blijven, maar u wel precies bieden wat u nodig hebt: dat ene favoriete kledingstuk voor buiten dat nooit genoeg is voor één enkele taak. Het merk verwijst hiernaar als "dubbele dienst". Daarmee bedoelen ze gewoon dat hun jassen zo perfect gevormd zijn dat je ze niet alleen overdag op de piste kunt dragen. Nee, u kunt ze ook 's avonds weer aantrekken om indruk te maken in de stad. Dit zou u er ook toe moeten aanzetten minder te kopen en dus duurzamer te consumeren. Natuurlijk is het van cruciaal belang dat de outdoorkleding van het merk ook op lange termijn aan alle functionele behoeften voldoet.

BIJ EEN GLANCE

 • Oprichtingsjaar: 2021
 • Grondleggers: Stefan Engström, Peter Blom, Marcel Hirscher
 • Vennootschappelijk Zeeat: Zermatt (kanton Wallis), Zwitserland
 • Aantal Medewerkers: < 10
 • Jaaromzet: -
 • Website: the-mountain-studio.com
 • Sporten: Outdoor, Wintersport
 • TIP: Vind gereduceerde artikelen van THE MOUNTAIN STUDIO in de merk outlet: THE MOUNTAIN STUDIO SALE

3 GOEDE REDENEN VOOR THE MOUNTAIN STUDIO

 • Milieuzorg: Naast het gebruik van duurzame materialen, streeft het bedrijf ernaar om in 2025 "Net Zero" te zijn.
 • Professionele Input: Marcel Hirscher, een van de beste skiracers aller tijden, maakt deel uit van het oprichtersteam. Ze worden vergezeld door andere alpine professionals.
 • Lange Levensduur: De producten van Mountain Studio zijn uitdrukkelijk ontworpen om u zo lang mogelijk te vergezellen.

MULTIDIMENSIONAAL DUURZAAM

Slechts één seizoen? Twee op z'n hoogst? Veel te kort voor The Mountain Studio. In plaats daarvan richt het merk zich op een langetermijnaanpak. Hun jassen en outdoorkleding zijn gemaakt om u zo lang mogelijk in de natuur te vergezellen. Om dit te bereiken, gebruikt The Mountain Studio de best mogelijke stoffen, ritsen en knopen. En als er toch iets scheurt, is er een speciaal opgerichte reparatieafdeling. Duurzaamheid is natuurlijk maar één kant van het handboek duurzaamheid. Een andere is de herkomst en samenstelling van de gebruikte materialen. Waar mogelijk gebruikt The Mountain Studio biologisch katoen, Oeko-Tex® en bluesign® gecertificeerde stoffen en gerecycleerde materialen.

ONDER LEIDING VAN ENKELE VAN DE BESTEN OP HUN GEBIED

Het idee om u de best mogelijke outdoorkleding te geven die u mee de natuur in kunt nemen, werkt alleen met de inbreng van mensen die weten wat ervoor nodig is. Marcel Hirscher is dus nog maar het begin. Naast de skister, Oskar Enander, misschien wel 's werelds beste skifotograaf, leveren onder andere skiër Anne Wangler en voormalig Zweeds wereldbekerracer en huidig freerider Mattias Hargin belangrijke inzichten voor de ontwikkeling van de producten van het bedrijf.

MIS HET NIET!

MIS HET NIET!

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang een kortingsbon van 10 €*, en ontvang regelmatig e-mails van ons met exclusieve aanbiedingen en pre-sales.

Voornaam (optioneel)
Achternaam (optioneel)

Dank u!

Activeer je abonnement door op de link in de e-mail die we je zojuist hebben toegestuurd te klikken.