De kortingscode is naar het klembord gekopieerd.

SALEWA - HET BESTE TOEVAL

Josef Liebhart was niet van plan om een bedrijf op te richten dat op lange termijn van bergbeklimmen zou veranderen. Op 8 juli 1935 richtte hij op een achtertuin in München een dochteronderneming op voor Sa(ttler) en Le(der) Wa(ren). In het begin brachten fototassen hem de meeste omzet, en hij liet ook rugzakken en leren voetballen naaien. Later ontwikkelde Salewa skistokken uit het hout van de hazelnootstruik. De voorbode.

Het eerste contact met de bergbeklimmer kwam via Hermann Huber, een klimmer uit de stad die in Salewa een opleiding tot industrieklerk had gevolgd. Huber wilde de Andes veroveren, dus had hij het juiste materiaal nodig. Samen ontwikkelden zij de unieke Andes-rugzak, die als het ware licht en robuust was, waarmee de basis werd gelegd voor de thematische specialisatie van hun bedrijf als fabrikant van hoogwaardige en functionele sportuitrusting voor buitengebruik.

REVOLUTIONAIR BERGBEKLIMMEN

Saleva was vanaf nu niet meer te stoppen. Innovatie volgde op innovatie, geen berg onoverwinnelijk, gedreven door Hermann Huber, die zijn ervaring uit de bergsport in de productie verwerkte. Salewa heeft de instelbare Classic lichtcrampon uitgevonden, een van de meest succesvolle producten tot nu toe. De uitvinding van de holle ijsschroef was niets minder dan een revolutie. Het zette een nieuwe standaard in de bergsport. De adelaar, symbool van precisie en kracht, wordt het Salewa-logo. De grote bergbeklimmers Reinhold Messner en Kurt Albert testten Salewa's nieuwe ideeën op hun expedities. Ze waren altijd overtuigd.

BIJ EEN GLANCE

  • Oprichtingsjaar: 1935
  • Grondleggers: Josef Liebhart
  • Vennootschappelijk Zeeat: Bolzano, Italië
  • Aantal Medewerkers: Ongeveer 600
  • Jaaromzet: ongeveer 240 Mill. EUR (Oberalp SPA)
  • Website: salewa.de
  • Sporten: Outdoor

3 GOEDE REDENEN VOOR SALEWA

  • Onderscheidingen: In 2018 ontving Salewa twee prijzen op de internationale sportbeurs Outdoor: voor het schoenmodel "Wildfire Edge" en de rugzak "Apex Wall".
  • Milieuzorg: Salewa produceert volgens de Responsible Down Standard (RDS) - een van de strengste voorschriften op het gebied van dierenwelzijn bij de productie van dons.
  • Billijkheid: Salewa is sinds 2017 Fair Foundation Leader. In meer dan 97 procent van de productfabricage worden de werkomstandigheden gecontroleerd.

HIGHTECH

Tegenwoordig is Salewa Europa's grootste multispecialist in bergsporten. Salewa combineert technologie en kennis op Everest-niveau. De jassen bijvoorbeeld: ze beschermen u, zelfs op de meest uitdagende momenten - als het stort, de regenzwepen of u zich een weg baant door de sneeuw. Een deel van de jassen is uitgerust met een membraan van Powertext Codura®. Het is extreem duurzaam, ademend en houdt je droog. Bovendien bent u altijd stijlvol en elegant gekleed.

Hetzelfde geldt voor de schoenen: wandelen, klimmen of wandelen - je hebt altijd een perfecte en comfortabele grip, de felle kleuren zorgen er niet alleen voor dat je er goed uitziet op de berg, maar ook in de stad. Heb je T-shirts, broeken of korte broeken nodig? Geen probleem. Salewa wil mensen ondersteunen "die "ten volle van hun leven genieten, die hun grenzen verleggen, die hun dromen najagen, die dromen van iets groters: hoe ver ze ook gaan - wat telt is hoe ze gaan".

ALLES VOOR UW AVONTUREN

Met een Salewa rugzak kunt u alles wat u nodig heeft comfortabel opbergen en heeft u er altijd snel toegang toe tijdens uw tochten. Functionele details zoals bevestigingslussen, in hoogte verstelbare deksels, uitgangen voor drinksystemen of signaalbuizen maken een Salewa rugzak de ideale metgezel voor bergtochten, trekking en klimmen. Natuurlijk is er een Salewa rugzak en andere praktische apparatuur zoals slaapzakken, waterflessen en slobkousen om uw outdoor uitrusting compleet te maken. In de Salewa Shop van Keller Sports kunt u online kleding bestellen en de juiste uitrusting vinden voor uw outdoor avonturen.

SALEWA BIJ KELLERSPORTEN

Of u nu een Salewa rugzak, Salewa schoenen, een buitenjas of een Salewa buitenbroek nodig heeft. Bij Keller Sports kunt u Salewa aanbiedingen online kopen - gemakkelijk en gemakkelijk. Wij bieden u een grote selectie van meer dan 300 geselecteerde artikelen en helpen u de juiste producten te vinden in de Salewa Sale. Als u vragen heeft, neem dan contact op met ons serviceteam - per telefoon, chat of e-mail.

MIS HET NIET!

MIS HET NIET!

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang een kortingsbon van 10 €*, en ontvang regelmatig e-mails van ons met exclusieve aanbiedingen en pre-sales.

Voornaam (optioneel)
Achternaam (optioneel)

Dank u!

Activeer je abonnement door op de link in de e-mail die we je zojuist hebben toegestuurd te klikken.