De kortingscode is naar het klembord gekopieerd.

SCHOENEN VAN SOREL - GETEST ALS WERKSCHOENEN

Misschien streven we er allemaal naar. En hoe perfect dat eigenlijk klinkt. Dat we niet alleen maar werken. Thuis, op het werk, op het werk en in de sport. Maar dat we ook een bepaalde stijl belichamen: niet luid en onaangenaam, maar eerder ontspannen en zelfverzekerd. Dat is precies de aanpak van Sorel. Functionaliteit en stijl, vindt Sorel, zijn niets dat elkaar moet uitsluiten. Voor hen is het zelfs iets dat elkaar veroorzaakt. Dit is Sorel's credo sinds zijn oprichting. Het vult het bedrijf sinds 1962 met leven. Sorel is geboren in Canada, de eerste schoenen zijn gemaakt voor bosarbeiders.

Sterke mannen die hun voeten wilden beschermen op natte en koude dagen in de herfst en in de ijskoude maanden van de Canadese winter. Waar is een schoen aan zware slijtage onderhevig? De Sorel schoenen worden vastgehouden dankzij perfect handwerk. Tegelijkertijd kregen de boswerkers een schoen die naast zijn functie ook onder de indruk was van zijn stijl. Sorel heeft de weg vrijgemaakt voor later. Het bos uit, de stad in.

SOREL: STIJLVOL EN FUNCTIONEEL

Sorel is zijn oorsprong niet vergeten. Hun schoenen zijn tot op de dag van vandaag extreem weerbestendig, robuust en optimaal verwerkt. De naden van de klassieke modellen zijn nu gelast. Er komt geen druppel water door het leer. Echte klassiekers, tijdloos en stijlvol, die uw garderobe verrijken. Maar Sorel leeft niet alleen van het verleden. Het merk beweegt met de tijd mee. De mix van de huidige collectie is uniek. De stoere veterlaars. Het gedurfde ontwerp. De stijlvolle boot. Of het nu gaat om een instagram of een technisch tijdschrift: De experts zijn het erover eens dat u met Sorel schoenen aan de goede kant staat.

Sorel schoenen om te kopen door hun potentieel. Je kunt er in de stad met hen gewoon bij zijn. En u bent op dezelfde manier beschermd wanneer u in de open lucht bent onder de meest ongunstige omstandigheden. De reden hiervoor is dat veel van de modellen een vilten tussenzool hebben. Het isoleert de kou en houdt je voeten warm en droog. En de buitenzool: hij is gemaakt van gevulkaniseerd rubber. Je zult niet met haar uitglijden. Met beide voeten in de grond. Functioneel en stijlvol.

BIJ EEN GLANCE

  • Oprichtingsjaar: 1962
  • Grondleggers: Arthur Ratz Kaufmann
  • Vennootschappelijk Zeeat: Portland, Oregon (USA)
  • Aantal Medewerkers: K.A.
  • Jaaromzet: 228.800.000 US dollar
  • Website: sorelfootwear.de
  • Sporten: Outdoor

3 GOEDE REDENEN VOOR SOREL

  • Milieuzorg: Sorel maakt deel uit van de Standards of Manufacturing Practices. Zij hecht veel belang aan duurzame productie.
  • Onderscheidingen: Sorels Kinetic Sneak won de Shape Sneaker Award 2018 in de categorie Best Walking Shoe.
  • Lange Levensduur: Sorel gebruikt alleen de beste materialen voor zijn schoenen - een lange levensduur wordt de standaard.

SOREL AANBIEDINGEN BIJ KELLER SPORTS

KELLER SPORTS biedt de beste selectie winterschoenen en -laarzen van Sorel. Bijvoorbeeld de Caribische damesschoen voor de winter. Hij werd vaak gekopieerd, nooit bereikt. Het is de waterdichte cult laars van Sorel. Verzegelde naden, uitneembare ThermoPlus binnenlaarzen van vilt - het houdt je warm en droog in de diepste winter. Dezelfde hoge kwaliteitskenmerken zijn van toepassing op het Pac Nylon voor mannen uit 1964. Maar ook de andere premium winterlaarzen die we bij Keller Sports in de Sorel Sale aanbieden, hoeven zich niet te verstoppen achter iets of iemand anders. En zeker niet bang zijn voor slechte weersomstandigheden.

SOREL SCHOENEN: GEEN ANGST OM VIES TE WORDEN.

Sorel schrijft over zichzelf: "Onze schoenen zijn voor iedereen die niet bang is dat hun schoenen vies zullen worden." De schoenen met all-weather garantie en het ijsbeerlogo laten onder de moeilijkste omstandigheden zien wat er eigenlijk onder hun stijlvolle hoes zit. De robuuste materialen en het perfecte vakmanschap betalen zich dan ook precies terug - de avonturiers en buitensporters bedanken hen daarvoor. Maar Sorel schoenen zijn ook bedoeld voor de nieuwe generatie mensen die niet bang zijn om hun eigen weg te gaan. Om creatief te zijn, om iets uit het niets te creëren. "Niemand hoeft beroemd te zijn. Wees jezelf en alles komt goed" - zegt Sorel.

DE SOCIALE VERANTWOORDELIJKHEID VAN DE SOREL: HET HAARPROJECT

Maar het bedrijf gelooft niet alleen in de kracht van het individu, maar ook in die van de gemeenschap. Men neemt zijn belang en verantwoordelijkheid als wereldwijd succesvol bedrijf waar. Sorel zet zich daarom in voor de gemeenschappen waarin haar productiepartners actief zijn. Sorel is sinds 2009 onder andere betrokken bij het HER-project. Een langetermijnproject voor het welzijn van de werknemers van de leveranciers. Het is gericht op de positieve verandering van de levensomstandigheden van vrouwen door middel van programma's op de werkplek met toegang tot gezondheidseducatie.

MIS HET NIET!

MIS HET NIET!

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang een kortingsbon van 10 €*, en ontvang regelmatig e-mails van ons met exclusieve aanbiedingen en pre-sales.

Voornaam (optioneel)
Achternaam (optioneel)

Dank u!

Activeer je abonnement door op de link in de e-mail die we je zojuist hebben toegestuurd te klikken.