De kortingscode is naar het klembord gekopieerd.

RHÖNISCH - FAMILIEBEDRIJF MET SPORTIEVE WORTELS

Het familiebedrijf werd opgericht door Hellmut Röhnisch, Zwedens eerste gouden medaillewinnaar in turnen. Zijn vrouw Margareta was ook lid van het grote Olympische turnteam in Berlijn. In het begin concentreerde het label zich op de productie van gymnastiek- en fitnesstoestellen. Met de hype van de aerobics- en fitnessgolf die in de loop van de jaren 80 van Amerika naar Europa oversloeg, werd het assortiment uiteindelijk uitgebreid met sport- en fitnesskleding.

HOOG ADEMEND VERMOGEN EN BETROUWBAAR VOCHTTRANSPORT

Ook nu nog doen de opvallend felle kleuren van de Röhnisch sportkleding denken aan de neontrend van de jaren 80. Met dit vleugje retro zijn de stukken van de nieuwste collectie echte blikvangers in de sportschool of bij trainingen buitenshuis. De fabrikant van fitnesskleding zorgde voor een ware revolutie met de introductie van een microvezelcollectie in de jaren '90. Het slimme, innovatieve textiel verblijdt klanten van over de hele wereld met zijn hoge ademend vermogen en betrouwbare vochttransport. Vooral gymnasten waardeerden de hoge, nog niet eerder bereikte elasticiteit van de stof, waardoor zij nog meer bewegingsvrijheid kregen.

⚠ TIP: Vind afgeprijsde artikelen van RÖHNISCH in de merk outlet: RÖHNISCH SALE

TRAININGSKLEDING VAN HOGE KWALITEIT ZONDER BEPERKINGEN

Tot op de dag van vandaag vertrouwt het familiebedrijf op het gebruik van microvezel voor de fitness- en trainingskleding van het merk. Op deze manier biedt Röhnisch sportvrouwen hoogwaardige trainingskleding zonder enige beperking in hun bewegingsvrijheid. Vrouwelijke sport- en fitnessvrienden vinden in het assortiment van de fabrikant van sportkleding intelligente en professionele productoplossingen om hun trainingsdoelen te bereiken.

STIJLEN IN DE MATEN XS TOT XL VOOR DE WENSEN EN BEHOEFTEN VAN ONTELBARE VROUWEN

Geleidelijk aan begon de fabrikant van fitnesskleding ook aan de behoeften van vrouwelijke atleten in andere disciplines dan gymnastiek te voldoen. Röhnisch lanceerde een plus size collectie voor vrouwen met bijzonder vrouwelijke rondingen. De kleuren en pasvormen komen tegemoet aan de wensen en behoeften van talloze vrouwen. Röhnisch fitnesskleding biedt sport- en fitnessvriendinnen van over de hele wereld een heldere, esthetisch verantwoorde mix van kleuren. Het Zweedse merk richt zich op vrouwen met een actieve en moedige levensstijl vol kracht en vreugde. Het familiebedrijf streeft ernaar een rijk, goed gesorteerd assortiment functionele en inspirerende sportkleding aan te bieden. Als label van vrouwen voor vrouwen, biedt de sportkledingfabrikant zijn stijlen aan in de maten XS tot XL.

DE PERFECTE OUTFIT VOOR ELKE SPORT

De prints en ontwerpen van Röhnisch sportkleding zijn geïnspireerd op de herfstachtige en winterse landschappen van de Zweedse natuur. Het familiebedrijf laat zich inspireren door de sneeuwvlokken van de winter en de dauw en mist van de herfst. Immers, zelfs in de koude en natte herfst- en wintermaanden is de trend naar training in de open lucht. Ontdek de unieke collecties van het Zweedse label en kies voor een clean, Scandinavisch design voor je trainingsoutfit of kies voor trainingspanty's in een bloemendessin met een hoge statement factor!

MIS HET NIET!

MIS HET NIET!

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang een kortingsbon van €10*, en ontvang regelmatig e-mails van ons met exclusieve aanbiedingen en pre-sales.

Voornaam (optioneel)
Achternaam (optioneel)

Dank u!

Activeer je abonnement door op de link in de e-mail die we je zojuist hebben toegestuurd te klikken.