De kortingscode is naar het klembord gekopieerd.

PEARL IZUMI - PROFESSIONELE FIETSKLEDING

Kinji Shimizu had waarschijnlijk geen idee hoe zijn relatie met fietsen en kleding binnen enkele jaren in 1955 zou veranderen. Hij stapte nog steeds zelf op de fiets, reed zo'n 50 kilometer om telkens ruim 40 kilo kleding af te leveren. Dagelijks. Negen jaar later liet Kinji Shimizu de schop na aan zijn zoon Hiro. Hij nam deel aan het Aziatisch kampioenschap en won - nog voordat de race was begonnen. Toen de teambaas één van de 15 loten uit zijn helm trok, stond Hiro Shimizu's naam daar. Dat maakte hem op zijn beurt de uitverkorene, die als het ware de basis legde voor een heel bedrijf.

Terwijl zijn 14 teamgenoten in het kampioenschap moesten concurreren met de katoenen truien die in die tijd gebruikelijk waren, mocht Hiro een shirt dragen dat volledig van nylon uit Italië was gemaakt. Vader Kinji keek goed en vond zijn passie. Met de Italiaanse trui als model werkte Kinji Shimizu de komende jaren continu aan de slag. Hij ontwikkelde nieuwe stoffen, paste de trui steeds meer aan de bewegingen op de fiets aan. Perfectie was het doel, alleen het beste goed genoeg. Zo heeft Kinji Shimizu de basis gelegd voor Pearl Izumi.

PEARL IZUMI PRODUCTEN - JAPANSE FILOSOFIE ALS BASIS VOOR DE JAPANSE FILOSOFIE

Net als Kinji Shimizu's drang naar innovatie, is Pearl Izumi's aanpak gebaseerd op een zeer bijzondere Japanse filosofie. Alles is gebaseerd op Kaizen. Dat is op zijn beurt de "overtuiging dat kleine dagelijkse verbeteringen leiden tot grote, beslissende veranderingen op de lange termijn". Het merk brengt dit geloof in de praktijk sinds zijn oprichting. Pearl Izumi's missie is om fiets- en sportkleding te maken die niet aanvoelt als kleding. Pearl Izumi producten zijn ontworpen om je bewegingen zo nauwkeurig te maken dat je vergeet dat je iets hebt aangeraakt.

Maar zonder innovatie is er geen tweede huid. Daarom heeft Pearl Izumi artikelen gemaakt die al tientallen jaren staan voor hightech en die synoniem zijn geworden voor de creativiteit van het bedrijf: De eerste gesublimeerde fietstruien. De eerste specifieke mountainbike kleding. De eerste softshell voor fietsen. De eerste kreeftenhandschoenen voor de winter. De eerste Aero-Suit. Dit alles heet nu Pearl Izumi - echte originelen.

BIJ EEN GLANCE

  • Oprichtingsjaar: 1950

  • Grondleggers: Kinji Shimizu

  • Vennootschappelijk Zeeat: Louisville, CO (USA)

  • Aantal Medewerkers: 200

  • Jaaromzet: ongeveer 65 miljoen euro

  • Website: pearlizumi.com

  • Sporten: Fiets

3 GOEDE REDENEN VOOR PEARL IZUMI

  • Techniek: De elementen als uitdaging: de technologieën van Pearl Izumi rusten u uit voor alle tegenslagen.

  • Professionele Input: Pearl Izumi ziet zijn atleten niet als reclamecijfers. U test en optimaliseert de producten.

  • Ontwerp: Design meets function: Pearl Izumi neemt het lichaam als maatstaf voor haar innovatieve producten.

PEARL IZUMI ONLINE: DE PAREL IZUMI WINKEL BIJ KELLER SPORTEN

Nu betekenen alle innovatieve prestaties uit het verleden niet dat Pearl Izumi de race over verklaart. Bovendien ontwikkelt Brand stoffen die u bescherming bieden in alle weersomstandigheden. Als de thermische PI-technologie u ook in de kou warm houdt en tegelijkertijd zorgt voor een effectieve vochtuitwisseling, beschermen de PI-barrièreproducten u tegen de wind. De speciaal ontwikkelde DWR-coating van het vuur heeft een waterafstotende werking en toch nestelen de lichte stoffen zich tegen het lichaam.

Ze doen gewoon elke beweging. Het zeemsysteem daarentegen ontlast precies die delen van het zadel die aan de meest intense druk worden blootgesteld. Het bedrijf bereidt u voor op lange fietstochten, maar ook op fietstochten zonder fiets in de natuur - en de Pearl Izumi Shop bij Keller Sports zorgt voor de bevoorrading. In onze Pearl Izumi Store kunt u bij Brand terecht voor innovatieve fietsbroeken, functionele shirts, fietsshirts, fietsshirts, fietstops, wandelbroeken en vochtabsorberend hoofdbeslag. Als Pearl Izumi dealer bieden wij u als Pearl Izumi dealer het complete assortiment online aan.

PROFITEREN VAN DE EXTREME ERVARINGEN VAN DE PROFESSIONALS.

Praktische ervaring vormt de basis voor Pearl Izumi's aanbod. Alleen door uitersten krijgt het merk de impressies die het nodig heeft om zijn producten steeds verder te verbeteren. Om ze nog meer aan te passen aan uw behoeften. Pearl Izumi werkt nauw samen met de beste triatleten, fietsers en hardlopers ter wereld en verzamelt hun indrukken. Deze vloeien direct in de ontwikkeling. Mountainbikers Brian Lopes en triatleet Angela Naeth, bijvoorbeeld, maken deel uit van het team en zorgen ervoor dat u ook profiteert als u Pearl Izumi online koopt.

EEN PRODUCT. 596 TESTS. ELKE KLIMAATZONE.

Stresstests door professionals alleen zijn natuurlijk niet genoeg voor Pearl Izumi. De kans moet zoveel mogelijk worden geëlimineerd, daarom wordt elk artikel onderworpen aan een extra intensieve testroutine voordat het in de Pearl Izumi Sale terechtkomt. Het bedrijf heeft in totaal 596 testers in dienst. Ze krijgen elk product om het onder de meest uiteenlopende omstandigheden te testen. Heet. Koud. Nat. In geval van extreme neerslag of zonneschijn. Pearl Izumi producten leren elke klimaatzone kennen en worden na intensieve feedback meerdere malen herzien. Een lang, maar effectief proces. Kwaliteit is immers de doorslaggevende factor.