De kortingscode is naar het klembord gekopieerd.

NORRØNA - KWALITEIT VAN HET LAND VAN FJORDEN EN BOSSEN

Norrøna draagt de Noorse wildernis in zich: het vuur werd geboren in het land van fjorden, gletsjers en bossen - en wordt nu gerund door de vierde generatie Jørgen Jørgensen. Het bedrijf werd opgericht in 1929 toen de overgrootvader van de huidige eigenaar, Jørgen Jørgensen, als jonge ambachtsman, de basis legde voor wat Norrøna vandaag de dag is: een toonaangevende leverancier van apparatuur en kleding voor outdoor avonturiers. Aan het begin van de geschiedenis van het bedrijf lag de nadruk op eenvoudige innovaties zoals leren riemen, linnen rugzakken en katoenen kleding. Deze gaven al de richting aan voor Norrøna's latere successen: Het doel is altijd geweest om met de beste technische innovaties en de beste materialen uitstekende buitenproducten te produceren.

NORRØNA ONTWIKKELDE HET EERSTE EUROPESE GORE-TEX JASJE

In het Noorse thuisland had het bedrijf zich decennialang gevestigd als een van de toonaangevende fabrikanten van rugzakken, tenten en outdoorkleding en zette daarmee een aantal mijlpalen in het proces. Zo kwam de eerste tunneltent met voor- en achteringang bijvoorbeeld van Norrøna. Het eerste Europese prototype voor een Gore-Tex jasje werd ook in 1977 door de Noren ontwikkeld. Talrijke Norrøna-artikelen zijn echte klassiekers geworden: namen als Spitsbergen, Falketind of Narvik zijn bekend onder de outdoorfans. Ze zijn allemaal ontwikkeld volgens het eigen ontwerpprincipe van het bedrijf "Loaded Minimalism". Dit betekent: het ontwerpen van eenvoudige producten met sterke kleuren en alle belangrijke details voor buitengebruik.

BIJ EEN GLANCE

  • Oprichtingsjaar: 1929
  • Grondleggers: Jørgen Jørgensen
  • Vennootschappelijk Zeeat: Oslo
  • Aantal Medewerkers: 80
  • Jaaromzet: -
  • Website: norrona.com
  • Sporten: Outdoor

3 GOEDE REDENEN VOOR NORRØNA

  • Techniek: Norrøna ontwierp 's werelds eerste tunneltent met voor- en achteringang.
  • Lange Levensduur: Eigenaar Jørgen Jørgensen zegt: "Een tien jaar oud product is nog beter dan een nieuw product".
  • Multifunctionaliteit: Of u nu wilt klimmen, langlaufen of snowboarden - Norrøna heeft de juiste producten voor u in huis.

NORRØNA ONLINE BIJ KELLER SPORTS

Of het nu gaat om fleecejassen, zachte schelp-broeken of harde schelpjassen, de producten van Norrøna zijn altijd gericht op de natuur. Het merk is de belangrijkste inspiratiebron voor alle innovaties. Niet voor niets zijn de verschillende lijnen en collecties genoemd naar Europese natuurgebieden. Maar er zit veel meer achter dan een puur willekeurige naamgeving. Elk productassortiment heeft een specifieke verwijzing naar het gebied waarnaar het is vernoemd. Het werd ook dienovereenkomstig ontworpen en getest onder lokale omstandigheden.

De functionele Falketind collectie, die wij bijvoorbeeld aanbieden in de Norrøna winkel bij Keller Sports, is vernoemd naar een Noorse piek die het hele jaar door beklommen kan worden. De waterafstotende en ademende jassen en broeken van fleece, dons, harde en zachte schelp zijn daarom ontworpen voor alle seizoenen. Licht genoeg voor de zomer en robuust genoeg voor de winter. En het beste van alles: als Norrøna-dealers bieden wij als Norrøna-dealers in onze Norrøna-verkoop geselecteerde producten van het merk aan tegen bijzonder aantrekkelijke prijzen, ongeacht het seizoen van het jaar.

NORRØNA RUST POLAIRE ONDERZOEKERS UIT MET DE UITRUSTING VAN POOLONDERZOEKERS

Met een Norrøna hardshell jas of softshell broek kan de drager er zeker van zijn dat er geen nutteloze ballast is. Al vele jaren rust het merk veeleisende tochten in de wildste uithoeken van de wereld uit. Of het nu gaat om expedities naar de Noord- en Zuidpool, winterse beklimmingen in de Himalaya of eerste beklimmingen naar afgelegen bergtoppen. Betrouwbaar, duurzaam materiaal is een must. Eigenaar Jørgen Jørgensen, bijvoorbeeld, zegt over de eisen die aan zijn eigen producten worden gesteld: "Een nieuw product is geweldig, maar een tien jaar oud product is nog beter". Geen wonder dat avonturier en poolonderzoeker Børge Ousland bijvoorbeeld al tientallen jaren zijn ervaring inbrengt in concepten voor apparatuur en als merkambassadeur voor Norrøna-producten optreedt. Tot op de dag van vandaag is het nauw verbonden met de klassieke Spitsbergen productlijn.

MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD ONDERNEMEN SERIEUS GENOMEN BIJ NORRØNA

Norrøna besteedt niet alleen aandacht aan robuustheid, functie en design. Ook maatschappelijk verantwoord ondernemen en duurzaamheid worden zeer serieus genomen. Dit begint met de selectie van leveranciers en gaat zo ver dat het luchtvervoer zoveel mogelijk wordt vermeden. Norrøna werkt ook zeer nauw samen met haar leveranciers en streeft naar langdurige samenwerking. Ook in andere delen van de wereld zorgen fabrieksinspecties en -controles voor eerlijke werkomstandigheden. Ook voor de grondstoffen worden waar mogelijk gerecyclede producten gebruikt. Naast de bekende certificeringen zoals het Responsible Down.

MIS HET NIET!

MIS HET NIET!

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang een kortingsbon van 10 €*, en ontvang regelmatig e-mails van ons met exclusieve aanbiedingen en pre-sales.

Voornaam (optioneel)
Achternaam (optioneel)

Dank u!

Activeer je abonnement door op de link in de e-mail die we je zojuist hebben toegestuurd te klikken.