De kortingscode is naar het klembord gekopieerd.

REEBOK - HET BEGON MET DE SPIJKERS...

Een gedenkwaardige uitvinding die de fundamenten van de atletiek voorgoed zou veranderen, werd aan het einde van de 19e eeuw gedaan in een snoepwinkel. In Bolton, Engeland, heeft Joseph William Foster zijn vaders bedrijfje aan een nieuw type sportschoen vervalst. Hij schroefde doornen aan de zolen om de kracht van de benen efficiënter over te brengen, de hechting op de grond moet worden verbeterd. Het begin van een uniek verhaal. Foster richtte een bedrijf op met de naam Foster and Sons, waarvan de speciale loopschoenen zich als wildvuur verspreiden.

MET REEBOKSCHOENEN ZO SNEL ALS EEN GAZELLE...

Later, in 1958, namen de kleinkinderen van Foster het bedrijf over - en hernoemden het bedrijf. De reden hiervoor was een eenvoudig woordenboek dat Joe Foster in een jeugdloop had gewonnen. Al bladerend vond hij het woord Reebok - de Zuid-Afrikaanse gazelle: snel, slim en sierlijk - een optimale naam voor zijn jonge en vastberaden gezelschap. Reebok bereikte in de jaren zeventig al snel de wereldstatus met behulp van de uitbreiding naar Amerika en altijd op het ritme van de tijd. Bijvoorbeeld met de in 1982 gelanceerde damesschoen Freestyle, die het icoon werd van de aerobics- en fitnessgolf en daarmee een van de best verkochte schoenen aller tijden.

Reebok schoenen werden ook beroemd door de legendarische Pump modellen in de jaren '80. De luchtkamers in de schoenen kunnen door middel van een kleine pomp met lucht worden gevuld om de schoenen optimaal aan de voet aan te passen. Net als nu weet Reebok toen precies wat je nodig hebt om het meeste uit je prestaties te halen. Ons doel is altijd om uniek te zijn en standvastig te blijven. Niets mag je tegenhouden of van je pad afleiden. het minst van al je materiaal. Het beste voorbeeld hiervan is onze samenwerking met CrossFit. Als officiële partner van CrossFit blijft Reebook zich bewust van de huidige trends en zet Reebook zich in voor een gezond lichaam als basis voor een lang leven.

BIJ EEN GLANCE

  • Oprichtingsjaar: 1895
  • Grondleggers: Joseph William Foster, Jeff Foster, Joe Foster
  • Vennootschappelijk Zeeat: Canton, Verenigde Staten
  • Aantal Medewerkers: Meer Dan 650 Op Het Hoofdkantoor
  • Jaaromzet: 1840000000 euro (2017)
  • Website: reebok.de
  • Sporten: Running, Training

3 GOEDE REDENEN VOOR REEBOK

  • Milieuzorg: Reebok werkt voortdurend aan verduurzaming en ontwierp in 2018 een veganistische sportschoen.
  • Professionele Input: Merkambassadeur Tia-Clair Toomey won tweemaal de titel "Fittest Woman on Earth" in Reebok schoenen.
  • Techniek: Reebok werkt voortdurend aan innovaties zoals Flexwaeve-technologie om de prestaties te verbeteren.

DE REEBOK ATLETEN: MAXIMALE CONDITIE

In 2016 deed ze gewoon beide: ze bereidde zich voor op de Olympische Spelen in Rio, discipline gewichtheffen, evenals op de CrossFit Games. Zwemmen, rennen, gewichtheffen: Tia-Clair Toomey liet zich niet tegenhouden. Inmiddels heeft ze twee keer CrossFit Games gewonnen, namelijk in 2017 en 2018, en staat ze sindsdien bekend als "de sterkste vrouw op aarde". Ze droeg Reeboks kleren bij haar twee overwinningen. In overeenstemming met wat Reebok over zichzelf schrijft: "Fitness is diep verankerd in alle mensen die willen weten hoeveel meer ze kunnen doen - klaar om alles te doen en alle obstakels te overwinnen".

REEBOK KLASSIEKER: EEN GAME CHANGER ZIJN: EEN GAME CHANGER

De Reebok Delta is de basis van het succes van het bedrijf. Reebok's credo: een spel wisselaar zijn. U wordt gedreven door uw wil om uw eigen topvorm te vinden, mentaal, sociaal of fysiek. Spelwisselaars optimaliseren zichzelf, zijn volhardend, vertrouwen in hun vaardigheden en zijn tegelijkertijd bescheiden.

JE REEBOK OUTFIT BIJ KELLER SPORTS...

Keller Sports heeft een groot aanbod aan Reebok fitness- en hardloopproducten. Bijzonder populair zijn de technisch verfijnde hardloopbroeken en stijlvolle hardloopshirts die u ondersteunen tijdens uw afdalingen. Ze houden je koel in de zomer en warm in de winter. Bij Keller Sports vindt u ook producten met de innovatieve Reebok Flexweave-technologie en natuurlijk ontbreken ook loop- en trainingsschoenen van een bedrijf dat met innovatieve sportschoenen is begonnen niet in ons assortiment.

MIS HET NIET!

MIS HET NIET!

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang een kortingsbon van 10 €*, en ontvang regelmatig e-mails van ons met exclusieve aanbiedingen en pre-sales.

Voornaam (optioneel)
Achternaam (optioneel)

Dank u!

Activeer je abonnement door op de link in de e-mail die we je zojuist hebben toegestuurd te klikken.