KELLER Premium: bespaar 10% korting* & geen verzend- en retourkosten bij elke bestelling Meer informatie
De kortingscode is naar het klembord gekopieerd.
2116

RUDY PROJECT - IEDERE FASE EEN SUCCES

We weten niet of Rudy Barbazza, oprichter van Rudy Project, zelf een gepassioneerd fietser is. De Italiaan daarentegen heeft nooit een geheim gemaakt van zijn liefde voor het beste ontwerp en de hoogwaardige verwerkte producten. Het is dan ook niet verwonderlijk dat hij met zijn bedrijf Rudy Project, opgericht in 1985 in Treviso, Italië, al snel rit na rit won en de Olympus van de wielersport beklom. Wetenschap, technologie en esthetiek zijn sinds de oprichting van het merk de basis voor Rudy Project producten. Veiligheid voor de ogen en hoofd het resultaat.

RUDY PROJECT - HI-TECH VOOR OGEN EN HOOFD

Eerst leverde Rudy Barbazza racefietsers met een hoogwaardige zonnebril en vervolgens verlengde fietshelmen en -brillen voor andere sporten in het Italiaanse portfolio. Altijd in focus: de technologie en het materiaal. Een breed gezichtsveld, krasbestendigheid en splintervrije brillenglazen. Bovendien enorme stabiliteit voor de hoogst mogelijke oogveiligheid en verstelbare veren voor meer draagcomfort. Dat is waar Rudy Project sportbril over gaat. Natuurlijk zijn ook de fietshelmen van de Italianen overtuigend. Naast de uitstekende aerodynamica en het enorme draagcomfort, vervult de stijve en klopvaste structuur, die bij een val de stootenergie van het hoofd weghoudt, ook zijn taak zo goed mogelijk.

Het bedrijf is al lang wereldwijd succesvol dankzij het gebruik van de beste materialen voor zijn brilmonturen en innovatieve technologieën voor zijn helmen. De Italianen bepalen de evenementen van de professionele wielerwedstrijden van Frankrijk tot Australië en ook bij de hobbyfietsers genieten Rudy Project artikelen de grootste populariteit. En toch blijft de brand op de weg, maar neemt niet af ondanks al het succes. Vandaag de dag is het nog steeds een familiebedrijf, met Rudy Barbazza's zonen Cristiano en Simone in leidende posities in het bedrijf. Bovendien worden alle Rudy Project-producten nog steeds ontwikkeld en geproduceerd in Italië en vele revolutionaire veiligheidsideeën hebben hun weg gevonden van Treviso naar de fietsers van deze wereld.

BIJ EEN GLANCE

  • Oprichtingsjaar: 1985
  • Grondleggers: Rudy Barbazzo
  • Vennootschappelijk Zeeat: Treviso, Italië
  • Aantal Medewerkers: K.A.
  • Jaaromzet: K.A.
  • Website: rudyproject.com/de/de-de/
  • Sporten: Fiets

3 GOEDE REDENEN VOOR RUDY PROJECT

  • Techniek: Rudy Project gebruikt revolutionaire materialen om de veiligheid van haar producten te optimaliseren.
  • Professionele Input: Rudy Project artikelen worden getest en gedragen door topsporters van over de hele wereld.
  • Eigen Productie: Van ontwikkeling tot productie: Rudy Project artikelen zijn allemaal Made in Italy.

RUDY PROJECT STORE BIJ KELLER SPORTS

In de Rudy Project Shop van Keller Sports vindt u talrijke premium producten van Rudy Project online. Wij bieden de innovatieve mountainbike- en racefietshelmen en de beste fietsbril van het merk aan. Of het nu gaat om Defender, Stratofly, de verschillende Tralyx-modellen of de Syntrex, alle fietsbrillen van Rudy Project staan voor de hoogste kwaliteit en het beste design. De zeer functionele sportbril is uitgerust met talrijke technische verfijningen die veiligheid en comfort bieden. De dynamische ontwerpen zorgen ook voor een sportieve uitstraling en brengen energie en esprit over.

