1851 0
Close

Filter

Sorteer naar:

Petz brengt letterlijk licht in de duisternis. Het bekende bedrijf uit Frankrijk heeft zich tot taak gesteld om hoogwaardige hoofdlampen voor inspannende wandelingen, voor kamperen, reizen en sport te maken. Bij Keller Sports vind je hoofdlampen van Petzl waarmee je voor elk avontuur optimaal uitgerust bent.

Klik hier voor meer informatie!

17 Aanbevelingen

Selected:

Sorteer naar: 

17 Aanbevelingen

Petzl


Petz verlicht jouw avonturen in de wilde natuur.

Op het einde van de jaren '60 bracht de gedreven ambachtsman en speleoloog Ferdinand Petzl de eerste producten onder zijn naam uit. Je kon toen al vermoeden dat het om een nieuwe ster aan de bergsporthemel zou gaan. Hoewel de fabrikant zich eerst alleen met het maken van accessoires voor grotexpedities bezig hield, ging Petzl het assortiment al snel gericht verruimen met artikelen voor de bergsport. Klimmen, abseilen en doorgaan. Dit kun je allemaal perfect in het donker doen. Natuurlijk kun je daarbij niet zonder volmaakt licht. Je wordt enthousiast van de innovatie, techniek en veelzijdigheid van de hoofdlampen. Ze zijn de ideale aanvulling voor elke outdoor- en inmiddels ook indooruitrusting.

De overtuigende eigenschappen van de hoofdlampen van Petzl.

In 1973 ontwikkelde Petzl wereldwijd de eerste hoofdlampen voor bergbeklimmers. Het ging erom dat sporters zich op verticaal terrein altijd veilig konden positioneren en zich ook in het donker konden voortbewegen. Daarvoor zijn twee factoren doorslaggevend: de hoofdlamp moet perfect licht afgeven en volkomen stabiel en gemakkelijk gedragen kunnen worden. Met een lichtsterkte van honderden lumen en een brede lichtstraal heb je bij je outdooravonturen altijd uitstekend zicht. Het maakt niet uit of je de directe of de verre omgeving wilt verlichten: door instelbare lichtmodussen krijg je altijd de vereiste lichtverhoudingen. De fosforescerende reflector is ook praktisch voor betere zichtbaarheid van de lamp als het donker is en het waterdichtheidsniveau IP X4, waarmee bedoeld wordt dat de hoofdlamp aan alle kanten tegen opspattend water is beschermd.

Hoofdlampen voor trekking, reizen, klimmen en kamperen

Petzl richt zich met zijn hoofdlampen tot alle outdoorsporters, niet alleen tot hen die hun klimuitrusting compleet willen maken. Het beklimmen van steile bergen is een enorme uitdaging waarop je perfect voorbereid moet zijn. Met een hoofdlamp van Petzl kun je op je tochten afhankelijk van het model tot meer dan honderd meter ver kijken. De maximale lichtduur van de premiumlampen bedraagt tussen de 220 en 260 uren. Zo kun je zeker ook langere afstanden overzien en daarbij op je lichtgevende partner vertrouwen. Maar je hebt niet alleen bij het bergbeklimmen, maar ook bij avontuurlijke reizen, handwerk of kamperen snel beschikbaar en sterk licht. Hiervoor zijn de hoofdlampen van Petzl ook zeer nuttig.

Hoogwaardig licht made by Petzl

In onze onlineshop bieden wij hoofdlampen van Petzl in diverse designs aan: klassiek zwart, elegant blauw of helderrood. Aan jou de keuze. Ook technisch verschillen de afzonderlijke modellen van elkaar. Bij Keller Sports vind je precies die lamp die bij je past. Waar je ook voor kiest, met de hoogwaardige hoofdlampen van het merk Petzl ben je voor elk avontuur optimaal uitgerust.