De kortingscode is naar het klembord gekopieerd.

SUPER.NATURAL: PERFECT EVENWICHT TUSSEN NATUUR EN TECHNOLOGIE

Drie bergbeklimmers hadden in 2012 een visie: de voordelen van de twee materialen merino wol en polyester combineren tot een perfect functionele stof en innovatieve outdoor producten op de markt brengen. De geboorte van het Zwitserse bedrijf Super.Natural, met het hoofdkantoor in Rotkreuz in het kanton Zug. In zeer korte tijd heeft het jonge merk naam kunnen maken en de Super.Natural producten in heel Europa kunnen distribueren.

Omdat ze erin geslaagd is de best mogelijke balans te vinden tussen natuur en techniek. Super.Natural heeft sindsdien een grote populariteit genoten, vooral in Duitsland. In de Beierse hoofdstad München zijn nu ook de afdelingen Product Management, Marketing, Logistiek en Klantenservice gevestigd.

SUPER.NATURAL PRODUCTEN: MERINOMADEBED

Merinoschapen behoren al eeuwenlang tot de belangrijkste landbouwhuisdieren. Reeds in de Hoge Middeleeuwen kwamen de schapen in Spanje aan, waar ze economisch gezien aan belang wonnen. De reden: Merinoschapen kunnen zowel bij extreem lage temperaturen als bij hoge temperaturen overleven - Merinoschapen kunnen temperatuurverschillen tot 40 graden gemakkelijk compenseren. De belangrijkste reden voor deze weerstand is de wol van de dieren: Merinowol koelt af in warmte en houdt zich warm op koude winterdagen.

Bovendien heeft de wol een antibacteriële werking, waardoor de vorming van geuren en het strelen van de huid wordt voorkomen, zonder vervelende krassen. Juist om deze redenen heeft Super.Natural ervoor gekozen om dit materiaal te gebruiken in combinatie met synthetische vezels. Onder het Hashtag Merinomade bed brengt de Zwitserse markt hun innovatieve en zeer functionele Merino-Mix op de markt, die zich vooral onderscheidt door een uitstekend draagcomfort.

BIJ EEN GLANCE

  • Oprichtingsjaar: 2012
  • Grondleggers: Een team onder leiding van de huidige CEO Thommy Stumpp
  • Vennootschappelijk Zeeat: Rotkreutz, Zwitserland
  • Aantal Medewerkers: K.A.
  • Jaaromzet: K.A.
  • Website: sn-supernatural.com
  • Sporten: Outdoor, Training

3 GOEDE REDENEN VOOR SUPER.NATURAL

  • Techniek: Super.Natural vertrouwt op de baanbrekende combinatie van merinoswol en synthetische vezels.
  • Lange Levensduur: Door de materialen zijn Super.Natural artikelen bijzonder slijtvast en duurzaam.
  • Milieuzorg: Super.Natural is een Bluesign partner en produceert zowel duurzaam als zuinig met grondstoffen.

SUPER.NATURAL SHOP BIJ KELLER SPORTS

Bent u op zoek naar functionele kleding van hoge kwaliteit voor sport- en vrijetijdsactiviteiten? Dan moet je zeker stoppen bij de Super.Natural Store van Keller Sports. Hier vindt u bijvoorbeeld de dames functie korte broek "Tempo" van Super.Natural online. Het biedt u optimale bewegingsvrijheid en verklaart oorlog te hebben tegen hinderlijk vocht. Ook het broekmodel "Strata ¾" voor dames hebben wij als Super.Natural dealer natuurlijk in het aanbod.

Het boeit vooral door het enorme draagcomfort. De vlakke naden voorkomen onaangename wrijving op de huid en maken van een training of wandeltocht een stressvrije ervaring. Ook op het gebied van shirts Super.Natural artikelen weten hoe ze het moeten doen: Het stijlvolle Tempo Cap Sleeve Tee voor dames is perfect voor de sportschool, vrije tijd of het dagelijkse kantoorleven. Het beste: Alle producten zijn vaak beschikbaar in de Super.Natural Sale tegen bijzonder aantrekkelijke prijzen.

SUPER.NATURAL ARTIKEL: DIERENWELZIJN EERST!

Heb je ooit de term "muilkorven" gehoord? Dit is een zeer twijfelachtige procedure die vooral bij merinoschapen in Australië wordt toegepast. Schapen zijn uitgesneden huidplooien in de buurt van de achterpoten om de aantasting van vliegende maden te voorkomen. Super.Natural is toegewijd om deze wreedheid tegen dieren niet te ondersteunen. Het bedrijf gebruikt daarom alleen wol uit Noord-Afrika, waar geen muildieren worden gebruikt, voor de vervaardiging van haar producten.

GEURAFSTOTEND, SNEL DROGEND EN RESISTENT

Super.Natural producten overtuigen niet alleen door hun modieuze uiterlijk, maar zijn ook bijzonder robuust en resistent. Het door de Zwitsers ontwikkelde hightech materiaal heeft een soortgelijke structuur als een scheurvast klimtouw: een polyester kern in de vezel zorgt voor voldoende stabiliteit, terwijl de zachte merinowol voor maximaal draagcomfort zorgt. Maar dat is nog niet alles - het speciale materiaal laat uw functionele kleding snel drogen, houdt onaangename geuren weg en garandeert dat ze niet krimpt bij het wassen.

MIS HET NIET!

MIS HET NIET!

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang een kortingsbon van €10*, en ontvang regelmatig e-mails van ons met exclusieve aanbiedingen en pre-sales.

Voornaam (optioneel)
Achternaam (optioneel)

Dank u!

Activeer je abonnement door op de link in de e-mail die we je zojuist hebben toegestuurd te klikken.