De kortingscode is naar het klembord gekopieerd.

Nike React Infinity Run - bescherming tegen blessures

Geen afstand is te lang, geen ondergrond te hard - niets kan je tegenhouden op je runs. Met de Nike React Infinity Run schoenen kun je je volledig potentieel voelen. Deze loopschoen ondersteunt uw bewegingen, dempt uw stappen en voorkomt gevaarlijke valpartijen. Je hoeft ook niet in te leveren op stijl. De React Infinity Run-reeks van Nike biedt een keur aan designopties - van eenvoudige zwarte schoenen tot ongebruikelijke modellen met dierenbontpatronen.

Nike React Infinity Run: Stabiliteit

De innovatieve Nike React Infinity Run combineert de beste eigenschappen van een stabiliteitsschoen met een gewone hardloopschoen. Dit moderne model loopschoen is ontwikkeld om blessures te verminderen. Het samenspel van verschillende technologische innovaties zorgt voor een optimale ondersteuning van de voet en voor meer stabiliteit tijdens het lopen. Maar het model hardloopschoen van het topmerk overtuigt ook op het gebied van comfort en gevoel.

Nike React Infinity Run technologieën:

  • Flyknit bovenkant
  • Flywire vezels
  • Nike React Schuim

Nike React Infinity Run: Functionaliteit

Dankzij het Nike React-schuim biedt de Nike React Infinity Run langdurige demping tijdens je run. Het beproefde materiaal is al lang bekend bij echte Nike-fans. Het hoge React-schuim zorgt voor een zacht reactievermogen en een uitstekend comfort en overtuigt door zijn lage gewicht. De gekozen plaatsing van het materiaal zorgt voor een optimale demping tijdens het hardlopen. Het Flyknit-bovenwerk biedt uitstekende ondersteuning aan de voet. Tegelijkertijd is het materiaal zeer goed ademend en bevordert het dus een constant aangenaam voetklimaat. De Flywire-vezels zijn ultralichte verstevigingen die zijn geïntegreerd in het vetersysteem van de Infinity Run. Deze drie moderne technologieën maken de Nike React Infinity Run tot een uitstekende hardloopschoen voor korte en lange afstanden in de stad.