De kortingscode is naar het klembord gekopieerd.

REUSCH - INNOVATIE EN PRESTATIES

Als je kijkt naar de hightech producten aan de handen van Mikaela Shiffrin tijdens haar Olympische overwinning in 2018, is het moeilijk te geloven dat de oorsprong van deze handschoenen in het rustige stadje Metzingen ligt. In 1934 naaide Karl Reusch, de oprichter van het bedrijf, daar op een zolder zijn eerste modellen volledig met de hand. Het was de eerste steen voor de huidige wereldmarktleider in het segment van de sporthandschoenen. Het grote succes kwam met de intrede van zijn zoon Gebhard Reusch in het bedrijf.

In 1972 bracht hij de eerste collectie skihandschoenen uit die aan de eisen van topatleten voldeden. Een jaar later ontwikkelde hij, in nauwe samenwerking met Sepp Maier, 's werelds eerste speciale soft-grip keepershandschoen. Reusch breidde zijn productengamma verder uit - met inbegrip van zijn eigen skikleding, skibrillen en skihelmen. Altijd met innovatieve nieuwigheden in de bagage en altijd van de hoogste kwaliteit. Het decennialange succes van het merk kan op geen andere manier worden verklaard dan met de daaruit voortvloeiende onvoorwaardelijke prestaties.

REUSCH HANDSCHOENEN ZIJN IN MEER DAN 60 LANDEN VERKRIJGBAAR

Vandaag de dag zijn de producten van Reusch de eerste keuze als het gaat om sporthandschoenen van hoge kwaliteit. Geselecteerde materialen, uitstekende knowhow en innovatieve technologieën zorgen ervoor dat u niet om Reusch heen kunt, vooral niet in het wintersportsegment. Sinds 2017 is het hoofdkantoor van het bedrijf gevestigd in Bolzano, Zuid-Tirol, om specifiek de internationalisering van het merk te bevorderen. Zo worden zowel de nieuwe zomercollectie (keepershandschoenen, keeperskleding, beschermers en accessoires) als de wintercollectie (skihandschoenen en hoofddeksels) nu in meer dan 60 landen over de hele wereld verkocht. En ook bij Keller Sports, uw persoonlijke Reusch dealer op het internet, kunt u de premium producten van Reusch online krijgen.

IN ÉÉN OOGOPSLAG

 • Jaar van oprichting: 1934
 • Oprichter van het bedrijf: Karl Reusch
 • Hoofdkwartier: Bolzano, Italië
 • Aantal werknemers: 60
 • Jaarlijkse omzet: niet gespecificeerd
 • Website: reusch.com
 • SportWintersport
 • ⚠ TIP: Vind afgeprijsde artikelen van REUSCH in de merk outlet: REUSCH SALE

GOEDE REDENEN VOOR REUSCH

 • Technologie: Reusch ontwikkelt steeds zijn eigen technologieën met R-Tex, R-Loft isolatie of Thermo 5.
 • Professionele inbreng: Olympisch kampioene Mikaela Shiffrin vertrouwt al sinds het begin van haar succesvolle carrière op de producten van Reusch.
 • Voor hobby- en beroepssport: Trouw aan de slogan "Love your Sport" biedt Reusch beschermende handschoenen in elk segment.

REUSCH BIJ KELLER SPORTS

Het succes van de Reusch-producten is gebaseerd op de slogan van het merk "Love your Sport": met handschoenen van Reusch moeten zowel profsporters als amateursporters zich op het wezenlijke kunnen concentreren. Het maakt niet uit hoe ijskoud de omgevingstemperatuur is: Alle modellen skihandschoenen zorgen voor warme handen zonder te zweten, zelfs na vele uren op de piste. Het gebruik van schapen- en geitenvacht maakt de skihandschoenen extra zacht en licht.

Reusch houdt altijd rekening met de individuele behoeften van zijn klanten als het gaat om snit en sportief design. In de Reusch Shop bij Keller Sports vind je bijvoorbeeld naast stijlvolle freeridehandschoenen ook smallere damesmodellen zoals de Reusch Dominique R-Tex Xt. Een van deze is de Reusch Daron Rahlves R-Tex XT Lobster. Deze scoort met een nauwsluitend manchet en een verfijnde knokkelbescherming. Voor fastballgevechten of winterwandelingen zijn er verwarmende wanten, zoals de Reusch Alexa GoreTex Mitten.

De huidige modellen combineren perfecte functionaliteit met intelligente functies en de nieuwste weefseltechnologieën. Met R-Tex, R-Loft isolatie en Thermo 5 heeft het merk zijn eigen technologieën ontwikkeld die staan voor een verbeterd ademend vermogen, waterdichtheid en optimale koude-isolatie.

DE MIKAELA SHIFFRIN HANDTEKENING MODEL DOOR REUSCH

Met zoveel prestaties is het niet verwonderlijk dat talrijke topatleten vertrouwen op Reusch-producten. Zo heeft regerend olympisch en wereldkampioene en winnares van de wereldbeker Mikaela Shiffrin, die al sinds het begin van haar carrière op het Duitse merk vertrouwt, onlangs een verlenging met Reusch aangekondigd. Samen met Marcel Hirscher, Lindsey Vonn, Henrik Kristoffersen, Lara Gut, Alexis Pinturault en Anna Veith is zij een van de Reusch Matadors. Onder deze naam ontwikkelt de handschoenspecialist signature-modellen. Die van Mikaela Shiffrin en van Marcel Hirscher, bijvoorbeeld, zijn ook verkrijgbaar in onze Reusch Store bij Keller Sports. Bovendien is Reusch de officiële outfitter van zeven van 's werelds meest succesvolle skibonden (Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk, VS, Noorwegen, Liechtenstein, Slovenië). En met Gerlinde Kaltenbrunner, een van 's werelds meest succesvolle bergbeklimmers vertrouwt ook in Reusch.

REUSCH PRODUCTEN OOK IN TREK BIJ VOETBAL

Natuurlijk mag de invloed van Reusch op het moderne voetbal niet over het hoofd worden gezien: Sepp Maier, bijvoorbeeld, won de wereldbeker in 1974 met Reusch-doelmanhandschoenen aan. Zijn reddingen uit die tijd blijven onvergeten. Sindsdien hebben zeven van de elf andere wereldbekerwinnende keepers ook het kwaliteitsmerk op hun handen gedragen. Naast boegbeelden als Samir Handanovi (Inter Milaan), Ralf Fährmann (Norwich City) en Diego López (Espanyol Barcelona) staan momenteel meer dan 220 andere professionele keepers uit de hoogste competities ter wereld onder contract bij Reusch.

MIS HET NIET!

MIS HET NIET!

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang een kortingsbon van 10 €*, en ontvang regelmatig e-mails van ons met exclusieve aanbiedingen en pre-sales.

Voornaam (optioneel)
Achternaam (optioneel)

Dank u!

Activeer je abonnement door op de link in de e-mail die we je zojuist hebben toegestuurd te klikken.