De kortingscode is naar het klembord gekopieerd.

PEAK PERFORMANCE SKIKLEDING - WINTERSPORTKLEDING VAN HOGE KWALITEIT VOOR HET HELE GEZIN

"Peak Performance" betekent "topprestatie" en de naam zegt het al. Het Zweedse bedrijf overtuigt met een bovengemiddelde materiaalkwaliteit, die de levensduur van de kleding dienovereenkomstig verlengt. Anderzijds hebben de afzonderlijke modellen een sportief en tijdloos design dat over een paar jaar nog steeds kan worden gezien. Het bedrijf, opgericht door twee skiliefhebbers in het wintersportgebied van Are, komt sinds 1986 tegemoet aan de speciale wensen van outdoor-fanaten. Peter Blom, Christer Martensson en Jonas Ottosson, die later als wedstrijdsporter bij het bedrijf kwam, werken nog steeds samen met een toegewijd team aan nieuwe technische oplossingen die een revolutie teweegbrengen op de markt voor skimode.

TIJDLOOS DESIGN EN DE BESTE MATERIALEN

Peak Performance is een bedrijf dat staat voor duurzaamheid en wintersportkleding ontwerpt die bestand is tegen slijtage en lang meegaat dankzij een strenge selectie van materialen. Veel skibroeken en parka's hebben al veel van de wereld gezien en zijn in extreme gevallen al tientallen jaren oud. Functionaliteit ontmoet tijdloze looks en Peak Performance skikleding gaat nooit uit de mode, hoe lang het u ook trouw vergezelt. De onderneming geeft ook blijk van een hoge mate van verantwoordelijkheid bij de keuze van haar grondstoffen. Voor het Peak Performance donsjack wordt bijvoorbeeld geen vogel levend geplukt. Het merk vertrouwt op klassieke snits en traditionele materialen, maar maakt ook gebruik van innovatieve technologieën voor extra functionaliteit.

TECHNISCH HOOGSTAANDE SKIKLEDING

De huidige wintersportmodellen zijn gebaseerd op goed doordachte constructies. Alle kledingstukken, van hoodies tot skibroeken, zijn bijzonder licht van gewicht en tegelijkertijd zeer warm, behaaglijk en ademend. Een hoogwaardige materiaalmix van natuurlijke en synthetische stoffen zorgt voor een uitstekende luchtcirculatie. De speciale isolerende materialen slaan een bijzonder grote hoeveelheid lucht op, die opwarmt en voorkomt dat uw lichaam afkoelt. Veel modellen hebben ook een water- en windafstotend membraan dat vocht wel naar buiten, maar niet naar binnen laat.

PEAK PERFORMANCE HELIUM - DE ALLROUNDER

Een zeer bijzondere ski-jas met een breed scala aan gebruiksmogelijkheden is het Peak Performance Helium model. Het jack met capuchon werd voor het eerst gelanceerd in 2011 en was oorspronkelijk bedoeld voor outdoor-expedities. Hij is uiterst licht en heeft een gering pakvolume dankzij zijn grote compressievermogen. Tegelijkertijd biedt het Peak Performance jack maximale warmte en bescherming tegen invloeden van buitenaf. Het eenvoudige en functionele kledingstuk van nylon buitenmateriaal is gevuld met natuurlijk dons en veren en ontworpen in de stijl van een Japanse militaire parka. De speciale oppervlaktebehandeling zonder milieuonvriendelijke fluorkoolstof geeft het model zijn waterafstotende eigenschappen.

VERFIJNINGEN VOOR HET KOELE SEIZOEN

Dankzij hun functionele ontwerp zijn de modellen voor de wintersport van Peak Performance perfect voor skiën en snowboarden, maar ook voor lange sneeuwschoenwandelingen door de besneeuwde bergen. Afhankelijk van het ontwerp kunnen de warme jassen ook optimaal worden gedragen bij koele temperaturen in de vrije tijd, zodat ze universeel inzetbaar zijn. Dankzij hun alledaagse ontwerp slaan sommige modellen ook een goed figuur wanneer u door de stad slentert, naar school gaat of op het werk bent.

HAAL UW FAVORIETE SKIKLEDING VOOR DE KOMENDE JAREN

De volgende winter komt er zeker aan en er zullen er nog vele volgen. U hebt dus betrouwbare kleding nodig die u lang bijblijft en waarop u in elke situatie kunt vertrouwen. Daarom vindt u in ons Peak Performance-assortiment ski-jacks, skibroeken, hoodies en meer in eigentijdse en toch klassieke stijlen. Dankzij een brede waaier aan kleuren en dessins vindt iedereen zeker zijn persoonlijke favoriet.