De kortingscode is naar het klembord gekopieerd.

OSPREY - UIT LIEFDE OM HET ZELF TE DOEN

De "liefde om dingen voor mezelf en mijn vrienden te maken" zette alles in gang. Direct na de universiteit begon Mike Pfotenhauer met zijn naaimachine om met naald en draad het eerste hoofdstuk van de bedrijfsgeschiedenis, zijn eigen en zeer bijzondere bedrijfsgeschiedenis, te schrijven. In de Californische stad Santa Cruz produceerde Pfotenhauer in 1974 zijn eerste dagrugzakken en rugzakken voor een kleine kring van klanten. Aandacht voor detail, materiaal en innovatie creëerde bijzondere kwaliteit, creëerde Osprey en daarmee een boodschap die zich snel verspreidde.

Steeds meer mensen wilden rugzakken die comfortabel te dragen waren en perfect aangepast aan hun lichaam. Wat lang een regionaal succesverhaal was gebleven, moest op een gegeven moment verder groeien, omdat de vraag naar Osprey-producten gestaag groeide. In 2003 verhuisde het merk zijn productie naar Vietnam. Toeval? Verrassingen? Ongewenst. Pfotenhauer en zijn familie zijn dus ook naar Ho Chi Minh City verhuisd om toezicht te blijven houden op de kwaliteitscontrole en de opleiding van de medewerkers zelf. Net als zijn eerste rugzakken ontwierp hij alles volgens zijn ideeën, waardoor hij een gemeenschappelijk begrip van kwaliteit verzekerde en een gemeenschappelijke koers voor zijn bedrijf uitzette.

EEN RUGZAK ALS EEN SCULPTUUR

Of het nu in de VS of in Vietnam is, de opdracht blijft altijd hetzelfde: het menselijk lichaam van Osprey is altijd het uitgangspunt en de rugzak is als een "3-D-bewegingssculptuur", zegt Mike Pfotenhauer. "Het moet met je lichaam meebewegen." Dit is nog een reden waarom het bedrijf voor het eerst in de geschiedenis de rugzakken precies aan de vrouwelijke anatomie heeft aangepast en speciaal voor vrouwen productlijnen heeft geproduceerd. In principe wil Osprey je precies de rugzak geven die je nodig hebt voor je avonturen. Trekking. Klimmen. Skiën. De volgorde van de bewegingen is altijd anders. De rugzak moet altijd anders reageren, de belasting moet anders worden verdeeld. Daarom vindt u bij Osprey rugzakken waarin u al uw apparatuur kunt opbergen, maar u zich toch kunt concentreren op wat echt telt: tijd in de natuur!

IN EEN OOGOPSLAG

  • Jaar van oprichting: 1974
  • Oprichter: Mike Pfotenhauer
  • Hoofdkantoor: Cortez, Colorado
  • Aantal werknemers: ongeveer 140
  • Jaarlijkse omzet: ongeveer 30 miljoen euro
  • Website: ospreyeurope.com
  • Sporten: Outdoor, Wintersport

GOEDE REDENEN VOOR OSPREY

  • Milieu: Osprey gebruikt vaak gerecycled materiaal en de verpakking wordt tot een minimum beperkt.
  • Duurzaamheid: Osprey geeft een levenslange garantie. Als er toch slijtage optreedt, wordt de rugzak gerepareerd.
  • Innovatie: Osprey was het eerste bedrijf ooit dat rugzakken specifiek aanpaste aan de vrouwelijke anatomie.

OSPREY RUGZAKKEN VOOR ELKE BUITENKANS BIJ KELLER SPORTS

Hoe beter de belasting op je rug wordt verdeeld, hoe meer ontspannen je door het boterachtige poeder glijdt en hoe intensiever je je concentreert op de natuur om je heen. Daarom biedt Osprey u gepatenteerde rugsystemen die het draagcomfort aanzienlijk verhogen, afhankelijk van uw behoeften: Met AirScape draagt u het gewicht direct op uw lichaam, maar dankzij speciale ventilatiekanalen krijgt u toch voldoende koeling. De AirSpeed-functie houdt de lading uit de buurt van uw rug en houdt u aangenaam koel, zelfs bij warme temperaturen.

En dankzij het AntiGravity systeem, houdt de rugzak zich bijna vanzelf aan je vast. Het merk gebruikt alleen duurzame materialen die het comfort verhogen en het vocht uit de buurt van uw uitrusting houden, terwijl innovatieve functies zoals regenhoezen en speciale compressiebanden de algehele ervaring verbeteren. De juiste rugzak voor uw behoeften. Keller Sports heeft het. U kunt bij ons zowel Osprey sportrugzakken als dagrugzakken kopen. We hebben ook wandelrugzakken en reistassen met wielen die over stenen oppervlakken glijden.

GETEST DOOR PROFESSIONALS

Jij. De natuur. Je rugzak. Een onafscheidelijke eenheid voor Osprey. Daarom is het bedrijf ook een officiële rugzakpartner van de Duitse wandelvereniging. Een onzichtbaar kwaliteitslabel, want in feite komen alle voordelen van de innovatieve packs vooral tot hun recht tijdens lange trektochten, tijdens het skiën of onder ongunstige omstandigheden. Tentoonstelling B: de Osprey atleten. Ze beklimmen spectaculaire bergen, beklimmen steile kliffen, schieten halsbrekende afdalingen neer - en hebben altijd hun uitrusting op hun rug opgeborgen. Mountainbikers zoals Tracy Moseley maken deel uit van het team, evenals de ontdekkingsreiziger Lionel Daudet, skiër Gabi Edebo en bergbeklimmer Neil Gresham. Osprey rugzakken hebben het allemaal gezien voordat ze u de beste voorwaarden bieden voor zorgeloze excursies in de bergen.

REPARATIE IN PLAATS VAN DE AANKOOP VAN NIEUWE - IN HET BELANG VAN HET MILIEU

De vreugde van de natuur zonder gevoel voor de omgeving werkt zelden. Osprey is daarom gericht op het produceren van bijzonder duurzame producten. Tijdloos design ontmoet eersteklas, resistente materialen en hoogwaardige verwerkingstechnieken. U moet zo lang mogelijk kunnen genieten van uw rugzak en deze niet hoeven te vervangen vanwege nieuwe trends of iets kleins - en als er iets kapot gaat door slijtage, zal de All Mighty Guarantee of Brand het dekken. Osprey repareert uw rugzak, indien mogelijk, en u hoeft geen nieuwe rugzak te kopen.

MIS HET NIET!

MIS HET NIET!

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang een kortingsbon van 10 €*, en ontvang regelmatig e-mails van ons met exclusieve aanbiedingen en pre-sales.

Voornaam (optioneel)
Achternaam (optioneel)

Dank u!

Activeer je abonnement door op de link in de e-mail die we je zojuist hebben toegestuurd te klikken.