De kortingscode is naar het klembord gekopieerd.

SIDI - TRADITIE EN INNOVATIE KOMEN SAMEN

Dino Signori is de naam van de slimme geest achter het merk SIDI (afgeleid van de eerste lettergrepen van zijn achternaam en voornaam). In 1960 durfde de Italiaan zijn eerste stappen als ondernemer te zetten. Hij opende een kleine werkplaats in zijn eigen land, waar hij zich in eerste instantie richtte op de productie van wandelschoenen. Tien jaar lang produceerden Signori en zijn medewerkers schoenen voor de bergsport. Toen kreeg zijn passie voor tweewielers de overhand. Naast fietsschoenen heeft SIDI zich ook gespecialiseerd in motorfietsschoenen - sindsdien produceert het bedrijf ook hoogwaardige laarzen voor gemotoriseerde on- en off-road-avonturen.

Dankzij de enorme knowhow die Signori in de loop der decennia heeft verworven, is SIDI nu een van de marktleiders in deze segmenten. De constante drijfveer: onze ruime ervaring gebruiken om aan de eisen van de tijdgeest te voldoen. Het innovatieteam van SIDI is dan ook onvermoeibaar in zijn onderzoek. Altijd op zoek naar de hoogste kwaliteit materiaal en de best mogelijke pasvorm voor zijn fietsschoenen - zonder zijn edele design uit het oog te verliezen.

SIDI - KRACHT EN MOBILITEIT

SIDI heeft al naam gemaakt toen mensen letterlijk nog in de kinderschoenen stonden. Al snel werd bekend dat er in deze kleine fabriek absolute professionals aan het werk waren in deze kleine fabriek. Echte ambachtslieden die ernaar streven om de hoogste kwaliteit aan de voeten van hun klanten te brengen. 14 jaar na de oprichting moet het nieuw ontworpen logo het merk een extra impuls geven. Het symboliseert waar SIDI voor staat: kracht en mobiliteit. Om de onmiskenbaarheid te garanderen, werd de eenvoudige belettering voorzien van een rood rondsel en een Italiaanse vlag.

Een kwaliteitszegel voor alle SIDI-artikelen. Om de hoge normen van het merk te onderbouwen, besloot Signori zijn producten uitsluitend in Italië te blijven produceren. Het resultaat: SIDI producten fietsen vandaag de dag over de hele wereld. Het merk ontwikkelde zich tot een echte wereldspeler op het gebied van fietsschoenen.

BIJ EEN GLANCE

  • Oprichtingsjaar: 1960
  • Grondleggers: Dino Signori
  • Vennootschappelijk Zeeat: Maser, Italië
  • Aantal Medewerkers: 60
  • Jaaromzet: ongeveer 23 miljoen euro
  • Website: sidi.com
  • Sporten: Fiets

3 GOEDE REDENEN VOOR SIDI

  • Eigen Productie: SIDI produceert haar hoogwaardige fietsschoenen uitsluitend in Italië.
  • Onderscheidingen: In 2017 werd SIDI door het tijdschrift Gran Fondo uitgeroepen tot "Beste Merk" in Racing Shoes.
  • Voor Hobby & Professionele Sporten: Talrijke topatleten dragen SIDI schoenen en recreatieve fietsers vertrouwen op hun hoge kwaliteit.

SIDI SHOP BIJ KELLER SPORTS

Of u nu een hobbyfietser, een ambitieuze starter of een professional bent: SIDI biedt kwalitatief hoogwaardige fietsschoenen voor elk type fietser. In de SIDI Store van Keller Sports vind je de beste modellen, waar je zeker vindt wat je zoekt. Alle SIDI artikelen in onze SIDI Shop, of het nu gaat om racefietsen of allround fietsschoenen, zijn gemaakt van de beste materialen en worden hoogwaardig verwerkt. Het gebruikte Politex-materiaal is niet alleen milieuvriendelijk, maar ook scheur- en rekbestendig. De uiterst stabiele CARBON COMPOSITE zool getuigt ook van de enorme kwaliteit van de SIDI artikelen. Natuurlijk zorgen ook andere Italiaanse ontwikkelingen zoals het TECNO-3 SYSTEEM voor een perfect draagcomfort voor de fietsschoenen.

Het geheel wordt ondersteund door innovatieve sluittechnieken waarbij klittenband, gespen of de TECNO 3-schroefsluiting worden gebruikt voor de perfecte pasvorm. Dit alles kan ook tijdens het rijden optimaal worden aangepast, zodat ook tijdens de race direct op de drukpunten kan worden gereageerd. Al deze innovatieve technologieën worden gebruikt in onze SIDI Sale, bijvoorbeeld in de "Genius" modellen voor mannen en vrouwen. Maar ook op het gebied van design is het een bekend feit dat niemand de Italianen gemakkelijk voor de gek kan houden: Vooral de topverkoper "Alba", een echte allrounder onder onze SIDI-aanbiedingen, wordt geleverd met een lay-out met een sterk karakter en in de kleur klassiekers in zwart en wit.

VOOR TOUR-DE-FRANCENTKAMPIOENEN, VOOR HOBBY-FIETSERS, VOOR IEDEREEN.

De beste atleten ter wereld kunnen het niet mis hebben. Veel van de absolute topfietsers vertrouwen op het hoogwaardige schoeisel uit Italië. Chris Froome, bijvoorbeeld, vier keer winnaar van de Tour de France, won zijn prestigieuze overwinningen met SIDI schoenen. Maar je hoeft geen potentiële Tour de France, Giro d'Italia of Mountainbike XC kampioen te zijn om voor SIDI te kiezen. SIDI biedt u een stijlvol ontworpen productlijn en creëert met zijn technisch holle schoenen de perfecte symbiose tussen rijder en pedalen. Het beste: de slijtende delen die in de schoen zijn ingebouwd, kunnen eenvoudig worden vervangen. Welke kwaliteitsschoen van SIDI u ook kiest, één ding is zeker: u draagt een lichte, stabiele en ademende schoen en kunt zich concentreren op het wezenlijke. De snelle rit op de weg.

SIDI-PRODUCTEN - DE BIJZONDERE ERVARING

SIDI creëert met haar producten iets heel bijzonders, namelijk een echte fietsbelevenis: in de wegsector bent u met het topmodel Genius 7 altijd goed geadviseerd. De lange loper wordt geleverd met een vuilafstotend, milieuvriendelijk bovenmateriaal. De schoen overtuigt ook met zijn met carbonvezel versterkte nylon zool en een comfortabel verstelbare gesp. SIDI heeft ook de perfecte metgezel voor beginners: De Alba, verkrijgbaar voor mannen en vrouwen, biedt de best mogelijke ondersteuning en wordt geleverd met een vervangbare plastic hak. Technische details kunnen verschillen met de artikelen in onze SIDI Store, een daarvan wordt altijd gegeven: De absolute hoge kwaliteit van het vakmanschap en de Italiaanse passie die in elke schoen van SIDI schuilt.

MIS HET NIET!

MIS HET NIET!

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang een kortingsbon van 10 €*, en ontvang regelmatig e-mails van ons met exclusieve aanbiedingen en pre-sales.

Voornaam (optioneel)
Achternaam (optioneel)

Dank u!

Activeer je abonnement door op de link in de e-mail die we je zojuist hebben toegestuurd te klikken.