De kortingscode is naar het klembord gekopieerd.

NIKE TENNIS: KLEDING, UITRUSTING, SCHOENEN.

De juiste tenniskleding moet het lichaam beschermen tegen afkoeling, zweet van het lichaam afvoeren en maximale bewegingsvrijheid bieden om elke bal te kunnen bereiken tijdens training of competitie. Nike tennisproducten bereiken het hoogste draagcomfort in shirts en shorts door functionele materialen die goed op de huid liggen, maar ook worden gekenmerkt door een goede pasvorm.

Voor dames is er naast de klassieke Nike Tennis-combinatie van tennisshirt en -short ook keuze uit moderne tennisjurken voor dames in sportieve en stijlvolle uitvoeringen: Mooie en licht op de heup vallende rokjes met een hoog draagcomfort worden aangeboden om te combineren met shirts in een vrouwelijke snit, terwijl de tennisjurk van Nike Tennis alleen al een flatterende look met volledige bewegingsvrijheid oplevert. Goed gekleed en goed uitgerust voelen vrouwelijke tennissers zich helemaal op hun gemak met Nike tenniskleding.

De merkfabrikant sluit ook geen compromissen als het gaat om Nike tennisschoenen en biedt geoptimaliseerde tennisschoenen voor de gravelbaan en de hard- of grasbaan in de zaal, die ademend en ondersteunend zijn en de voet comfortabel omsluiten. Speciaal aangepaste schoenen voor dames-, heren- en kindervoeten zijn afgestemd op de kenmerken van de toekomstige drager. Geoptimaliseerde demping en versterkingen in het bovenste teengedeelte om uitglijden op de baan te voorkomen, zijn natuurlijk ook meegenomen bij Nike Tennis.

GOED ADVIES VOOR UW NIEUWE NIKE TENNIS PRODUCTEN

In een breed scala van Nike Tennis, Keller Sports biedt u niet alleen een grote selectie, maar ook eerste aanwijzingen voor gerichte online winkelen via de nieuwe KSPME ®, de Keller Sports Product Matching Engine. Bovendien staat een deskundig team klaar om al uw vragen over uw nieuwe tennisuitrusting te beantwoorden, ook individuele vragen met geoptimaliseerde expertise.

Het team bestaat uit overtuigde atleten die niet alleen weten welke eisen je favoriete sport stelt aan de optimale sportoutfit, maar ook uit eigen ervaring verslag kunnen uitbrengen over de eigenschappen van Nike tennisproducten. Zo biedt Keller Sports u de voordelen van de ongecompliceerde aankoop van Nike tennis in de online shop in combinatie met het hoogwaardige advies door persoonlijke contactpersonen, die u normaal gesproken alleen in de gespecialiseerde handel ter plaatse kunt vinden. Keller Sports slaat een nieuwe weg in voor u en uw favoriete sport: Nike tennisproducten tegen lage prijzen met de speciale soort service komen thuis zonder verzendkosten, zelfs bij een lage bestelwaarde!