De kortingscode is naar het klembord gekopieerd.

TECNICA: GEÏNSPIREERD DOOR DE MAANLANDING

Een kleine persoonlijke stap, een grote menselijke stap. Toen hij op 21 juli 1969 als eerste man ooit voet op de maan zette, wist Neil Armstrong heel goed wat zijn kleine wandeling betekende - en op de een of andere manier wist hij dat niet. De astronaut dacht op dit moment zeker niet aan een bedrijf dat in 1960 in Italië werd opgericht. Geen nep, de prioriteiten waren anders. Maar dit bedrijf, dat tot dan toe vooral werkschoenen voor mijnwerkers in de Dolomieten produceerde, ging eens goed kijken. De ruimtevaartuigen van de Apollo 11 bemanning hadden het de Italianen aangedaan.

In 1970 presenteerden ze eindelijk een van de beroemdste winterschoenen uit de geschiedenis: de Moon Boot kwam in de winter het podium op en gaf tegelijkertijd vorm aan de toekomst van een heel merk. Tecnica had de aandacht van de sportwereld, profiteerde van het momentum en presenteerde slechts een paar jaar later de Tecnus skischoen. In plaats van après-skiën en wandelen, had het vuur steile hellingen in gedachten. Alleen het revolutionaire idee bleef over. De nieuwe skischoen was dubbel geschuimd. Het werd ook van plastic gemaakt. Een compleet nieuwe combinatie die uiteindelijk de succesvolle weg naar de toekomst markeert. Wat Oreste Zanatta in 1930 als kleine schoenmakerswinkel was begonnen, ontwikkelde zich in de decennia daarna tot een van de toonaangevende bedrijven voor hightech skischoenen.

TECNICA PRODUCTEN MOETEN ZICH AANPASSEN - NIET DE MENS...

Ook buiten- en wandelschoenen maken al lang deel uit van Tecnica's assortiment. Maar de basis is en blijft de kwaliteit van de skischoenen - en voor hen streeft het merk een zeer duidelijke filosofie na: het is niet de persoon die zich aan de schoen moet aanpassen. De volgorde van een Tecnica-product is aan te passen aan de drager. Met deze mantra in het achterhoofd heeft Brand ook de unieke Custom Adaptive Shape methode ontwikkeld. Op basis van de anatomische vorm kan de skischoen individueel aan elke voetvorm worden aangepast.

Drukken of kou die door kleine scheurtjes heen dringt, blijft dus niet meer dan de plaats in de voorouderlijke galerij van onaangename herinneringen. Tecnica artikelen zijn ontworpen om uw prestaties te verbeteren en u tegelijkertijd het hoogste niveau van comfort te bieden. Het gaat de ronde. Het merk verkoopt zijn innovatieve skischoenen al lang wereldwijd. Het is al lang een van de meest gerenommeerde schoenenfabrikanten ter wereld, maar kan niet worden ontworteld. De familie Zanatta heeft nog steeds de leiding, nu in de derde generatie. Het hoofdkantoor is ook nog steeds gevestigd in Italië. Waar ooit de geschiedenis van de winterboot begon, wordt deze nu voortgezet.

BIJ EEN GLANCE

  • Oprichtingsjaar: 1960
  • Grondleggers: Giancarlo Zanatta en Ambrosiano
  • Vennootschappelijk Zeeat: Giavera del Montello, Italië
  • Aantal Medewerkers: 1400
  • Jaaromzet: ongeveer 370 miljoen euro
  • Website: tecnicasports.com/de/
  • Sporten: Wintersport

3 GOEDE REDENEN VOOR TECNICA

  • Techniek: Dankzij hun Custom Adaptive Shape passen Tecnica producten zich individueel aan uw voetvorm aan.
  • Billijkheid: In 2014 won Tecnica Mach1 de ISPO Awad, verreweg niet de enige prijs voor de Iatlianen.
  • Voor Hobby & Professionele Sporten: Alleen vrouwen ontwerpen Tecnica's dameslaarzen om ze optimaal aan te passen aan de speciale vereisten.

