KELLER Premium: bespaar 10% korting* & geen verzend- en retourkosten bij elke bestelling Meer informatie
De kortingscode is naar het klembord gekopieerd.
1720

REUSCH - INNOVATIE EN PRESTATIES

Als je kijkt naar de high-tech producten op Mikaela Shiffrin's handen tijdens haar Olympische overwinning in 2018, kun je nauwelijks geloven dat de oorsprong van deze handschoenen in het rustige Metzingen ligt. In 1934 naaide de oprichter van het bedrijf, Karl Reusch, zijn eerste modellen volledig met de hand op een zolder. Het was de eerste steen voor de huidige wereldmarktleider in het segment sporthandschoenen. Het grote succes kwam met de komst van zijn zoon Gebhard Reusch bij het bedrijf.

In 1972 lanceerde hij de eerste skihandschoenencollectie die voldeed aan de eisen van topsporters. Een jaar later ontwikkelde hij in nauwe samenwerking met Sepp Maier 's werelds eerste speciale soft-grip keepershandschoen. Reusch breidde haar productassortiment verder uit - met inbegrip van haar eigen skikleding, skibril en skihelmen. Altijd met innovatieve innovaties in de bagage en altijd van de hoogste kwaliteit. In tegenstelling tot de resulterende onvoorwaardelijke prestaties, kan het decennialange succes van het merk niet worden verklaard.

REUSCH HANDSCHOENEN ZIJN VERKRIJGBAAR IN MEER DAN 60 LANDEN

Vandaag de dag zijn Reusch artikelen de eerste keuze als het gaat om sporthandschoenen van hoge kwaliteit. Geselecteerde materialen, uitstekende knowhow en innovatieve technologieën zorgen ervoor dat Reusch een must is, vooral in de wintersport. Om de internationalisering van het merk te bevorderen, is de hoofdvestiging van de onderneming sinds 2017 in Bolzano, Zuid-Tirol, gevestigd. Zowel de nieuwe zomercollectie (keepershandschoenen, keepershandschoenen, keepershandschoenen, beschermers en accessoires) als de wintercollectie (skihandschoenen en hoofddeksels) worden nu in meer dan 60 landen wereldwijd verkocht. En ook bij Keller Sports, uw persoonlijke Reusch-dealer op het internet, kunt u de premium producten van Reusch online krijgen.

BIJ EEN GLANCE

  • Oprichtingsjaar: 1934
  • Grondleggers: Karl Reusch
  • Vennootschappelijk Zeeat: Bolzano, Italië
  • Aantal Medewerkers: 60
  • Jaaromzet: niet gespecificeerd
  • Website: reusch.com
  • Sporten: Wintersport

3 GOEDE REDENEN VOOR REUSCH

  • Techniek: Reusch ontwikkelt altijd haar eigen technologieën met R-Tex, R-Loft isolatie of Thermo 5.
  • Professionele Input: Olympisch kampioen Mikaela Shiffrin vertrouwt al sinds het begin van haar succesvolle carrière op Reusch producten.
  • Voor Hobby & Professionele Sporten: Onder het motto "Love your Sport" biedt Reusch in elk segment beschermende handschoenen aan.

REUSCH BIJ KELLER SPORTS

Het succes van Reusch producten is gebaseerd op de slogan van het merk "Love your Sport": met Reusch handschoenen kunnen zowel professionele sporters als hobbysporters zich concentreren op het essentiële. Hoe koud de omgevingstemperaturen ook zijn: Alle modellen skihandschoenen bieden warme handen zonder zweten, ook na vele uren op de piste. Het gebruik van schapen- en geitenleer maakt de skihandschoenen extra zacht en licht. Reusch houdt altijd rekening met de individuele behoeften van haar klanten als het gaat om snit en sportief design. In de Reusch Shop van Keller Sports vindt u kleinere damesmodellen zoals de Reusch Dominique R-Tex Xt, maar ook stijlvolle freeride handschoenen.

Een van hen is de Reusch Daron Rahlves R-Tex XT kreeft. Deze scoort met een nauwsluitende manchet en ingenieuze knokkelbescherming. Voor het snelle balgevecht of de winterwandeling zijn er opwarmende wanten zoals de Reusch Alexa GoreTex Mitten. De huidige modellen combineren perfecte functionaliteit met intelligente functies en de nieuwste stoftechnologieën. Met R-Tex, R-Loft-Isolation of Thermo 5 heeft het merk zijn eigen technologieën ontwikkeld die staan voor een beter ademend vermogen, waterdichtheid en optimale koude-isolatie.

DE MIKAELA SHIFFRIN HANDTEKENING MODEL VAN REUSCH....

Met zoveel prestaties is het niet verwonderlijk dat veel topsporters vertrouwen op Reusch artikelen. De regerend Olympisch kampioen, wereldkampioen en algemeen winnaar van de wereldbeker Mikaela Shiffrin, die sinds het begin van haar carrière op het Duitse merk vertrouwt, heeft zojuist een uitbreiding met Reusch aangekondigd. Samen met Marcel Hirscher, Lindsey Vonn, Henrik Kristoffersen, Lara Gut, Alexis Pinturault en Anna Veith is zij een van de Reusch Matadors. De handschoenenspecialist ontwikkelt Signature-modellen onder deze naam. Mikaela Shiffrin's en Marcel Hirscher's zijn ook verkrijgbaar in onze Reusch Store bij Keller Sports. Daarnaast is Reusch de officiële leverancier van zeven van 's werelds meest succesvolle skiverenigingen (Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk, Verenigde Staten, Noorwegen, Liechtenstein, Slovenië, Noorwegen en Oostenrijk). En met Gerlinde Kaltenbrunner, een van de meest succesvolle vrouwelijke bergbeklimmers ter wereld, vertrouwt Reusch.

REUSCH PRODUCTEN DIE OOK IN HET VOETBAL GEVRAAGD WORDEN

Natuurlijk mag de invloed van Reusch op het moderne voetbal niet worden genegeerd: Sepp Maier, met Reusch keepershandschoenen aan, won in 1974 de World Cup. Zijn optochten uit die tijd blijven onvergeten. Sindsdien hebben zeven van de elf andere winnaars van het Wereldkampioenschap voetbal ook het keurmerk op hun handen gedragen. Naast Samir Handanovi (Inter Milan), Ralf Fährmann (Norwich City) en Diego López (Espanyol Barcelona), hebben momenteel meer dan 220 andere professionele topspelers een contract met Reusch.

MIS HET NIET!

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang een kortingsbon van €10*, en ontvang regelmatig e-mails van ons met exclusieve aanbiedingen en pre-sales.

Voornaam (optioneel)
Achternaam (optioneel)

Dank u!

Activeer je abonnement door op de link in de e-mail die we je zojuist hebben toegestuurd te klikken.