1122 0
Close

Filter

Sorteer naar:

Het Zweedse bedrijf POC produceert ski- en fietsuitrustingen die mogelijk je leven kunnen redden en het risico op sportongevallen minimaliseren. Je kunt in onze online winkel kiezen uit brillen, helmen en beschermers. Maar ook rugzakken en andere accessoires, sokken, mutsen en andere kleding zijn bij Keller Sports in een grote selectie te vinden.

Hier krijg je meer informatie!

178 Aanbevelingen

Selected:

  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • »
Sorteer naar: 

75 Aanbevelingen

POC
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • »


POC - altijd in dienst van de sporter

Het bedrijf POC is een in 2005 in Zweden opgericht bedrijf dat voor het eerst op de ISPO verscheen. Vanaf het begin streeft POC naar verbetering van de veiligheid, vooral bij skiën en fietsen. Het bedrijf was algemeen bekend bij alpine skiër Julia Mancuso. De Amerikaanse won in 2006 tijdens de Olympische Winterspelen in Turijn de gouden medaille bij de reuzenslalom. De afbeeldingen met haar POC-helm gingen de wereld over en hielpen het merk aan internationale populariteit.

Ontwikkeld met sportartsen

POC-producten zijn gemaakt van grondig geteste materialen. Zowel de materialen als de technologieën en concepten voor de beschermende vesten en helmen zijn ontwikkeld in nauwe samenwerking met het POC-Lab. Hersenonderzoekers, wereldberoemde sportartsen en experts in dwarslaesies zijn lid van het POC wetenschappelijk forum. De helmen en beschermende vesten zijn bewust zo ontworpen dat de kracht die tijdens botsing op het lichaam en de hersenen wordt overgedragen, aanzienlijk wordt verminderd. De beschermende kleding is speciaal ontworpen voor verschillende categorieën, zoals snowboarden, freestyle en mountainbiken.

Dit zijn de partners van POC

POC werkt samen met verschillende gerenommeerde partners. Vanaf 2014 was het bedrijf drie jaar lang de officiële leverancier van brillen en helmen voor het Cannondale-Garmin Pro Cycling Team. Tegelijkertijd ging POC een nauwe samenwerking aan met de Volvo Car Group. De samenwerking was gericht op het samen vinden van nieuwe ideeën voor ontwerp en veiligheid. POC presenteerde in 2014 tevens de eerste speciale racefietsserie AVIP. AVIP is de afkorting voor Attention Visibility, Interaction and Protection. Met AVIP streefde POC het ambitieuze doel na om de veiligheid voor de racers en het prestatieniveau aanzienlijk te verhogen. Speciaal voor dit project heeft het bedrijf het WATTS Lab opgericht. POC is sponsor van het Swedish National Alpine Team.

Op AVIP volgde Raceday

Reeds in 2015 verbeterde Raceday de veiligheidsstandaard verder, waaronder de fietshelmen en -brillen. De vorderingen werden gemaakt met behulp van de testresultaten en de actieve deelname van de teamatleten, waaronder ook wereldkampioenen en Olympische kampioenen. De teamatleten van POC wonnen meer dan 50 medailles in internationale competities en halen nog steeds medailles binnen. Maar ook POC behaalde successen. Het bedrijf heeft al meer dan 40 onderscheidingen ontvangen voor ontwerp, innovatie, zaken en veiligheid vanwege zijn fantastische prestaties.

Veiligheid en aantrekkelijkheid voor veeleisende atleten

De bril, ski- en fietshelmen en beschermers van POC bieden je niet alleen een hoge mate van veiligheid op de hellingen en op het parcours, ze maken ook indruk met hun moderne ontwerp. Maak van jezelf een sportieve blikvanger en bestel bij Keller Sports een model dat is afgestemd op jouw behoeften.

THE KELLER SPORTS GUIDE

Posts and sports products for a healthy, sporty lifestyle.