De kortingscode is naar het klembord gekopieerd.

NIKE VOMERO: IN DIRECTE LIJN MET DE OPRICHTINGSGEDACHTE VAN NIKE

Geen run, geen swoosh. Na jarenlang Onitsuka Tiger schoenen te hebben gedistribueerd in de VS onder het Blue Ribbon Sports label met Phil Knight, was één ding duidelijk voor Bill Bowerman: hardlopers hadden meer tractie nodig, meer demping, een schoen die perfect op hen was afgestemd. Niet alleen werd de legendarische Cortez-schoen uit dit idee geboren, Nike betrad ook het wereldtoneel van de sport met de lancering van zijn eerste Runner. Sindsdien is het merk diep geworteld in de hardloopsport. Technologisch gezien wekt dat aspiraties op - en dus is de Nike Vomero een directe opvolger van enkele van de meest legendarische hardloopschoenen uit de geschiedenis. Cortez. Pegasus. Air Max. Vomero. Toezegging gedaan, toezegging nagekomen.

BESTE TECHNOLOGIEËN VERENIGD ONDER DE SWOOSH

Geen swoosh, geen run. Tenminste niet met Nike Vomero producten. De Swoosh van Nike, ooit ontworpen door studente grafisch ontwerp Carolyn Davidson, is al lange tijd een van de beroemdste logo's ter wereld, en is als zodanig ook vakkundig aangebracht op de flanken van de Nike Vomero. Een zegel van kwaliteit met een belofte van prestatie. Want waar de Swoosh langs high-tech materialen slingert, zit de beste technologie binnenin. In het geval van de Vomero betekent dit dat je loopt op een mix van React en Zoom demping. Dit garandeert u op zijn beurt zowel aangenaam zachte landingen als een efficiënt energieherstel voor dynamische en langdurige runs.

Tegelijkertijd houdt het bovenwerk van mesh uw voet op zijn plaats zonder een gevoel van beklemming te geven. Extra comfort wordt geboden door het dempingselement bij de hiel, terwijl je Nike Vomero zich perfect aan je voet aanpast dankzij Flywire. Nike Vomero producten bieden je een comfortabele, maar stevige pasvorm, maar bovenal de beste demping - en dat over de gehele lengte van de schoen. Daarnaast is er een stijlvol ontwerp dat ook de nodige ruimte geeft aan het uiterlijk. Bij Keller Sports, je persoonlijke Nike Vomero dealer, vind je het complete design assortiment van de Nike Vomero online.

DE NIKE VOMERO SHOP BIJ KELLER SPORTS

Demping. Reactievermogen. Lichtheid. Duurzaamheid. Het winnende kwartet van elke loper. Zachte materialen zijn nodig voor de demping. De terugwinning van energie daarentegen gebeurt met hardere technologieën. Een laag gewicht en duurzaamheid lijken elkaar in eerste instantie ook uit te sluiten. Nauwelijks op te lossen tegenstellingen - maar Nike slaagt daar in zijn premium hardloopschoen Vomero in perfectie en inclusief de revolutionaire React-technologie in. Dit is het resultaat van eindeloze tests en experimenten. De onderzoekers probeerden meer dan 400 verschillende wetenschappelijke procédés en chemische samenstellingen uit tot uiteindelijk het optimale schuim werd gevonden.

Tests volgden, eindeloze tests. Enorme hoeveelheden gegevens van atleten werden geanalyseerd. Bovendien heeft React 2.000 uur op straat en op het basketbalveld doorgebracht voordat hij in de verkoop ging. Veel moeite, veel opbrengst. Zo levert de React-technologie ongeveer 13 procent meer energieterugwinning op dan de toch al ongelooflijk efficiënte Lunarlon-technologie van Nike. Bovendien is het React-schuim duurzaam en precies op maat gemaakt voor hardlopers. Zoom plus React, effectief, comfortabele materialen, een schoen voor de lange termijn. De basis voor intensieve runs zou gelegd worden - ook in onze Nike Vomero Shop.

DE NIKE VOMERO - OVERAL THUIS EN GEÏNSPIREERD DOOR DE SNELSTE

Van de straat naar het bospad. Op de snelle after-work run of de lange run in het weekend. In de Nike Vomero Sale bij Keller Sports vind je voor elke hardloopgelegenheid de juiste metgezel. Met name de React is dankzij zijn uitstekende dempingseigenschappen ook geschikt voor langere runs op de weg - waardoor de Nike Vomero naadloos past in het exclusieve assortiment van Nike hardlopers. Omdat dit sommige van de snelste lopers op de planeet ondersteunt op hun weg naar topprestaties. Zelfs de snelste doet mee: toen Eliud Kipchoge de eerste persoon ooit werd die een marathon liep in minder dan twee uur, deed hij dat met de steun van zijn Nike-sneakers.

ZOOM AIR: DE FAVORIETE DEMPINGSFORMULE VAN NIKE - OOK IN DE VOMERO

Innovatieve demping speelt een doorslaggevende rol in het bedrijfs-DNA van Nike. Eind jaren tachtig werd luchtdemping de legendarische Air Max-technologie, en later werd dat Zoom Air. Nike heeft meer dan tien jaar onderzoek gedaan totdat het eindelijk een dempingsformule had gevonden die de perfectie benaderde. Dit is op zijn beurt gebaseerd op een paar tegenpolen die theoretisch moeilijk te verenigen zijn. Nauw contact met de grond hier, intens voelbare, responsieve demping daar. Zoom Air brengt beide samen. Rekbare vezels zijn hiervoor verantwoordelijk: ze trekken samen wanneer je erop stapt, absorberen de schok en zetten kort daarna weer uit, zodat je een explosieve stap kunt zetten. De vezels zijn verwerkt in een onder druk staande Nike Air unit. De Vomero biedt een comfortabele en toch wendbare rit.