KELLER Premium: bespaar 10% korting* & geen verzend- en retourkosten bij elke bestelling Meer informatie
De kortingscode is naar het klembord gekopieerd.
314, 273, 281

Nieuw voor atleten - Nike schoenen bij Keller Sports

Ben je al een fan van Nike schoenen en ben je op zoek naar een nieuw paar? Dan ben je aan het juiste adres bij Keller Sports. Je zal Nike schoenen voor elke gelegenheid in onze collectie vinden. Op het moment dat er een nieuwe collectie wordt vrijgegeven, dan voegen wij die uiteraard toe aan ons assortiment. Onze online winkel heeft sneller levertijden zodat je je Nike hardloopschoenen in slechts enkele dagen na je bestelling kunt testen. Onze nike schoenen zijn voornamelijk populair onder atleten dankzij hun diversiteit. Je kan ze ook dragen en er goed uitzien buiten sport om. Het is aan jou of je een enkel paar koopt of een collectie begint.


Nieuwe collectie - draag altijd de juiste hardloopschoenen

Het is belangrijk om te denken over de ondergrond waar je vaak op traint wanneer je hardloopschoenen koopt. Als je voornamelijk op harde ondergrond traint, dan zijn nike hardloopschoenen met een goede demping aanbevolen. Wedstrijd schoenen zijn over het algemeen lichter en hebben zwakke demping maar je zal uiteindelijk je beste tijd er mee kloppen. Als je vaak op zachte, bos ondergrond loop of heuvel achtig terrein, dan heb je goede stabiliteit nodig ? dit is zeer belangrijk. Je bewegingen zullen ondersteund worden door de aanvullende stabiliteit in de schoen. Vele hardlopers hebben de voorkeur om over bospaden te lopen want daar kunnen ze hun voeten voelen. Je zal deze schoenen in onze online winkel vinden onder het kopje Natuurlijk Hardlopen


Stem je hardloopkleding af op de juiste kleding

Hardloopschoenen gaan ongeveer 1000 trainings kilometers mee waarna je je nieuwe nike hardloopschoenen aan moet trekken. Het wordt aanbevolen om schoenen nieuw te kopen, gebruikte schoenen zijn aangepast aan de voet van de drager en hun stabiliteit en demp eigenschappen kwijtraken na verloop van tijd. Wanneer je je schoenen nieuw koopt kan je ook een nieuwe collectie creëren met kleur passende bovenkleding. Je kan hardloopschoenen, hardloop jassen en hardloop broeken afstemmen op elkaar. Hiermee zal je zowel stijlvol als functioneel voorbereid zijn op jou winter training. Je zal gemotiveerd zijn om te trainen in slechte weersomstandigheden en op zoek te gaan naar de ?hardlopers high? met je nike hardloopschoenen.

MIS HET NIET!

MIS HET NIET!

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang een kortingsbon van €10*, en ontvang regelmatig e-mails van ons met exclusieve aanbiedingen en pre-sales.

Voornaam (optioneel)
Achternaam (optioneel)

Dank u!

Activeer je abonnement door op de link in de e-mail die we je zojuist hebben toegestuurd te klikken.