De kortingscode is naar het klembord gekopieerd.

Prestatiebevorderende loper: de Nike ZoomX Vaporfly

De Nike ZoomX Vaporfly is 4,2 procent sneller. Dat is mogelijk met de nieuwe langeafstandsreeks, studies die zijn berekend toen Nike in 2017 de eerste Vaporfly presenteerde. Sommigen spraken zelfs van technologische doping. Dat leidde er weer toe dat World Athletics, het bestuursorgaan van professionele atleten, een speciaal schoenenreglement uitvaardigde voor de Olympische Spelen in Tokio. De Nike ZoomX Vaporfly, online verkrijgbaar bij Keller Sports in de Vaporfly Shop, heeft nooit een gebrek aan aandacht gehad - en dat is te danken aan de speciale constructie. Enerzijds is het gebaseerd op een schuim dat ook wordt gebruikt voor de isolatie van vliegtuigen. Het heette vroeger Pebax. Nike noemde het ZoomX.

Het mengsel is lichter, soepeler en meer energie-afvoerend dan andere tot dan toe bekende dempingsmaterialen. Over de gehele lengte van de Vaporfly combineert Nike ZoomX met een carbon plaat, die extra energie moet afgeven bij elke stap. Nike sprak van tot 85 procent energieterugwinning toen het in 2017 zijn Vaporfly uitbracht. Het samenspel van carbonplaat en ZoomX legt in ieder geval de basis voor snelheid. Voor betere prestaties.

Voor de weg naar een persoonlijk record. Zelfs als je je halve marathon niet 4,2 procent sneller loopt. Met de Nike ZoomX Vaporfly zet het merk volledig in op innovatie en snelheid en produceerde daarom ook zijn speciale VaporWeave voor de Nike ZoomX Vaporfly NEXT%. Voor de NEXT% 2 is dit al vervangen door een ongelooflijk zacht, maar ondersteunend gaas. Altijd beter.

Nike's ZoomX Vaporfly: Comfortabel streven naar persoonlijke records

Sneller dan ooit tevoren. Dat is wat Nike je wil geven met de Vaporfly, en daarom vertrouwt het op een technologieopzet die ook Eliud Kipchoge hielp om de eerste persoon te worden die een marathon liep in minder dan twee uur. ZoomX en koolstofplaat zijn nog maar het begin. Bovendien is er een bovenwerk dat ontworpen is om u ook op lange afstanden het nodige comfort te bieden. Dit wordt nog versterkt door extra schuim in de hielzone en een ruime toebox. Bovendien heeft de tong van de Nike ZoomX Vaporfly een lichte polstering, die op zijn beurt de druk van de vetersluiting op de wreef vermindert. Met een mix van energieherstel en comfort wil Nike dat de Vaporfly je pusht om je persoonlijke best te blijven verbeteren. De kans is nabij.

Energie. Snelheid. Comfort - de voordelen van de Nike Vaporfly

ZoomX en koolstofplaat leggen de basis. Maar hoe precies? En welke voordelen heeft de Nike ZoomX Vaporfly NEXT% 2 ten opzichte van zijn voorgangers?

  • Vernieuwd bovenwerk voor nog meer comfort: In plaats van VaporWeave, is de Nike Vaporfly NEXT% 2 bedekt met een bovenwerk dat sterk lijkt op mesh. Doorslaggevend hierbij is een combinatie van ademend vermogen, flexibiliteit en stabiliteit. Aan de ene kant sta je stevig in de loper, terwijl er aan de andere kant nergens te veel druk is.
  • Bredere toebox voor meer comfort: De nieuwste generatie van de Nike ZoomX Vaporfly heeft een ruimere toebox. Dit is vooral nuttig als uw voeten wat breder zijn. Nike versterkt de toebox ook met rubberen inzetstukken die extra steun bieden. Het tongkussen vermindert de druk van de vetersluiting op de achterkant van de voet.
  • Uniek energieherstel dankzij ZoomX-schuim: Bijna geen enkele schuimsamenstelling in een hardloopschoen komt zo dicht in de buurt van het gevoel van een trampoline als Nike's ZoomX. In de Vaporfly loopt deze over de gehele lengte van de schoen en genereert een ongeëvenaard energieherstel dankzij de unieke samenstelling. Dit maakt de Nike Vaporfly ongelooflijk reactief, met een effectieve demping om je een korte tijd later al in je volgende stap te katapulteren. Tegelijkertijd blijft ZoomX aangenaam licht en zorgt zo ook voor de nodige wendbaarheid.
  • Een carbonplaat voor extra snelheid: ZoomX alleen zou maar de helft van het verhaal zijn. Daarom vult Nike het hightech schuim in de Vaporfly aan met een koolstofvezel plaat die zich ook over de gehele lengte van de loper uitstrekt. Aan de ene kant is dit licht, maar aan de andere kant heeft het een stuwend effect en duwt het je vooruit.

Nike Vaporfly - raceschoen voor de recordjacht

Wanneer je zo snel mogelijk je doel wilt bereiken en zoveel mogelijk concurrentie achter je wilt laten, is kopen bij de Nike ZoomX Vaporfly Store de juiste keuze. De premium hardloopschoen is ontworpen voor lange afstanden, vaak gedragen in marathons, maar is ook geschikt voor wedstrijden over kortere afstanden. Want de voortstuwende combinatie van ZoomX en koolstofvezelplaat werkt ook daar uitstekend.

De Nike Vaporfly Shop - Nike's elite lopers bij Keller Sports

In onze Nike ZoomX Vaporfly Store vind je aantrekkelijke Vaporfly aanbiedingen en alle informatie die je nodig hebt om je premium hardloopschoen online te kopen. Maar technische details en foto's zijn maar één ding. Maar vooral voor een nieuwe loper gaat er niets boven persoonlijke indrukken die je uit de eerste hand een indruk geven van de loopervaring. Daarom hebben we de Nike ZoomX Vaporfly NEXT% 2 uitvoerig getest in onze Keller Sportgids. Op deze manier geven we je de eerste inzichten nog voordat je de hardloper online in de Nike Vaporfly Shop bestelt.

Nike zelf omschrijft de Vaporfly als zijn snelste loper. Onze Nike ZoomX Vaporfly Shop biedt ook de Alphafly, het model dat Eliud Kipchoge droeg voor de marathon van minder dan twee uur. Deze schoen heeft twee extra Zoom Air kussens in de voorvoet voor extra snelheid. Je kunt alle versies van de Nike ZoomX Vaporfly online bestellen bij Keller Sports. In verschillende kleurstellingen. Zowel voor vrouwen als voor mannen.