De kortingscode is naar het klembord gekopieerd.

SUPERDRY SPORT - VAN HET TREKPAARD TOT HET TOPPUNT VAN SPORTIVITEIT

Eerst het merk, dan de winkel. De traditionele structuur van de creatie kronieken van vele mode-legendes; maar niet de enige. Samen met een voormalige zakenpartner richtte Julian Dunkerton in 1985 voor het eerst Cult Clothing op. In plaats van zelf te produceren, concentreerde hij zich echter op de verkoop van straatkleding in Cheltenham. Pas toen James Holder, tenslotte de oprichter van Bench, zich in 2003 aansloot, leidde het creatieve gedachtegoed direct tot de tekentafel en de naaimachine. SuperDry is opgericht. Als huismerk van Cult Clothing. Als trekpaard. Want het merk groeide al snel intensiever dan de winkel.

Het symbool werd de hoofdrolspeler, en zo hernoemden Dunkerton en Holder in 2012 eindelijk hun cultwinkels tot SuperDry. Daarna volgden nog meer flagship stores in de wereldsteden en een grenzeloze expansie. Het merk wordt nu in 157 landen verkocht en verlegt ook de grenzen van de mode steeds verder. SuperDry brak uit in straten, cafés, restaurants, vond zijn weg naar sportscholen, looppistes, skipistes. Het merk behield zijn modeconcept, combineerde het met functionele materialen en levert sindsdien een unieke mix met SuperDry Sports; Athleisure in zijn puurste vorm.

ONMISKENBARE STIJL EN INDIVIDUALITEIT - OOK IN DE SPORT

Invloedrijke stijl om stijliconen te creëren. Daarmee belichaamt hij creativiteit om de stylingdorst van zijn klanten te bevredigen. Dat is waar het bij SuperDry om gaat. Om dit te bereiken, baseert het merk zijn ontwerpen op drie pijlers en creëert zo een eigen, onmiskenbare stijl. Kenmerkend hiervoor zijn enerzijds Japanse elementen en karakters en anderzijds Amerikaanse vintage in combinatie met Britse stijl. Het is precies deze mix die SuperDry Sport artikelen overbrengen van de straat naar de sport. Het mode-aspect blijft.

In plaats van alledaagse stoffen, echter, siert het nu functionele garens die het mogelijk maken om een uitstapje te maken naar de skipistes, de sportschool of om te gaan hardlopen. Individualiteit ontmoet functie - zonder weging. SuperDry Sport producten bieden bescherming tegen water en wind, en ook effectieve zweetverwijdering. Dit is voor het merk niet meer of minder belangrijk dan uw individuele uitstraling, die altijd stijlvol is.

BIJ EEN GLANCE

  • Oprichtingsjaar: 2003 (totaal brand SuperDry)
  • Grondleggers: Julian Dunkerton, James Holder (totaal brand SuperDry)
  • Vennootschappelijk Zeeat: Cheltenham, Engeland (overall brand SuperDry)
  • Aantal Medewerkers: 1000 (Totaal Brand Superdry)
  • Jaaromzet: ongeveer 1 miljard euro (in totaal brand SuperDry)
  • Website: superdry.com/
  • Sporten: Wintersport, Training

3 GOEDE REDENEN VOOR SUPERDRY SPORT

  • Billijkheid: SuperDry Sport ondersteunt jongeren om een positieve bijdrage te leveren in hun regio.
  • Milieuzorg: Als een complete brand, vertrouwt SuperDry intensief op hernieuwbare energieën.
  • Ontwerp: SuperDry Sport combineert een optimale functie met zijn legendarische Japan-US-UK design mix.

SUPERDRY ONLINE: DE SUPERDRY SPORT SHOP BIJ KELLER SPORTS

Stijl en functie als essentie. SuperDry Sport producten maken gebruik van de mode-ervaring van het merk en vertalen deze naar sport. Het resultaat is een stijlvol ski-jack dat in het middelpunt van de belangstelling kan staan op elke reis naar de stad of het restaurant, maar dat je ook geeft wat je nodig hebt op de piste: efficiënte voering, waterafstotende buitenmaterialen, slim geplaatste zakken, ritssluitingen en ventilatiespleten.

Daarnaast worden de Japanse karakters die zo beroemd zijn voor SuperDry gebruikt - en voor uw training tilt SuperDry ook de sportmode in de sport. Lichte functionele stoffen. Individuele, onmiskenbare ontwerpen. Dit is precies wat het Engelse merk levert. U kunt SuperDry Sport online krijgen bij Keller Sports. Van ski-jas tot sneeuwbroek. Van legging tot hemd. Van kort naar rok. Van hoodie tot functioneel ondergoed. Alles voor mannen en vrouwen - in de SuperDry Sport Store van Keller Sports kunt u het hele merkassortiment op voorraad houden.

SUPERDRY SPORT PRODUCTEN: STIJL ONTMOET SNEEUW ONTMOET TRAINING

Athleisure kent deze ene sport niet. De sportbeoefening werkt zowel op de piste als in de sportschool, op het parcours of op uw loopparcours door de stad. De SuperDry Sport Sale kent dan ook geen grenzen. U kiest de sport, het Engelse merk rust u uit met de juiste uitrusting. Als uw persoonlijke SuperDry Sport dealer vindt u de juiste jassen en broeken voor het skiën en snowboarden en de juiste uitrusting voor uw tochten naar de sportschool of de straat.

HET DOEL: 100 PROCENT BIOLOGISCH KATOEN EN DUURZAME ENERGIE

SuperDry, en dus ook SuperDry Sport, is zich bewust van de impact van de kledingindustrie op het milieu en de mogelijkheden en verplichtingen die het creëert. Daarom heeft het merk het initiatief Superresponsable40 gelanceerd. Met haar wil ze bewust een positieve invloed hebben op het milieu en heeft zich daarom tot doel gesteld om in 2040 alle producten van 100% biologisch katoen te produceren. Tegelijkertijd moeten de productie en de winkels tegen 2030 hun elektriciteit volledig uit hernieuwbare energieën halen.

MIS HET NIET!

MIS HET NIET!

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang een kortingsbon van 10 €*, en ontvang regelmatig e-mails van ons met exclusieve aanbiedingen en pre-sales.

Voornaam (optioneel)
Achternaam (optioneel)

Dank u!

Activeer je abonnement door op de link in de e-mail die we je zojuist hebben toegestuurd te klikken.