De kortingscode is naar het klembord gekopieerd.

Nike Terra Kiger: comfort op het pad

Goed schoeisel is het belangrijkste uitrustingsstuk voor elke buitensporter. Bij trail running moet je volledig op je loopschoenen kunnen vertrouwen. De Nike Terra Kiger heeft alles wat je nodig hebt voor een succesvolle run in de natuur. De nauwsluitende pasvorm omsluit de voet en garandeert optimale steun en een comfortabel gevoel. De trailrunningschoen is ontworpen om je voet op zijn plaats te houden tijdens het bewegen, en biedt niet alleen ondersteuning op oneffen terrein, maar ook extra wendbaarheid tijdens je runs.

Hoogtepunten van de Nike Terra Kiger:

  • Nike React technologie
  • Zoom Air technologie
  • Lichtgewicht
  • Ademend
  • Tractie nokken

Nike Terra Kiger - Cushioning & Functionaliteit

Ben je op zoek naar een trailrunningschoen van hoge kwaliteit waarmee niets je kan tegenhouden tijdens je training in de vrije natuur? Dan is de Nike Air Zoom Terra Kiger ideaal voor jou. Dankzij de Nike React technologie met licht, dempend schuim ontstaat een soepel, zacht loopgevoel. Bovendien versterkt de Zoom Air-technologie de schokdemping in de voorvoet met luchtgevulde kamers. Dit zorgt voor een extra dosis reactievermogen bij elke stap en verhoogt het energieherstel tijdens je run.

Nike Terra Kiger: Bescherming & Tractie

Het lichtgewicht bovenwerk van mesh is extreem ademend en zorgt voor een aangenaam voetklimaat dankzij een verbeterde luchtcirculatie. Daarnaast heeft de Nike Terra Kiger multidirectionele tractienoppen van bijzonder slijtvast rubber - voor meer grip op ruige trails. De schoen biedt ook voldoende tractie op natte ondergrond dankzij een extra rubberen kussen op de middenvoet. De geïntegreerde steenbeschermingsplaat beschermt je voet op rotsachtige paden. Vind nu het juiste Nike Terra Kiger model voor jouw behoeften - in de grote selectie van de Keller Sports online shop.