HIGHTECH SKISCHOENEN VAN TECNICA BIJ KELLER SPORTEN

De skischoen als een high-tech metgezel, niet als een dringende, maar noodzakelijke kwaal. Tecnica slaagt gemakkelijk in de verandering, daarom bieden wij als Tecnica dealer ook online Tecnica skischoenen aan. Gedreven door een innovatiedrang die moeilijk te onderhouden is, blijft het merk nieuwe technologieën introduceren die de skischoen nog beter aan uw voet aanpassen, waardoor u tegelijkertijd nog meer comfort en prestaties krijgt. Dankzij HotForm reageert de binnenste schoen bijvoorbeeld op warmte en past zich individueel aan uw voetvorm aan. Tegelijkertijd kunt u met Tecnica's innovatieve Rapid Access openingsmodus gemakkelijk in- en uitstappen.

Met de Cochise is Tecnica er met de Cochise ook in geslaagd om de eerste (freeride) skischoen met loopfunctie te ontwerpen, die tegelijkertijd niet ten koste gaat van de prestaties op de piste. Innovatie voor de piste, de freeride, de skitocht, de skitocht, uw wintersport - dit alles vindt u in de Tecnica Shop van Keller Sports. Hier vindt u alle innovatieve skischoenen, modellen zoals de Cochise, de legendarische high-performance skischoen Mach1 of de Zero G - zowel voor dames en heren als in de Tecnica Sale tegen bijzonder aantrekkelijke prijzen.

TECNICA ARTIKELEN: DE JUISTE UITRUSTING VOOR OLYMPIË

In de racerij ziet Tecnica een niet onbelangrijk deel van zijn doel. Het doel van het merk is om atleten uit te rusten zodat ze elke seconde van hun streven naar tijd kunnen genieten; dat de voorwaarden voor topprestaties worden gecreëerd. En het lukt. Mario Matt, bijvoorbeeld, won de gouden medaille in speciale slalom op de Olympische Spelen van 2014 in Sotsji in Tecnica-Boots. Tegenwoordig vertrouwen alpine wereldbeker atleten als David Ketterer en Bernhard Graf op de Italiaanse schoenenfabrikant. Een niet onbelangrijk, maar slechts een deel.

Want ook de producten van Tecnica ontvouwen hun volledige talent op het gebied van freeriden en toeren. Topsporters zoals de voormalige Freeride-wereldkampioen Elyse Saugstad of de kampioen van de Freeskiing World Tour 2015, Connery Lundin, maken deel uit van het team van het Italiaanse merk. Input. Vereisten. Extreme omstandigheden. Dit alles vloeit voort uit de productie van Tecnica en de schat aan ervaring - wat ook u ten goede komt. Zo kunt u bij de Tecnica dealer skischoenen kopen die ook aan de verwachtingen van de beste skischoenen voldoen.

TECNICA PRODUCTEN VOOR VROUWEN - ONTWORPEN DOOR VROUWEN

Directe ervaring verslaat het theoretische idee. Verreweg. Daarom laat Tecnica de ontwikkeling van zijn skischoenen voor dames noch aan het toeval over, noch aan mannen, maar uitsluitend aan vrouwelijke ontwerpers. Ze weten het beste wat vrouwen van skischoenen verwachten en met welke anatomische kenmerken ze echt rekening moeten houden. Tecnica bouwt daarom zijn damesschoenen nog warmer, voert ze soms met merinoswol en isoleert de buitenste schalen nog beter. Om ervoor te zorgen dat dit alles uiteindelijk ook echt werkt, test het bedrijf de nieuwe producten uitgebreid in de sneeuw voordat ze de Tecnica Sale bereiken.

MIS HET NIET!

MIS HET NIET!

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang een kortingsbon van 10 €*, en ontvang regelmatig e-mails van ons met exclusieve aanbiedingen en pre-sales.

Voornaam (optioneel)
Achternaam (optioneel)

Dank u!

Activeer je abonnement door op de link in de e-mail die we je zojuist hebben toegestuurd te klikken.