De kortingscode is naar het klembord gekopieerd.

STUKKEN: LVS MET DE STEUN VAN DE WETENSCHAP

Het ene of het andere woord met wetenschappers kan duidelijk inspireren tot eigen ontwikkelingswerk. Zeker als het gaat om een compleet nieuw, maar noodzakelijk apparaat. Dit was een andere reden waarom Seidel Elektronik in 1972 samen met de Graz University of Technology de eerste lawine zendontvanger - of gewoon lawine zendontvanger - presenteerde. Een goed uitgangspunt. Decennia later kwamen er nieuwe analoge lawinebakens op de markt - tot de volgende fase van innovatie eindelijk in 2003 werd bereikt.

Analoog werd digitaal. Met de Pieps DSP kwam het eerste 3-antenne apparaat in de industrie op het toneel en veranderde het permanent. Ook het bedrijf. In 2006 werd het merk Pieps opgericht, gevestigd in Stiermarken, en sindsdien is het merk Pieps bezig met onderzoek, knutselen en het ontwikkelen van apparatuur om uw reizen naar de bergen veiliger te maken.

45 JAAR ERVARING VOOR EEN DOELTREFFENDE LAWINEBIJSTAND

Pieps wordt al lange tijd wereldwijd beschouwd als de technologische leider voor lawine zendontvangers en gebruikt zijn 45 jaar ervaring om zijn technologie voortdurend te verfijnen. Daarnaast communiceert het merk met experts uit het veld, die op hun beurt de technici van het bedrijf de nodige input geven voor nieuwe Pieps-producten. Noodhulp. Dat is wat Pieps wil bieden, en met zijn lawinepiepjes geeft het u artikelen in de bergen die de redding in geval van nood gemakkelijker moeten maken. Het belangrijkste hiervoor is een maximaal cirkelvormig ontvangstbereik, waarmee reddingsteams snel de betreffende locatie kunnen bepalen.

Bovendien moet het signaal sterk genoeg zijn en de pieptoon robuust genoeg om niet beschadigd te worden door water, vocht of stoten. Tegelijkertijd trillen de apparaten zodra hun golven worden ontvangen, waardoor een ander onderdeel aan het zoeken wordt toegevoegd. Bovendien is het vuur je uitgerust voor zelfhulp. Met behulp van Pieps lawinescheppen kunt u niet alleen controleren of er gevaar is voor lawines op een helling. Tegelijkertijd kunt u zich zo in een noodsituatie graven.

BIJ EEN GLANCE

  • Oprichtingsjaar: 2006
  • Grondleggers: Seidel Elektronik
  • Vennootschappelijk Zeeat: Lebring, Oostenrijk
  • Aantal Medewerkers: Meer Dan 20
  • Jaaromzet: lopen 12 miljoen Euro (2015)
  • Website: pieps.com
  • Sporten: Wintersport

3 GOEDE REDENEN VOOR PIEPS

  • Techniek: Pieps heeft tientallen jaren ervaring in de ontwikkeling van lawine zendontvangers.
  • Professionele Input: Voor de ontwikkeling van haar producten werkt Pieps samen met experts uit de bergsport.
  • Voor Hobby & Professionele Sporten: Pieps rust zowel professionele als recreatieve freeriders uit met haar producten.

LAWINEPIEPIEPIEPIEPJES, SCHOPPEN EN SONDES IN DE BIEPERIJ VAN KELLER SPORTS

Bij Pieps dealer Keller Sports krijgt u innovatieve, betrouwbare en handige technologie. De stukken zijn zo compact ontworpen dat ze gemakkelijk in en onder je jas passen en nemen weinig ruimte in beslag. Bijzonder klein zijn de Pieps Micro LVS, de kleinste en lichtste 3-antenne LVS van het merk. Het combineert het hoge bereik met een temperatuurbestendigheid voor alle omstandigheden tussen -20 en 45 ºC.

Ook belangrijk: een intuïtieve bediening die je niet voor grote mentale uitdagingen stelt in een stressvolle situatie. Naast schoppen en lawinebakens, beschikt het merk ook over sondes die het zoeken nog effectiever maken - en u kunt alle Pieps producten online krijgen in de Pieps Store van Keller Sports: De sonde. De lawine zendontvanger. De schop. Zelfs praktische pakketten.

STUKJES LVS-APPARATEN: BETROUWBAARHEID VOOR FREERIDE EN RONDLEIDINGEN

Wanneer u op weg gaat naar de freeride, gaat u op tochten, betreedt u onbekend terrein, dan is het de moeite waard om de Pieps Sale te bekijken. Daar vindt u betrouwbare technologie voor noodgevallen. De experts van het merk ontwerpen elk Pieps product volgens de alpine uitdagingen. Praktische geschiktheid staat bovenaan de to-do lijst voor Pieps. Dit verhoogt de veiligheid. Vooral omdat je nu je apparatuur kunt beheren met behulp van de Pieps app via de smartphone en daar zelfs belangrijke tips en oefeningen kunt vinden. Pieps wil u zo veel mogelijk bescherming bieden en heeft daarom ook freeriders als Tao Kreibich of Manuela Mandl met hun deskundige tips in het team.

ONDERHOUD VOOR PIEPJES DIE TE ALLEN TIJDE WERKEN ARTIKEL

Om u in geval van nood te kunnen helpen, moet de lawinepieper betrouwbaar werken. Daarom biedt Pieps zijn apparaatservice aan, die op elk moment de lawine zendontvanger controleert als u dat nodig acht. Dit geeft u op zijn beurt de zekerheid dat u weet dat u met perfect functionerend materiaal reist en in geval van twijfel sneller gevonden wordt.

MIS HET NIET!

MIS HET NIET!

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang een kortingsbon van €10*, en ontvang regelmatig e-mails van ons met exclusieve aanbiedingen en pre-sales.

Voornaam (optioneel)
Achternaam (optioneel)

Dank u!

Activeer je abonnement door op de link in de e-mail die we je zojuist hebben toegestuurd te klikken.