De bijpassende helmen zijn net als de brillen van de unisex producten. Ze voldoen ook aan de laatste veiligheidsnormen - zowel voor mountainbiken als fietsen op de weg. De helmmodellen Protera, Sterling, Spectrum en Racemaster, die wij als Rudy Project Dealers beheren, overtuigen met wetenschappelijk ontwikkelde technologieën zoals Hexocrush, MIPS en In Mold. Andere veiligheidsrelevante details zoals kleine reflectoren op de helm of het enorme draagcomfort door de aanpasbare pasvorm ronden de Rudy Project-artikelen af. De Rudy Project-artikelen worden in de loop van de tijd steeds verder uitgebreid. Een kijkje in onze rijke Rudy Project Store is daarom altijd de moeite waard, vooral omdat we de hoogwaardige producten in de Rudy Project Sale vaak tegen aantrekkelijke prijzen aanbieden.

KAMPIOENEN VERTROUWEN OP DE BRILLENTECHNOLOGIE VAN RUDY PROJECT...

Het was niemand minder dan de legendarische Bernard Hinault die als eerste topsporter met een Rudy Project sportbril de finishlijn van de Tour de France overstak. Het feit dat hij in die tijd zijn vijfde eindzege wist te behalen spreekt ook voor Rudy Barbazzo's bril: Hinault had zich kunnen doen gelden tegenover bekende concurrenten als Greg Lemond en Stephen Roche en Rudy Project had een op maat gemaakte toetreding tot de wielerelite geleverd. Sindsdien, in 1985, zijn er talloze fietslegendes aan toegevoegd, uitgerust met Rudy Project items: Miguel Indurain, Jan Ulrich, Erik Zabel, Claudio Chiapucchi en Vincenzo Nibali hebben en blijven vertrouwen op de premium producten van Treviso, wat het blijvende succes van het Italiaanse merk bewijst. De uitgebreide sponsoring maakt al lang deel uit van het succesvolle marketingconcept van Rudy Project - er zijn immers geen betere ambassadeurs dan de beste atleten ter wereld.

OPTIMAAL, NIET ALLEEN IN TERMEN VAN LICHT: DE BESCHERMING VAN RUDY PROJECT

Rudy Project gebruikt echt alle hendels om een veilige metgezel te zijn op uw fietstochten. Gedreven door het streven naar uitmuntendheid sinds 1985 en nu uitgerust met zulke grote ervaring, missen de productontwikkelaars van het Italiaanse merk geen enkel veiligheidsdetail. Dus of het nu gaat om het hoog houden van de concentratie door een zo hoog mogelijk draagcomfort of het bieden van meer veiligheid door middel van technische details, Rudy Project producten voor training en concurrentie zijn altijd op de hoogste limiet.

Bijvoorbeeld dankzij de verstelbare neuskussens en de uiteinden van de slapen voor een optimale pasnauwkeurigheid, dankzij de Vent Controller tegen beslaan en dankzij de graphene composietconstructie voor meer stabiliteit. Deze lijst van technologische prestaties kon nog een tijdje worden voortgezet met alleen een sportbril. Om nog maar te zwijgen van de ideale materiaaleigenschappen van de fietshelmen. Prestatiezonnebrillen en helmen zorgen ervoor dat fietsers zich volledig kunnen concentreren op het essentiële: Om optimale prestaties op de weg te brengen.

MIS HET NIET!

MIS HET NIET!

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang een kortingsbon van €10*, en ontvang regelmatig e-mails van ons met exclusieve aanbiedingen en pre-sales.

Voornaam (optioneel)
Achternaam (optioneel)

Dank u!

Activeer je abonnement door op de link in de e-mail die we je zojuist hebben toegestuurd te klikken.