De kortingscode is naar het klembord gekopieerd.

SAYSKY: DE RIJZENDE STER

Je hoeft alleen maar te kijken naar Lars C. Pedersen's Instagram profiel om de grote passie van de jongeman voor sport te zien. Beelden die hem laten zien dat hij windsurfen, zwemmen, rennen, door modder kruipen zijn voer vormgeeft. Pedersen is het brein achter SAYSKY, een fris label uit Kopenhagen dat gespecialiseerd is in speciale, fancy running kleding. Het idee om een eigen sportkledingbedrijf op te richten werd echter gevoed door ontevredenheid. Ontevredenheid over de functionele kleding voor Lars' passie, triatlon, die tot aan de oprichting van zijn bedrijf op de markt verkrijgbaar was.

De producten waren uitsluitend functioneel - maar het tegendeel van modieus. Vanaf dat moment streefde Pedersen ernaar om mode te ontwerpen die mensen konden dragen voor zowel sportactiviteiten als voor casual wandelingen door Kopenhagen. In 2013 richtte hij daarom SAYSKY op. Vanaf het allereerste begin heeft de kenmerkende ster als handelsmerk de kleding van het label versierd - en met reden. Het logo is bedoeld om te communiceren: Iedereen is een ster. Voor de eerste fotoshoot, die werd uitgevoerd door de bekende fotograaf Bjarke Johansen, heeft Pedersen dan ook geen professionele modellen gegoten, maar mensen van de straat.

SAYSKY-PRODUCTEN: VOORTDURENDE VERBETERING DANKZIJ PROFESSIONELE INBRENG

Pedersen heeft ambitieuze mensen om zich heen verzameld om het bedrijf vooruit te helpen. Vooral de samenwerking met professionele atleten zoals triatleet Sif Bendix Madsen, marathonloper Michael Jeppsen of de Duitse langeafstandsloper Phillip Baar profiteren van nieuwe SAYSKI-artikelen. Tijdens de productontwikkeling wordt er voortdurend van gedachten gewisseld om de artikelen te verbeteren door de inbreng van de professionals.

Bovendien gebruiken de Denen alleen hoogwaardige materialen bij de productie van hun sportkleding en vertrouwen ze op vakkundig design en stadskleuren. SAYSKY combineert zo kwaliteit en moderne stijl tot een onmiskenbaar professioneel merk dat ook absoluut geschikt is voor dagelijks gebruik. Dit is een van de redenen waarom AYSKY 2016 de felbegeerde ISPO Brand New Award won in de categorie "Athleisure".

BIJ EEN GLANCE

  • Oprichtingsjaar: 2013
  • Grondleggers: Lars C. Pedersen
  • Vennootschappelijk Zeeat: Kopenhagen, Denemarken
  • Aantal Medewerkers: K.A.
  • Jaaromzet: K.A.
  • Website: saysky.dk
  • Sporten: Running

3 GOEDE REDENEN VOOR SAYSKY

  • Onderscheidingen: SAYSKY-producten hebben in 2016 de felbegeerde ISPO Award in de categorie "Athleisure" gewonnen.
  • Professionele Input: De nauwe samenwerking met professionals garandeert een constante ontwikkeling van de producten.
  • Ontwerp: SAYSKY-artikelen richten zich op eenvoudig, modern design - typisch Scandinavisch!

DE SAYSKY-WINKEL BIJ KELLER SPORTS

Bij Keller Sports vindt u de beste producten van SAYSKY online: Onze SAYSKY-winkel heeft een enorme keuze aan functionele loopkledij van het Deense merk. En toch komen niet alleen hardlopers aan hun trekken bij de SAYSKY Sale, maar ook degenen die gewoon op zoek zijn naar een stijlvol T-shirt. Als uw persoonlijke SAYSKY-dealer vindt u bijvoorbeeld de Wolfspack lange mouw. Een stuk dat speciaal is gemaakt voor het koude seizoen, dat dankzij het gebruik van verwarmende merinoswol je niet in de steek laat, zelfs niet in ongunstige omstandigheden.

De SAYSKY-loopshirts of lange mouwen kunnen perfect gecombineerd worden met een van de vele loopjacks van het premiummerk, dat Keller Sports ook op het repertoire heeft staan. Op warme dagen moet u echter kleding dragen die geuren voorkomt en het zweet snel naar buiten transporteert. SAYSKY biedt ook perfect passende producten aan zoals lichte shirts of tanktops voor dames en heren. En wat als u al goed uitgerust bent "bovenop" maar nog steeds op zoek bent naar een functionele en comfortabele loopbroek? Geen probleem - in de SAYSKY Shop van Keller Sports vindt u wat u zoekt.

SAYSKY: LIEFDE VOOR DE RENNENDE GEMEENSCHAP

"Alle gezichten en passen zijn welkom," schreef SAYSKY toen hij zijn Get Together Run in München adverteerde. De Denen wezen dus nogmaals op hun zelfbeeld dat iedereen, hoe machtig ook, wordt geaccepteerd in de gemeenschap. SAYSKY ziet zichzelf als een lopend gezin, iedereen die geïnteresseerd is in sport zou deel moeten uitmaken van de gemeenschap. De Denen steunen ook verschillende lopende gemeenschappen die al vele jaren over de hele wereld ontstaan. Voorbeelden hiervan zijn de lopende junkies uit Amsterdam of de Hamburgse Tide Runners.

SAYSKY: DE BESTE MATERIALEN VOOR EEN OPTIMALE WERKING

SAYSKY heeft de pretentie hoogwaardige artikelen te produceren die de best mogelijke prestaties voor de betreffende loper genereren. Daarom gebruiken de Denen naast moderne synthetische vezels ook natuurlijke materialen zoals merinoswol. Met de Merino Tech-serie zet SAYSKY bijvoorbeeld een nieuwe standaard. Deze waardevolle grondstof heeft verschillende voordelen: Op winterse dagen zorgt merinowol ervoor dat lichaamswarmte wordt opgeslagen en tegelijkertijd vocht wordt geabsorbeerd. Je bent dus goed voorbereid op het koude seizoen. Maar ook in de zomer overtuigt merinowol, omdat het een ademend en geurbestendig materiaal is. De SAYSKY Performance-vezel, die speciaal is ontwikkeld voor triatlon- en loopkleding voor een perfect klimaatcomfort bij warme temperaturen, is ook erg populair bij hardlopers.

MIS HET NIET!

MIS HET NIET!

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang een kortingsbon van 10 €*, en ontvang regelmatig e-mails van ons met exclusieve aanbiedingen en pre-sales.

Voornaam (optioneel)
Achternaam (optioneel)

Dank u!

Activeer je abonnement door op de link in de e-mail die we je zojuist hebben toegestuurd te klikken.