KELLER Premium: bespaar 10% korting* & geen verzend- en retourkosten bij elke bestelling Meer informatie
De kortingscode is naar het klembord gekopieerd.
324

SIGNUM PRO PRODUCTEN: TENNISSNAREN VOOR MEER SNELHEID EN CONTROLE

Het vinden van de juiste tennissnaren is soms niet eenvoudig. Zo is er voor elk type speler een passende tennissnaar met individuele speeleigenschappen. Of het nu gaat om acceleratie, controle, balgevoel, duurzaamheid, spin of comfort - de markt biedt een grote verscheidenheid aan verschillende tennissnaren die specifiek zijn ontworpen om te voldoen aan de wensen en behoeften van de individuele speler. Als u meer uit uw spel wilt halen, moet u daarom een bewuste keuze maken voor een specifiek product.

Dankzij gerenommeerde fabrikanten als Signum Pro hebben ook de tennissnaren de afgelopen decennia een constante ontwikkeling doorgemaakt. De hedendaagse snaren, gemaakt van polyester en andere synthetische materialen, maken steeds hogere snelheden en krachtigere slagen mogelijk in het moderne tennis. Het Duitse premiummerk Signum Pro - waarop onder andere ATP-spelers Matteo Berrettini, Mikhail Youzhny en Sergiy Stakhovsky vertrouwen - speelt hierbij een grote rol. En natuurlijk Keller Sports als uw persoonlijke Signum Pro-dealer.

SIGNUM PRO WORDT BESCHOUWD ALS EEN PIONIER IN DE INDUSTRIE

Het bedrijf uit het stadje Deggingen in Baden-Württemberg is al jaren een van 's werelds grootste producenten van tennissnaren. Naast tennissnaren - het Signum Pro artikel bij uitstek - heeft het merk ook bespanningsmachines, tassen, gripbanden en tennisballen in zijn assortiment - allemaal "Made in Germany". De oprichter van het bedrijf, Bernd Grüttner, wordt beschouwd als een pionier in de industrie. Hij was de eerste die erin slaagde om zeshoekige snaren op de markt te brengen. Hij kwam ook op het idee van axiaal gedraaide, zogenaamde "gedraaide" snaren.

Maar het merk werd vooral bekend door de oranje "Poly Plasma" snaren, die in 2004, 2005 en 2006 op de expertwebsite saitenforum.de werden uitgeroepen tot "String of the Year". Alle tennissnaren worden aangeboden als yardware, waarbij de spelers ook kunnen kiezen tussen standaard rollen met 120 of 200 meter snaarlengte in onze Signum Pro Store. Gewoon los van de rol, nadat een kant is gescheurd in de training of een wedstrijd, kunt u direct reageren en het tennisracket opnieuw instellen.

BIJ EEN GLANCE

  • Oprichtingsjaar: K.A.
  • Grondleggers: Bernd Grüttner
  • Vennootschappelijk Zeeat: Deggingen
  • Aantal Medewerkers: K.A.
  • Jaaromzet: K.A.
  • Website: signum-pro.com
  • Sporten: Tennis

3 GOEDE REDENEN VOOR SIGNUM PRO

  • Techniek: De Signum Pro Tornado waren de eerste monofilament snaren met een zeshoekig profiel.
  • Onderscheidingen: De Signum Pro Poly Plasma is meerdere malen verkozen tot "String of the Year".
  • Eigen Productie: Alle Signum Pro-producten dragen de oorsprongsbenaming "Made in Germany".

DE SIGNUM PRO SHOP BIJ KELLER SPORTS

Het bespannen van een tennisracket kan met weinig ervaring in deze sport. Echter, het volgende geldt altijd: het type en de kwaliteit van het snaartype heeft een grote invloed op het speelgedrag. Als de snaren te zacht zijn, heeft dat een ongunstig effect op de krachtoverbrenging van de slag; als de snaren te hard zijn, zullen ze natuurlijk sneller breken. Daarom bieden wij bij Keller Sports verschillende eersteklas Signum Pro-producten online aan, zodat u de ideale en tegelijkertijd duurzame tennissnaren voor uw spel kunt vinden. Een klassieker zijn de reeds genoemde "Poly Plasma", die u kunt vinden in onze Signum Pro Store.

Deze slierten van oranje polyester begonnen hun triomftocht enkele jaren geleden als insidertip en zijn nu stevig ingeburgerd in de professionele sector. Wat de snaar vooral onderscheidt is de spanningsstabiliteit. Zo slijten de Poly Plasma, in tegenstelling tot veel andere monofilament snaren, zelfs na lange tijd niet. Al met al een absolute topper voor competitieve spelers die veel belang hechten aan controle en spanningsstabiliteit. In onze Signum Pro Sale is het ook vaak tegen een aantrekkelijke prijs verkrijgbaar.

VOOR SPINFREAKS: SIGNUM PRO TORNADO

Signum Pro biedt ook een echt alternatief voor spinfreaks met de Tornado. Dit waren de eerste monofilament co-polyester snaren met een zeshoekig profiel op de markt. Dankzij een innovatief fabricageproces waarbij de heptagonale snaar axiaal wordt gedraaid, kunnen met de Signum Pro Tornado ballen snel en nauwkeurig worden versneld. De buitengewone twist die ontstaat door het hoekige oppervlak van de zwarte snaren brengt tennisplezier op het hoogste niveau en zorgt tegelijkertijd voor spannend speelcomfort.

VERANDER DE SNAREN MINSTENS ÉÉN KEER PER JAAR

Overigens: De volgende vuistregel is een goede manier gebleken om te bepalen wanneer de tennissnaar moet worden vervangen, ongeacht een scheur: Zo vaak als je in de week tennist, zo vaak in het jaar moet je de snaar vernieuwen. Dit moet echter minstens één keer per jaar gebeuren, aangezien de snaar onderhevig is aan natuurlijke veroudering, onafhankelijk van het gebruik in gespannen toestand.

MIS HET NIET!

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang een kortingsbon van €10*, en ontvang regelmatig e-mails van ons met exclusieve aanbiedingen en pre-sales.

Voornaam (optioneel)
Achternaam (optioneel)

Dank u!

Activeer je abonnement door op de link in de e-mail die we je zojuist hebben toegestuurd te klikken.