De kortingscode is naar het klembord gekopieerd.

Saucony Endorphin Speed - snelle, wendbare loopschoen

Zelfs in het geval van de Saucony Endorphin Speed, wordt snelheid niet van de ene op de andere dag opgebouwd. Soms komt het zelfs tot stand door doelbewuste traagheid. Daarom heeft loopschoenenfabrikant Saucony de tijd genomen voor de lancering van de Endorphin-serie. Voor testen. Voor uitwisselingen met de lopende elite. Voor inbreng van de wetenschap. Saucony heeft jaren onderzoek gedaan totdat de juiste formule was gevonden. De Saucony Endorphin Speed kwam toen snel op gang met zijn eerste verschijning. De schoen, die in 2020 werd uitgebracht, won in datzelfde jaar verschillende hardloopprijzen, waaronder de felbegeerde "Runner's World Editor's Choice"-prijs. Doorslaggevend was een afstelling die snelheid bevordert, de natuurlijke afrolbeweging van de voet ondersteunt, energie aan je teruggeeft en tegelijkertijd voldoende comfort biedt. Dus je kunt altijd die extra meter lopen. De fundering is een speciale constructie op basis van een nylon plaat die je nog explosiever laat rennen. In 2021 leverde Saucony al de evolutie, de Endorphin Speed 2, waarvoor het merk het bovenmateriaal optimaliseerde en ook gerecycleerde materialen gebruikte.

Saucony Endorphin Speed - neutrale hardloopschoen

De Saucony Endorphin Speed voor mannen en vrouwen werkt het best voor neutrale lopers die over de voorvoet en middenvoet rollen. De runner wordt gekenmerkt door zijn lichte gewicht en sokachtige pasvorm. Een combinatie die ervoor zorgt dat je de schoen nauwelijks aan je voet voelt, maar tegelijkertijd niet te veel ruimte laat. De Saucony Endorphin Speed omhelst je voet maar knelt niet dankzij het zachte bovenwerk. Alle modellen in onze Saucony Endorphin Speed shop zijn ontworpen met minimalisme in het achterhoofd. Je moet licht en dynamisch lopen zonder dat je te veel aan je voet voelt. Afgezien van energie. De Saucony Endorphin Speed krijgt deze energie door de reactieve demping in combinatie met een speciaal gevormde tussenzool en de nylon plaat. Dit stuurt de energie van de klap direct terug naar jou. Dit betekent dat je merkbaar versnelt tijdens je runs en dat je de snelheid die je wint keer op keer kunt omzetten in nieuwe persoonlijke bests.

Saucony technologie in de Endorphin Speed

Een nylon plaat, innovatieve demping en een speciaal gevormde tussenzool. Intensief onderzochte technologie maakt de Saucony Endorphin Speed, online verkrijgbaar bij Keller Sports, tot een echte prestatiemachine:

SPEEDROLL voor efficiënt rollen: Saucony geeft zijn Endorphin-runners een tussenzoolconstructie die smaller wordt naar de teen toe, die ook licht voorgebogen is. Dankzij deze SPEEDROLL-geometrie versnelt de schoen de afrol van je voet kort voor het opstijgen en dus ook je pas.

Nylon plaat voor meer energie: Het hart van de Saucony Endorphin Speed loopt over de hele lengte van de schoen: de nylon plaat. Dit werkt op een vergelijkbare manier als de carbonplaat die zo populair is geworden in de hardloopwereld, maar geeft energie iets minder rigoureus terug en is ook flexibeler. Dit maakt het gemakkelijker om te wennen aan deze premium hardloopschoen. In wezen bevordert de nylon plaat het energieherstel en verdeelt hij de stootkrachten gelijkmatiger over de spieren, wat op zijn beurt een zuiniger bewegingsproces mogelijk maakt.

Met de PWRRUN van Saucony: Met de juiste demping krijg je ook snelheid. Saucony heeft voor de Endorphin Speed de PWRRUN compound ontwikkeld om de snelheid nog verder op te voeren. Enerzijds dempt hij efficiënt en anderzijds geeft hij een trampoline-achtig gevoel dat voor extra acceleratie zorgt. Het idee werkt bijzonder goed omdat het merk een polymeerconstructie gebruikt in plaats van schuim. Dit geeft meer energie terug en is ook lichter. Alles voor snelheid.

Individuele pasvorm dankzij FORMFIT: hoe preciezer een loopzool zich aan uw voet aanpast, hoe comfortabeler hij tijdens het hardlopen is. Saucony's FORMFIT omhelst je voet zo nauw dat het bijna voelt alsof het merk je Saucony Endorphin Speed voor je op maat heeft gemaakt. Het heeft ook een lichtgewicht, ademend bovenwerk van mesh.

XT-900 Buitenzool:. De XT-900 buitenzool biedt de nodige grip, zelfs op natte wegen en licht terrein. Tegelijkertijd zijn bijzonder belaste delen versterkt om de duurzaamheid te verbeteren.

Nieuwe beste tijden: Saucony Endorphin Speed

Wanneer je tegen je eigen klok of tegen de concurrentie loopt, is de Endorphin Speed een prima metgezel. De schoen is in de eerste plaats gemaakt voor trainingen en wedstrijden, om je te vergezellen op tempodansen na het werk en tijdens wedstrijden. Zelfs op lange afstanden. De nylon plaat en de aangename demping verhogen ook de geschiktheid voor dagelijks gebruik, bijvoorbeeld voor loopjes na het werk, waarbij u zich natuurlijk wat minder op de snelheidskwaliteiten van de loper concentreert.

De Saucony Endorphin Speed bij Keller Sports

We hebben nu in detail verslag gedaan van de voordelen van de Saucony Endorphin Speed hardloopschoen. Reactieve demping, energieterugwinning, individuele pasvorm en nog veel meer. Nu is het tijd om u kennis te laten maken met de voordelen van onze Saucony Endorphin Speed Store. Blader door alle Endorphin Speed-modellen, ontdek de voordelen en vind de kleur die het beste bij u past. U kunt ook profiteren van onze regelmatige kortingsacties, waarover u meer kunt lezen in onze nieuwsbrief. Wanneer u uw persoonlijke Saucony Endorphin Speed model voor dames of heren heeft gevonden, kunt u ook onze populaire premium korting combineren met andere verkoopacties. Het wordt niet beter of sneller dan dit.