KELLER Premium: bespaar 10% korting* & geen verzend- en retourkosten bij elke bestelling Meer informatie
De kortingscode is naar het klembord gekopieerd.
2348

ONDANKS ALLE TWIJFELS - HELMEN EN SKIBRIL VAN SLOKKER

Het begon als een revolutie op kleine schaal. De focus lag uitsluitend op wintersport, zonnebrillen, Noord-Italië en haar skigebieden. Slokker heeft zijn eerste collectie in 1995 bewust klein gehouden om deze vervolgens stap voor stap te ontwikkelen en zo zijn eigen evolutie, vooral die van de wintersportbrillen, voort te stuwen. Dit werd gevolgd door getinte dubbele lenzen, toen in 1999, in samenwerking met een fabrikant van Varese, een skibril en daarmee de revolutie. Plotseling waren de lenzen niet meer alleen getint, maar door de polarisatie werd het zicht door de skibril verfijnd.

De nieuwe technologie gaf Slokker toegang tot het collectieve bewustzijn - en het merk breidde zich uit. Eerst in termen van portefeuille, dan geografisch. De eerste helm werd gevolgd door de weg naar Oostenrijk. Katapult in plaats van eindstreep. In de daaropvolgende jaren volgde innovatie op innovatie. Bovenal heeft Slokker in 2009 een vizier aan zijn skihelm toegevoegd. Twijfels gingen gepaard met de stap, maar vielen al snel stil. Het idee werkte en leidde tot een interne innovatiewedloop. Tegelijkertijd nam de skibril en de helm steeds meer ontwikkelingsstadia in beslag en nam Slokker eindelijk de afslag uit het kleine.

SLOKKER PRODUCTEN: DUET VAN ITALIAANS DESIGN EN TECHNOLOGIE

Italiaans design als visuele afwerking voor hightech materialen. Uit dit duet ontstaan al zo'n 25 jaar lang Slokker-artikelen. Ondertussen levert het merk niet alleen helmen, ski's en zonnebrillen, maar ook petjes, zonwering en accessoires. Het gaat hier om nieuwe technologieën. Zo ontwikkelde Brand zijn Clear-lens van polycarbonaat, die ook 's nachts voor een uitstekende zichtbaarheid zorgt.

De Double Lens heeft op zijn beurt een ventilatiesysteem dat beschermt tegen mist, terwijl Slokker producten met Glacier Decentered Lens zowel splintervrij zijn als volledig UV-stralen absorberen. Zo heeft u te allen tijde het beste uitzicht op de berg, op de piste en op de tocht. Dit alles in de geest van het idee van eenheid. Want je hoeft je geen zorgen te maken over de interactie tussen bril en helm na een bezoek aan de Slokker-dealer. Als u kiest voor een helm met vizier, vormen privacy en hoofdbescherming een optimaal werkende eenheid.

BIJ EEN GLANCE

  • Oprichtingsjaar: 1995
  • Grondleggers: -
  • Vennootschappelijk Zeeat: Bolzano, Italië
  • Aantal Medewerkers: K.A.
  • Jaaromzet: K.A.
  • Website: slokker.it/de
  • Sporten: Wintersport

3 GOEDE REDENEN VOOR SLOKKER

  • Techniek: De fotochromatische lenzen van Slokker passen zich automatisch aan de veranderende lichtomstandigheden aan.
  • Ontwerp: Slokker's symbiose van helm en vizier is bijna uniek in het skiën.
  • Lange Levensduur: Slokker lenzen zijn gemaakt van polycarbonaat en zijn daarom bijzonder robuust en krasbestendig.

SLOKKERSHOP BIJ KELLER SPORTS

Uw grote voordeel bij de Slokker Sale: Brand biedt u zoveel lensideeën dat u altijd de juiste basis heeft voor helder zicht. Zo bestaan de Polar4-oplossingen van Brand uit 4-laagse filters. Dit helpt op zijn beurt om diffuus licht te filteren en verhoogt het contrast. Als u regelmatig op pad bent in open terrein, zijn er ook anti-kras schijven.

Ze zijn breuk- en krasbestendig, beslaan niet en stoten geen water af. Bij Keller Sports kunt u al deze premium producten van Slokker online bestellen. In onze Slokker Store vindt u de innovatieve helmoplossingen van het Italiaanse merk, inclusief vizier en de verschillende lenstechnologieën. Voor zowel vrouwen als mannen.

HELDER ZICHT EN INTENSIEF ZICHT IN DE WINTER EN OP DE WEG

Op de berg. Op de fiets. Slokker is er, en biedt de beste zichtbaarheid en intensieve bescherming. Vooral op ski's of snowboard profiteert u van de slimme oplossingen van het Italiaanse merk. De helmsystemen beschermen u bij een val, terwijl de speciale schijven ervoor zorgen dat u altijd vrij zicht heeft op de baan, de helling voor u. Zo vermijd je op een slimme manier obstakels en voorkom je dat de Slokker-helm zijn kwaliteiten moet bewijzen.

SLOKKER ARTIKELEN: LENZEN DIE ZICH AANPASSEN AAN DE LICHTOMSTANDIGHEDEN

De producten van Slokker zijn gebaseerd op twee unique selling points. Hier zijn de vizieren die precies passen in de helmen van het merk. Daar zijn hun lenzen. Vooral de fotochromatische modellen hebben een bijzondere rol. Omdat ze zich aanpassen aan de lichtomstandigheden en UV-stralen. Zodra het lichter wordt, wordt de ruit donker. Als de lichtintensiteit afneemt, wordt het glas helderder. Je hebt dus altijd een goed zicht. Vooral omdat Slokker-lenzen gemaakt zijn van polycarbonaat en dus zowel robuust als ongevoelig zijn voor mist of water.

MIS HET NIET!

MIS HET NIET!

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang een kortingsbon van €10*, en ontvang regelmatig e-mails van ons met exclusieve aanbiedingen en pre-sales.

Voornaam (optioneel)
Achternaam (optioneel)

Dank u!

Activeer je abonnement door op de link in de e-mail die we je zojuist hebben toegestuurd te klikken.