De kortingscode is naar het klembord gekopieerd.

NIKE OUTLET

Soms is een nieuwe loopschoen voldoende - en de wereldrecords beginnen te tuimelen. Uitgerust met de revolutionaire Nike ZoomX Dragonfly liep de Oegandees Joshua Cheptegei in 2020 eerst een nieuwe besttijd op de 5.000 meter en twee maanden later ook op de 10.000 meter. Zijn schoenen, die slechts 145 gram wegen en een enorme hype hebben ontketend, hebben een katapult-achtig effect.

Dankzij een innovatief speciaal schuim en een ingebouwde carbonplaat zijn de spikes ongelooflijk responsief en bieden ze een optimale energieteruggave en uitstekende schokbescherming tijdens het hardlopen. Het resultaat is dat de schoenen naar verluidt vier tot vijf procent meer kracht uit elke loper halen.

NIKE SALE: HARDLOOPSCHOENEN MET KORTING EN BETAALBARE ATHLEISURE SNEAKERS

De claim om altijd het maximale uit elke sporter te halen, geldt ook voor alle Nike aanbiedingen, die wij als echte spotprijzen aanbieden in onze Nike online outlet. Daar vind je hoogwaardige hardloopschoenen, hardlooptights, rugzakken, sportbeha's, tennismutsen en accessoires zoals zweetbanden en hoofdbanden - allemaal radicaal afgeprijsd en met tot wel 70 procent korting.

Naast gereduceerde aanbiedingen voor je favoriete sport, biedt onze Nike Outlet ook een ruime keuze aan modieuze sneakers, shirts en trainingspakken die je ook in je vrije tijd kunt dragen. Athleisure is de naam van de urban vrijetijdslook die momenteel in opkomst is en doet denken aan de lifestyle van de jaren negentig - tegen aantrekkelijke spaarprijzen in de Nike Outlet bij Keller Sports.

VOORDELEN VAN DE NIKE UITVERKOOP:

  • 100% originele verpakte nieuwe goederen
  • Premium hardloopuitrusting tegen betaalbare prijzen
  • Innovatieve technologieën in speciale aanbieding
  • Verminderde afzonderlijke items
  • Onze Nike outlet prijzen kunnen gecombineerd worden met andere kortingen
  • De gebruikelijke retourperiodes zijn van toepassing op Nike outlet goederen

REGELMATIG NIEUWE TOPAANBIEDINGEN VAN NIKE

Onze rechtstreekse contacten met de fabrikant zorgen ervoor dat onze klanten steeds originele merkartikelen ontvangen. Alle Nike prijsaanbiedingen in onze outlet worden verzonden in hun originele verpakking. Je krijgt geen B-goederen die al meerdere keren zijn uitgepakt en gepast. In plaats daarvan zijn de aanbiedingen in onze Nike Outlet voornamelijk losse artikelen van het vorige seizoen. Hiervoor gelden dezelfde retourtermijnen als voor alle andere Keller Sports producten.

Omdat we ons uitgebreide premium assortiment voortdurend bijwerken, is het ook de moeite waard om regelmatig onze Nike Sale te bekijken. Daar kun je altijd nieuwe topaanbiedingen van Nike of andere van je favoriete merken ontdekken met hard afgeprijsde prijzen. Om er zeker van te zijn dat u in de toekomst geen enkele Crazy Friday deal mist en om te profiteren van de zomer- en winteruitverkoop, kunt u zich ook inschrijven op onze nieuwsbrief. Zo kunt u op de hoogte blijven van onze speciale aanbiedingen.